Кралски работи и клюки - април 2021

• 143 063
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 210
Бройте и мен към неразпозналите калта по роклята.

# 211
  • Някъде там
Първия документален филм на Арчуел за Нетфликс, ще проследи подготовката на състезателите за игрите Invictus през 2022. Много добро решение за начало, според мен.

# 212
Да, Нетфликс са обявили, че ще има документални филми в партньорство с Инвиктус. В сериите ще бъдат включени състезатели от различни краища на света, както и организатори на игрите, които ще проследяват подготовката за Инвиктус 2022 и споделянето на различни истории за решителността и устойчивостта на човешкия дух

И изявление на Хари, обявява, че е развълнуван заради Инвиктус общността

# 213
За връзката на Хари и баба му според коментатор на кралските дела, не анонимен.

https://www.edna.bg/izvestni/elizabet-vizhda-v-hari-svoiata-sest … e-povtori-4664272

# 214
  • Варна
Мхм. Ама само за Хари пише. Не за Хари+жена. Тънък момент.

# 215
Пише, че работят и с носители на оскар, трябва да видя за какво.
Ами супер! Аз лично, ще следя с интерес Wink
ПП: ето трейлър от общ филм на Джоана Натасегара и Орландо вон Айнзиедел(!?)

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 18:49 от Tiramisu29

# 216
  • Някъде там
Аз по принцип си следя игрите и това ще ми е интересно.
Такива неща са важни и значими и е важно да се говори за тях.
Винаги когато са давали интервюта играчите, са били много емоционални. Хари също съм го забелязала, че говори с огромна емоция за тях и за самите игри.

Блузката на новата роялка.

Ха ха Лана интересно ще е да ги чуем на какъв език си говорят.😀

# 217
Да, Орландо вон Айнсиедел е британски режисьор, който режисира предимно документални филми, които изследват глобалните социални проблеми и е снимал в различни части на света включително Азия, Африка, Арктика и Америка.  A Джоана Натасегара е британски филмов режисьор и продуцент. Тя продуцира „Вирунга“ и „Белите каски“, за които получи номинации за награда „Оскар“ в категориите съответно за най-добър документален игрален филм и най-добър документален филм.

# 218
  • София
Клипче от посрещането на Вилем и Максима...Фелипе е голям чаровник с целуването на ръка на Максима. Любима четворка са ми

Казват, че Вилем е пилотирал самолета до Мадрид, а пък Фелипе е закарал групата до Сарсуела.

# 219
... Блузката на новата роялка.

Малко ме озадачават тези блузе и панталонче на обявяване на годеж. На годеж въобще, камо ли кралски!? Някак не съответстват на момента. А и самите дрешки ми стоят много кежуал. Може и някаква супер-дупер модна къща да са, не разбирам от тези неща, но твърде простички изглеждат, сякаш на излет е тръгнала.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 19:38 от птица

# 220
Много приятно клипче, изглежда като наистина да се радват, че се виждат.
Интересно кои ли са двамата мъже, които първи ги поздравиха като слязоха от самолета.

Нищо не знам за игрите Инвиктус, ще се ограмотя сега.

# 221
  • София
Значи тя кралицата може и да не откаже та Хари да се върне като работещ член на кралското семейство, ама се пита в играта в Англия, кой въобще ще го приеме за нещо.

# 222
  • Пловдив
С чувство за хумор:

# 223
Много приятно клипче, изглежда като наистина да се радват, че се виждат.
Интересно кои ли са двамата мъже, които първи ги поздравиха като слязоха от самолета.

Нищо не знам за игрите Инвиктус, ще се ограмотя сега.
Ули, създадени са от Хари и насочват вниманието към ранените ветерани и организира игри с тях. Самият Хари е служил дълго време в армията и Инвиктус му е много на сърце, логично.

И на мен ми хареса клипчето😄

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 19:55 от Анонимен

# 224
  • Някъде там
... Блузката на новата роялка.

Малко ме озадачават тези блузе и панталонче на обявяване на годеж. На годеж въобще, камо ли кралски!? Някак не съответстват на момента. А и самите дрешки ми стоят много кежуал. Може и някаква супер-дупер модна къща да са, не разбирам от тези неща, но твърде простички изглеждат, сякаш на излет е тръгнала.
И на мен така ми изглежда, птица, за официални снимки.
Може би заради това че е втори брак не са се престаравали.
Знам ли ги.

Ули сега ще ти пусна инфо от страниците им, да разбереш подорбности за игрите.
Много готино клипче.
Ето ви я Максито от днес.

И Фреди.

Общи условия

Активация на акаунт