Кралски работи и клюки - април 2021

• 140 869
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там
Птица пишеше че Наарден  е един от най-добре запазените укрепени градове в Европа, както и единствената  крепост в Европа, която има уникални двойни стени и ровове и подобренията които са правени, са превърнали крепостта в непревземаема.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Naarden
Розовата и тъмносинята рокля на Меган са ми любими.

Фелипе награждава победителя от първенството по футбол на Испания, Реал Сосиедад.

# 121
  • through the wormhole
Звездовидната крепост е разкошна! В моята глава една такава крепост би изглеждала с множество кули по периферията, всичките лесно превземяеми и фрашкани със смъртоносни капани.

Кити се вписва идеално в личното ми мнение за подобен род момичета - празна хубост.

# 122
  • София
Докато чакаме нови снимки от днешния празник, си припомням две стари.

# 123
Това деколте не знам дали й е любимо на Меган, но на мен много ми харесва.

Ай, как замина шоколадовото яйце само, не очаквах такова отношение с тази точилка Joy

Тази крепост в Нидерландия е много интересна, на всяка снимка нещо различно виждам.

# 124
Птица пишеше че Наарден  е един от най-добре запазените укрепени градове в Европа, както и единствената  крепост в Европа, която има уникални двойни стени и ровове и подобренията които са правени, са превърнали крепостта в непревземаема.
Значи не ставам за специалист по фортификациите Simple Smile Няма да строя крепости Stuck Out Tongue Winking Eye

... Някак си не ми е великденско с това шоколадово яйце.
Мислех, че западняците не боядисват яйца като нас. Това е по-скоро православна традиция, при католиците и другите са точно шоколадови яйца, зайци и търсене в градината. Дори се изненадах, че монакци и датчани шареха с боички.

Новини около Елизабет ІІ:
https://www.hellomagazine.com/royalty/20210401110162/the-queen-r … thursday-service/

# 125
  • Sydney
Някои католици боядисват яйца... иначе заекът идва... в Германия продават боядисани...

# 126
Аз не съм доволна от яйцето и точилката.😂 Надявях се Кеймбридж да качат някоя нова семейна снимка по случай Великден.😀

# 127
Птица, май боядисват яйца и те. Иначе то е ясно, че и шоколадовите яйца са си велиденски в съвременния свят, включително и при нас набират популярност, просто самото видео и как точилката разбива яйцето ми е едно такова никакво и не великденско. Но при тях може да си е съвсем традиционно, не знам.

# 128
  • Sydney
Има такава игра - да счупиш шоколадово яйце с чук или точилка... същото като състезанието по носенето на яйце в супена лъжица...

# 129
# 130
  • Някъде там

Маргрете сама на кратка служба заради ограниченията.

# 131
Същите обувки  като на Баба.

# 132
  • Някъде там
Като за кралски баби 😉😀

Йоаким и семейство в датската църква в Париж.

Великденска кошница яйце, подарък  от руския император Николай II през 1901г за съпругата му Александра. Изработена от Фаберже.

# 133
# 134
Това звучи сериозно и доколкото разбирам е подкрепено от оня убиец, саудитския принц. Ще чакам развитието на тая история.

Общи условия

Активация на акаунт