Кралски работи и клюки - април 2021

• 140 765
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 60
Сиатъл Таймс пише за връзката и обвинението с/у крейгслист
https://www.seattletimes.com/seattle-news/crime/federal-lawsuit- … -sex-trafficking/
Момичето,  което ги обвинява е наела адвокатка, която вече има едно такова дело зад гърба си.

Вътре има още линкове.

Cnn за обвиненията към Крейгслист
http://edition.cnn.com/2010/OPINION/08/02/saar.craigslist.child. … icking/index.html
Връзката Грейгслист - Аспен инститют - директно от сайта на Аспен
https://www.aspeninstitute.org/news/press-release/ai-commission- … nces-member-list/

Креййг Нюман е собственик на Крейгслист, член на Cyber group

Тук (още не съм прочела до края) пак връзка на крейг с трафика
https://technologyandtrafficking.usc.edu/report/human-traffickin … e-cases-patterns/

Тези мисля са достатъчни. Имаше един абзац посветен на опитите на да бъде излъскана репутацията на Крейгслист, но къде ти дим без огън....

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 16:21 от Не се сърди, човече

# 61
  • Някъде там
И тази година събитието Royal Maundy няма да се състои.

След като събитието Royal Maundy няма да се състои тази година, Кралицата е писала на 190 получатели, които са получили техните традиционни чанти чрез пощата.
 Тази година монетите отбелязват 95 годишния рожден ден на Кралицата

Малко повече за традицията, аз лично не съм запозната с нея:
Скрит текст:
Royal Maundy е религиозна служба в църквата на Англия, която се провежда на Велики четвъртък, деня преди Разпети петък. По време на службата британският монарх или кралски чиновник церемониално разпространява малки сребърни монети, известни като „Велики пари“ (юридически „Велики пари на кралицата“) като символична милостиня сред възрастни получатели. Монетите са законно платежно средство, но не се разпространяват поради съдържанието на сребро и нумизматичната им стойност. Малка сума обикновени пари се дава и вместо подаръци за дрехи и храна, които суверенът някога е дарявал на получателите на Maundy.
Миналата година също си спомням че ги изпрати по този начин.
Поне тогава я видяхме в обръщение към нацията, за да компенсира отъствието. Сега и това няма да видим, жалко.
Вчера, обаче датчаните ми харесаха, как се забавляваха с приготвянето на яйцата. Хубаво е, че спазват традицията, въпреки че не могат да отбележат като друга година празника.
Направи ми впечатление витрината на прозореца.Много интересни стъклени предмети имаше.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 16:48 от daviz

# 62
Много готино датчаните! Такова цветно, пастелно, пролетно и великденско е при тях Flowers Cherry Blossom

# 63
  • София
...
Ееех, Лана, не можа ли да ни покажеш този замък по-рано, а! Щяхме и ние да дадем по 50 евро и сега да си имаме замъче. И да си пием конячето от кривата бутилка сега нейде из залите му...

Еееех, още 2016 разбрах за Кондом, но не помня за замъка дали четох тогава. Имах други неща на главата Sad
От дистанцията на времето - лошо направих Joy

ПП Сега гледах - нещо май е на друго място тоя замък, не в Кондом или и там има - разнопосочна е информацията. Ама пак е хубав и ще го посетим.

ППП Ааааа, това е кондомският - може него да купим JoyJoyJoy. По гасконски е по-скромен.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 16:54 от Lana

# 64
  • София
Кахърен изглежда Андрей

Но пък е с готини очила...

# 65
kati_v, личи си, че писалият статията не чете тук 🙂.
Доста голям гаф, да кажем. Още повече, че уж Естел е първата наследничка от женски пол, а всъщност е майка ѝ.

Виктория не е родена престолонаследница, ако правилно съм запомнила. Чела съм в темата, че брат й е бил 2 или 3 години, преди да променят конституцията. Та за това са прави за Естел, че е първата. Но за другото си е гаф.

# 66
  • София
Да, така е, променят наследяването когато Карл Филип е на 2г, но въпреки това Виктория макар и не от раждането ще е първата престолонаследничка от женски пол, заради това че е първородно дете.

# 67
  • Някъде там
Кофти физиономия има Андрей на тази снимка.
За арестуваната Гилейн си мисли явно.🙂

Викито днес.

И Максима

И Мери в страхотна рокля.Стара е, но много ми допада.На посещение в Япония.

# 68
Снимали са Хари на плажна разходка с кучето му Пула, в Монтесито.

Малко инфо за Пула:
Скрит текст:
Хари и Меган са взели Пула в своя дом малко след сватбата им през 2018. Имат още едно спасено куче- бийгълът Гай.
И името на кучето има специално значение- Пула е официалната валута на Ботсвана, държавата в Африка, в която Хари завежда Меган след като са започнали връзката си.
Пула означава и дъжд,а дъждът е считан за свещен в Ботсвана.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 21:41 от Tiramisu29

# 69
Благодаря за обширното инфо за Филип. Беше ми интересно да прочета за него.
Сега ще съдят ли папарака, който си е позволил да снима Хари?!

# 70
Много сладък кучо, явно добре се забавлява, завиждам му🤣 и двете кучета са rescued от приюти и виждам, че живот си живеят😌 Хари ми изглежда лежерен и щастлив, напомня ми на тези снимки, не знам от къде бяха

# 71
Помня ги тези снимки, бяха ги обвинили, че са фотошопирали гигантски масички и шезлонг. Виж лявата маса (като оставим настрана факта, че не е възможно толкова огромни масички.

Супер е, че кучетата на Меган са от приют, просто фотошопът на горните снимки е безумен Simple Smile

# 72
Хубава е Мери в Япония. Много свежа в лице, като прасковка е. От коя година е, Daviz?
Папараците не ги ли съдиха за нарушаване на личното пространство? Т.е. катерене по огради, снимане в двора, с дронове над къщата, неразрешени снимки на детето, такива неща..🤨
Ако са на обществено място, каквото е плажът, май няма проблем и не помня да е имало драма с такива снимки, а Хари и Мег имат много такива.

# 73
  • Sydney
Благодаря за темата, хубава е Simple Smile

Много са хубави и големите и бебето на София и Карл. Разбра ли се как се произнася? 😊

Другите неща ги мернах, май всички неща са коментирани.

Тази Рания?

https://www.instagram.com/p/CNHjzVbnK95/?igshid=dv8tct5hxwbr
Не е лоша блузата, само цвета нещо не ми харесва...

Баба гледах - тая жена все едно е вечна...

# 74
Много хубава и подходяща рокля на Мери.

Общи условия

Активация на акаунт