Кралски работи и клюки - април 2021

• 140 760
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 2 415
Честита годишнина! Хубава двойка са.

# 2 416
Защо номерът на колата е изписан с 5-ца вместо S?

# 2 417
Не трябва ли съпругът да е от дясната страна? За да може да върти меча с дясната си ръка и защити съпругата си. Май такова беше етичното правило... 
За първи път чувам за такова правило. Междудругото погледнах и други английски сватби.
Чарлз и Даяна, Андрю и Сара, Едуард и Софи, Маргарет ... също са седнали по такъв начин - булката в дясно от младоженеца.
Елизабет, Мегън, Юджин - до лявата ръка на младоженеца.

Честита годишнина на Кейт и Уилям. Simple Smile

# 2 418
  • София
Точно днес ми излезе спомен във фейсбука, че съм се учудвал някога преди 10 години, що за тоалети са носели присъстващите дами на сватбата на Уилям и Катрин. Grinning

# 2 419
Да, снимките са нови. Правени са преди няколко дни по случай годишнината им.
Сравнение с годежната им фотосесия:

# 2 420
Кейт почти не е мръднала за тези десет години, за разлика от Уилям. А какво симпатично момче беше...
Определено и тя се е променила доста. Десет години са много време, нормално е хората да поостареят.

Чарлс с инициатива за подпомагане на Индия в борбата с пандемията. Събират се средства за кислородни апарати, които в момента липсват там.
https://www.princeofwales.gov.uk/our-view/message-hrh-prince-wales-people-india
https://abcnews.go.com/Health/wireStory/prince-charles-charity-j … ts-india-77362184

Британският азиатски тръст, благотворителна организация на Чарлз, основана през 2007 г., отправи спешно призив, наречен „Кислород за Индия“ за закупуване на кислородни концентратори, които могат да извличат кислород от въздуха, когато болничната инфраструктура се бори да се справи. Към сряда благотворителната организация събра над 270 000 паунда и средствата ще бъдат изпратени на местните партньори на благотворителната организация в Индия за снабдяване с кислородно оборудване за тежко болните в двата града и по-трудно достъпните селски райони.

# 2 421
Към Кейт е по-благосклонно времето определено Simple Smile Поне при сравнението на тези снимки.

Кейт освен годежния пръстен май не носи друг или поне аз не виждам. Халки има ли на кралските сватби?

# 2 422

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 12:41 от Не се сърди, човече

# 2 423
Носи златна халка и още една с диаманти, т.нар. eternity band, но не се виждат много от годежния пръстен.
Аутфита:

Роклята е носена и в Пакистан, а колието е ново.

# 2 424
И така като я гледам роклята не мога да реша харесва ли ми, но Кейт с нея ми допада.

# 2 425
  • through the wormhole
https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/10-godini-po-kasno-k … ejt-i-uiljam.html
Малката шаферка в(наше)ляво. Joy

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 10:51 от BlackHole

# 2 426
  • Варна
Искам да я видя тая жена с едни големи обеци, халки примерно. С тая коса много ще й отиват. Явно залага на по-дискретни бижута, с изключение на годежния пръстен, но все се надявам.

# 2 427
Според мен застават така, за да се вижда годежния пръстен. Снимките, на които не е трябвало го показва са ми по-естествени.

# 2 428
  • София
Честит рожден ден на инфанта София!!!

Честита годишнина на КиУ!
Объркана съм от този "синхрон" - Кейт в летен пеньоар, Уилям в пуловер...

# 2 429
Да е жива и здрава.🏵 София става на 14 днес.

Общи условия

Активация на акаунт