Кралски работи и клюки - април 2021

• 143 055
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 195
Тук е на 25-26 години, колко да прилича на сегашната себе си Зара Simple Smile

Защо Летисия прави реверанс пред Максима?

https://www.newmyroyals.com/2013/09/king-willem-alexander-and-qu … en-maxima_18.html

ПП. Отговорих си сама. Защото са още принц и принцеса с Филип. 2013 г. е посещението.
Максима има пеперудка в косата Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 14:26 от птица

# 196
Олеле, Зара в говежда тор ли е крачила😳🥴🤐🤢 каква за бога е тази снимка?! Не й схващам дълбокия смисъл явно, но определено съм🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 197
Хубава Зара. Това с калта помислих, че е някакъв бордюр първоначално..Joy Въобще не го отразих, даже ми допадна Laughing Някаква специална идея има сигурно. Сещам се за любовта и към конете, освен да е газила в конюшните с тази рокля и токчетата, да ги милва и да им се радва. Друго не измислям...Thinking

Отивам да се ограмотя кой е Луис Flushed. Бъдещата булка ми допада, има хубави очи.

# 198
  • Някъде там
Реших че такъв е десена на роклята.😲 Що за снимка е това ?
То разбирам любов към конете, и аз ги обожавам, но това е нелепо..

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 17:30 от daviz

# 199
И аз първо помислих, че е десен. На мен ми е по - интересно къде е правена снимката и чий килим е окаляла? На баба си Бети ли?😂

# 200
Хахаха и аз харесах Зара и си помислих, че това на роклята е принт или нещо подобно. Въобще не се загледах. Да я бяха снимали в конюшнята при конете, защо на това диванче и килим. После кой е чистил Joy

# 201
Не мога да разбера защо като правят реверанс на някого така се тикат в него? Не би ли трябвало да е по-отдалечко.

Интересна статия на професор по съвременна археология в Оксфордския университет относно ценни артефакти, притежавани от Британската кралица, откраднати от други народи в историческото минало.

https://trud.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82 … 0%B0%D0%B2%D0%B0/

# 202
Вие пък за какво сте се загрижили Joy Те целия обор могат да пренесат в салона! Има кой да чисти после...

Ирис, според мен, за да се хванат за него, ако тръгнат да падат Wink

# 203
Не прилича на себе си Зара, затова е хубавка.
Замисълът е странен, с тази кална рокля и обувки, но изпълнението е хубаво.

Сетих се как в Гордост и предразсъдъци Елизабет Бенет с кални поли спечели сърцето на мистър Дарси.

# 204
  • Някъде там
Зара винаги е имала покъртителни тоалети.

И една забавна снимка 😀

# 205
С червената рокля е наистина класна дама 🤮

# 206
Чак сега като ви прочетох и се върнах да гледам пак снимката на Зара, видях, че е кал, така равномерно е нанесена върху роклята, че си я възприех като десен на плата, че даже червено го бях запомнила Joy

Елизабет беше с кална рокля и зачервени бузи като започна да печели сърцето на Дарси Simple Smile

# 207
  • София
Не мога да разбера защо като правят реверанс на някого така се тикат в него? Не би ли трябвало да е по-отдалечко.

Според мен защото сега се поздравяват първо с ръкуване и целувка (в пре-ковид времената) и след това правят реверанса.
От тази среща на Фелипе и Летисия с Вилем и Максима (от поста на птица) гледах една клипче, но го загубих - много сърдечно изглеждаше цялата ситуация.

# 208
  • Някъде там
Попаднах на много интересен за мен канал. Има описани родословията на европейски монархии. Все още не съм разгледала подробно. Първо ми излезе Шведското родословие.
Ако на някой му е интересно.

Вилем пак с любимия костюм днес.😀 Поне е в тон с интериора.

# 209
... От тази среща на Фелипе и Летисия с Вилем и Максима ... - много сърдечно изглеждаше цялата ситуация.
То и по снимките личи, че се харесват Simple Smile
Аз си имам мое си обяснение за някои явни междуроялски симпатии - приблизително еднаква възраст + самостоятелни в миналото, добре образовани и работещи момичета преди да срещнат принцовете си. Няма как да не се харесват! А в случая подозирам, че двете и като темперамент си допадат. Летисия надали е толкова сдържан и студен човек, за какъвто я подозираме тук. Все пак гореща испанска кръв... За Максима пък съвсем, там е ясно, че е шемет голям Wink

Общи условия

Активация на акаунт