Кралски работи и клюки - април 2021

• 140 775
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 75
Помня ги тези снимки, бяха ги обвинили, че са фотошопирали гигантски масички и шезлонг. Виж лявата маса (като оставим настрана факта, че не е възможно толкова огромни масички.
Това не са ли папарашки снимки? Защо ще се фотошопират папарашки снимки?
И от всичко, което може да мине през фотошоп, защо точно масичките Joy

# 76
  • София
И кой ги е фотошопирал? Някак очаквам Мегън да има пръст в туй дяволско дело 😂😂😂

Хари изглежда много добре на снимките от плажа. Даже мисля, трябва да им плати на папараците - супер кадри са направили. И ми прави впечатление, колко му отива бейзболна шапка. Жалко, че не е взел и Арчи с него...

# 77
Ах, как му завидях на Хари, искам и аз едно куче и съответно океан, на чийто плаж да го разхождам.Sunglasses
Добре изглежда, спокоен, доколкото изобщо могат да се правят такива изводи от снимки Grinning

# 78
  • Някъде там
И кой ги е фотошопирал? Някак очаквам Мегън да има пръст в туй дяволско дело 😂😂😂

Хари изглежда много добре на снимките от плажа. Даже мисля, трябва да им плати на папараците - супер кадри са направили. И ми прави впечатление, колко му отива бейзболна шапка. Жалко, че не е взел и Арчи с него...
Съмнявала ли си се някога ?😀😉
Готини Хари и куче.

# 79
Хари си е готин, той винаги излиза като сниман за някоя реклама и на папарашките снимки, фотогеничен е. А и е в добра форма.

По принцип обикновено пишат за кучетата на известните личности, ако са от приют, мисля, че така се насърчава  осиновяването.
Като хапливата овчарка на Байдън...

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 09:35 от Iris04

# 80
Еха, какви хубави снимки на Хари, толкова ясни, явно "папаракът" е бил доста близо...

Помня ги тези снимки, бяха ги обвинили, че са фотошопирали гигантски масички и шезлонг. Виж лявата маса (като оставим настрана факта, че не е възможно толкова огромни масички.

Супер е, че кучетата на Меган са от приют, просто фотошопът на горните снимки е безумен Simple Smile
Имаше нещо наистина за тези снимки, като каза се сетих.

# 81
  • Варна
На мен пък ми е странно защо Хари е сам и се забавлява така добре. Видимо поне.

# 82
Наистина трябва да ви благодаря, че така хубаво ме разсмивате Grinning

Хари май е имал близка среща с медуза на последната снимка или с нещо друго парещо.

# 83
Фотографът снимал онази снимка на Хари и Меган в дъжда е спечелил награда за фотограф на годината. От неговия профил:

https://www.instagram.com/p/CNILylLhl6U/?igshid=dko36mljdsbx

# 84
В Калифорния било забранено да се извеждат кучета без повод...

Масите, освен че са огромни, са и срязани.

# 85
  • София
Сигурно е имал тайно рандеву със знойна калифорнийка с куче, да ги разходят..как да вземе и бременната си жена...не върви.

Няма такова нещо - има определени места, в случая плажове, или части от тях, където може без повод.
https://santabarbaraca.com/plan-your-trip/know-before-you-go/pet … ly-santa-barbara/

Страхотна е снимката под дъжда. Тоя Хари и в костюм и по къси гащи все готин!

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 09:11 от Lana

# 86
Тъкмо това влизах да кажа - че има изключения, където може да разхождаш куче без повод, а и кучето е лабрадор май, т.е не е от troublemaker породите, тъй че в случая не нарушава правилата.

# 87
  • София
Най-накрая Хари е свалил сивата тениска.
Добре изглежда на "папарашките" фотографии.
Надявам се да са доволни и щастливи с новия(за него) живот на брега на океана.

# 88
Този фотограф има много хубави снимки - харесват ми Кейт танцуваща с мечока и Хари и Мегън на плажа(без масички)

https://www.instagram.com/samhussein1/

# 89
Най-накрая Хари е свалил сивата тениска.
Добре изглежда на "папарашките" фотографии.
Надявам се да са доволни и щастливи с новия(за него) живот на брега на океана.
Щастливи са, нали всички чухме, от какво са се отървали.

Общи условия

Активация на акаунт