Кралски работи и клюки - април 2021

• 143 061
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хм...да...при многото оплаквания как се преекспонира, е чудно, че изказването на Хари към колега се смята за расистко (our little paki friend) - от нашата гледна точка, разбира се.
Скрит текст:
Last night, St James's Palace issued a public apology for the latest incident, saying: "Prince Harry fully understands how offensive this term can be, and is extremely sorry for any offence his words might cause."
"However, on this occasion three years ago, Prince Harry used the term without any malice and as a nickname about a highly popular member of his platoon. There is no question that Prince Harry was in any way seeking to insult his friend."
Снощи дворецът „Сейнт Джеймс“ отправи публично извинение за последния инцидент, като каза: „Принц Хари напълно разбира колко обиден може да бъде този термин и е изключително съжаляващ за всяко нарушение, което думите му могат да причинят“.
 "Въпреки това, по този повод преди три години принц Хари използва термина без никаква злоба и като прякор за много популярен член на неговия взвод. Няма съмнение, че принц Хари е искал по някакъв начин да обиди приятеля си."
Ако приемем, че Хари в миналото си (защото той самият каза, че вече вижда нещата по друг начин) е бил расист, дали това не е от възпитанието му..което води до...кралското семейство?...No way (няма начин)!

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 20:30 от Lana

# 226
Клипче с войник, който е служил с принц Хари - казва, че го е защитил от подмятания на войници от друг полк по повод че въпросният войник е гей. Споменава и че Хари е бил доста одобряван и харесван сред хората с които служи и че си е вършил доста добре работата. Отбелязва и че вярва, че Хари ще продължи да поддържа връзка с армията и да се занимава с подобни инициативи. Определено е познал😄 https://m.youtube.com/watch?v=-slz679HOGg

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 21:36 от Анонимен

# 227
  • Някъде там
Много приятно клипче, изглежда като наистина да се радват, че се виждат.
Интересно кои ли са двамата мъже, които първи ги поздравиха като слязоха от самолета.

Нищо не знам за игрите Инвиктус, ще се ограмотя сега.
Ули
https://en.wikipedia.org/wiki/Invictus_Games
https://instagram.com/weareinvictusgames?igshid=1oqcf0gywrxpu

Шарлот Казираги като водеща на инициативата на Шанел за литературни срещи.

# 228
  • Разпиляна във въображението
Максима и Летисия явно се познават от доста време

Това са снимки по повод възкачването на трона на Вилем, поне така пишеше

и Мари коленичи

Максима на кон

# 229
Незнайно защо коронацията на Вилем се нарича инагурация като на президент. Тоалета на Максима от инагурацията обаче е великолепен🥰

# 230
  • София
Страхотна Макси! 😍
Това ми е любима официална снимка

Незнайно защо коронацията на Вилем се нарича инагурация като на президент. Тоалета на Максима от инагурацията обаче е великолепен🥰

Може би защото реално няма короноване - поставяне на корона.
Но да странно.
Фелипе също не е коронясван. Мисля че в континенталните европейски монархии вече няма коронации.
Само един Чарли ни остана да чакаме.

# 231
  • Някъде там

Знайно е 😀
За разлика от много други европейски монархически обичаи, в Холандия новите монарси не се коронясват. Холандска корона и в други регалии никога не са били дарявани физически. Член 32 от холандската конституция гласи, че щом монархът поеме ли кралската прерогатива, той трябва да положи клетва, на публично съвместно заседание на двете камари на Генералните щати.Монархът може да не упражнява кралската прерогатива до навършване на 18-годишна възраст.

Максима има страхотни официални рокли и визии.

# 232
О, Максима има страхотни визии!
А това клипче с Нидерландците и Испанците беше много приятно. Изглеждат си близки.
Летисия каква фигурка вади Smirk

# 233
  • Някъде там
О, Максима има страхотни визии!
А това клипче с Нидерландците и Испанците беше много приятно. Изглеждат си близки.
Летисия каква фигурка вади Smirk
Да, официалните и визии са радост за очите. Ето още малко любими.
И един страхотен Фелипе в униформа от днес, на посещение
на няколко различни военни части.

# 234
  • Варна
Максима изглежда добре. Ама само в официални тоалети. А Летисия колкото повече остарява, толкова по-суха и жилеста става. В един момент ще е грозно вече, но още не е стигнала до там.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 21:42 от bubanka

# 235
  • София
Невероятна рокля, особено в този убийствен цвят!

Тези не съм ги виждала

😍
Ако е сресана си е ОК и в ежедневните тоалети. Онзи ден четох нещо от сорта, че жените в Холандия не се втелявали от рошава коса и подобни суетни...та затова и Максима си била добре. Не мога да се съглася.

# 236
Ами тя Максито не е чак толкоз рошава на последните две, за нея направо си е с прическа бетон😄 но иначе косата й си е в перманентен творчески безпорядък🤣

# 237
  • through the wormhole
Тези реверанси са ми от една страна смешни, от друга унизителни. Етикет, етикет, ама предпочитам да ми виси такъв от дреха, отколкото да коленича пред когото и да било. Laughing Не става принцеса от мен.

# 238
  • Някъде там
И аз не мога. Максима е разкошна като цяло за мен, но ако се среше е друг човек просто.
За първи път виждам снимките с костюма.

И пак в този стил

# 239
  • София
Хм...златното ми идва една идея повече, може би други обувки. Или моделът им, явно е от преди време.
Но зелената рокля - да!
Ето тук ми харесва много в този ежедневен тоалет

Общи условия

Активация на акаунт