Кралски работи и клюки - април 2021

• 143 047
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 180
Един по- младичък и готин Фелипе. На Лети не и обърнах много внимание Joy

# 181
  • Някъде там
Годеж ще има.

# 182
  • Майничка
Много си приличат младите -високи, дълголики, едрозъби ... направо като брат и сестра.🙂
Сиси има нещо хлапашко в лицето, което, с изчезването на младежката закръгленост и свежест и благодарение на абсурдната мода с "бакенбарди" и "кучешки каишки", се превръща в красива, леко мъжка или по-скоро класическа физиономия. Във всеки случай, далеч от идеята за сладката и нежна жена-цветенце, тъй мила на съвременниците й.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 12:15 от gargamela

# 183
Давиз, имаш ли снимка на годежния пръстен отблизо?

# 184
И аз търсих пръстена, но не открих хубава снимка. Май е с два камъка:

# 185
  • Някъде там
Давиз, имаш ли снимка на годежния пръстен отблизо?
Не. Ако пуснат ще сложа.
Само толкова се вижда. Пишат че е с диаманти и изумруд от типа toi and moi.

Не знам дали знаете, но това е втори брак на Луи. Той беше женен за Теси Антъни. Наскоро говорихме за нея, че сега се омъжи повторно и чака дете. Двамата имат две момченца.Женят се 6 месеца след раждането на сина им.Тя  е на 20 той на 19.

Новата булка е адвокат по професия, двамата и родители също.

Симпатично изглеждат като двойка и определено си приличат.
Тази ми е много по симпатична от Теси.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 15:43 от daviz

# 186
Как е снимана с тези цветя отзад! Стърчат й като нашенска китка на главата Simple Smile
Мине не мине и току цъфне някоя роялка с такава необмислена снимка. Веднъж имаше свещници като рога отгоре, друг път друго... Какви са тези фотографи, какви са тези професионалисти, не виждат ли какво снимат, не мислят ли! Освен ако е домашна, любителска фотография.

Зара 2007 г.:
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-481813/Zara-Phillips- … ropean-title.html

Тук я харесвам:

# 187
  • София
С тези любовници се присетих за описаната във Вечната Амбър Барбара Палмър или херцогиня Рейвънспър (може да бъркам името), която е една от най-изтъкнатите любовници на Чарлз (действието се развива през хиляда шестотин и някоя по време на чумната епидемия). По онова време е било направо скандално женена двойка да си няма любовници😄тъй че кралят естествено се е водил по модата. Ако може да се вярва на книгата, човекът си е имал много любовници, намирал си ги е най-вече сред актрисите в театъра, всяка от които след представлението е приемала поклонниците си в съблекалнята си. Интересно дали са имали номерчета, че да не се обърква реда за чакане🤣🤣
ПП: сега видях че май и Тирамису е писала за нея но с фамилията Вилие. Интересно дали портретът й отговаря на действителността - описана е като много красива жена, но от портрета хич не оставям с такова впечатление макар че не е и грозна де.

В книгата Барбара Вилиърс беше представена като графиня Касълмейн, което е една от титлите ѝ. Освен това е херцогиня на Кливлънд.
Хергоциня на Рейвънспър беше самата Амбър, когато се издигна много като любовница и Чарлс II я направи херцигиня за да натрие носа на Барбара Joy

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 19:05 от Lana

# 188
Много млад ми изглежда принц Луис, кога е успял да се ожени и разведе.
Годеницата му отблизо ми хареса, на снимките в цял ръст не особено. И цялата композиция на снимката е странна. Вместо да са близо един до друг годениците, те са по-близо до хората от другата им страна.

# 189
В книгата Барбара Вилиърс...
Хергоциня на Рейвънспър беше самата Амбър...
Барбара Вилиърс е била реално съществуващо лице.
Амбър/Херцогиня Рейвънспър съществувала ли е в истинската история? Отдавна съм чела книгата и фактите около нея и не мога да си спомня точно. Не беше ли измислен образ за повече съспенс.

# 190
  • София
В книгата Барбара Вилиърс...
Хергоциня на Рейвънспър беше самата Амбър...
Барбара Вилиърс е била реално съществуващо лице.
Амбър/Херцогиня Рейвънспър съществувала ли е в истинската история? Отдавна съм чела книгата и фактите около нея и не мога да си спомня точно. Не беше ли измислен образ за повече съспенс.
Амбър е измислена, както и титлата ѝ Simple Smile

В сравнение с другите показани направо си е красавица. И аз съм се замисляла за това, като гледам портретите и единственият извод, който си правя е, че явно вкусън се променя и вече е съвсем различен. Първото ми разочарование беше преди години, когато чела "Тримата мускетари" си представях Ана Австрийска като невероятна красавица. А като я видях ... направо трябваше да си плюя в пазвата:

Да...и за кралица Марго също. Продължавам да си ги представям като красавици, обаче Simple Smile

# 191
  • Някъде там
Много млад ми изглежда принц Луис, кога е успял да се ожени и разведе.
Годеницата му отблизо ми хареса, на снимките в цял ръст не особено. И цялата композиция на снимката е странна. Вместо да са близо един до друг годениците, те са по-близо до хората от другата им страна.
За първи път се жени когато е на 19.То си личи че е дете при пърия брак. Теси забременява и  ражда и чак 6 месеца след това сключват брак.
Сега той е на 34, бъдещата му жена на 30.
2006та се разделя с Теси.

Птица направо не прилича на себе си Зара. Роклята е страхотна.

# 192
Айс, да, Амбър е измислен образ, но Барбара реално е съществувала.

Лана, сега се сетих като спомена, наистина херцогиня Рейвънспър беше Амбър.

Тази Скарлет колко е висоока и стройна, почти настига мъжа си. А Луис се е оженил само на 19?! Бързо е действало момчето, лошо няма😄

# 193
... Птица направо не прилича на себе си Зара. Роклята е страхотна.
Страхотна, страхотна, но сега се загледах - ами тя май е нацапана долу. Мислех, че десенът на плата е такъв, а то - окаляно Rolling Eyes И обувките, и краката й, че и килимчето дори е напръскано! Странно виждане! Сякаш след езда е провлекла роклята през конюшнята и калта в ливадата Joy
Но снимката е хубава, да. И Зара също.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 14:04 от птица

# 194
  • София
Не прилича на себе си Зара, затова е хубавка.
Замисълът е странен, с тази кална рокля и обувки, но изпълнението е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт