Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 793
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Аз от писане в темите, изостанах доста с преведените епизоди, но да кажем, че почти ги разбирам и в оригинал, та просто съм си отложила пълния кеф при гледането с български буквички Kissing Smiling Eyes Огромни благодарности на момичетата, които ни радват с всеотдайния си труд Heart

Появи се тази снимка, публикувана от кастинг агенцията, с която вероятно работят от екипа на DEK. Твърди се, че ще има сцени с малкия Баръш. Да видим дали ще се разровим в детските му травми Rolling Eyes

# 496
Привет 

# 497
Появи се тази снимка, публикувана от кастинг агенцията, с която вероятно работят от екипа на DEK. Твърди се, че ще има сцени с малкия Баръш. Да видим дали ще се разровим в детските му травми Rolling Eyes

Кате, и аз не съм гледала, вече 3 епизода станаха - реших да изчакам до момента, в който Гюлбин ще бъде разкрита, покрай Masumiyet не мога да понеса втори сериал, с който гледането е свързано с безкрайно възмущение от интриги и мръсни игрички - чакам си развръзката и тогава!
А момченцето, което са избрали за младия Баръш, е толкова сполучливо - така прилича на него, че бих им дала роднинска връзка

# 498
И аз малко поставих сериала на пауза покрай работата, но чакам и да ми отминат емоциите покрай погребението на Мехди.. още ме държи.

# 499
Озет

⚡ Очевидно, что Несрин и Тарык, которые представились Барышу, Зейнеп и Нермине, как брат и сестра, являются любовниками и пришли сюда с планом.

Тарык и Несрин попадают в ситуацию, которая может раскрыть их личность и они выживают с помощью, которую получают от Мельтем. Гюльбин, которая пытается сбежать от своей матери Сакине с чувством, что она может узнать ее, включена в планы Барыша и Зейнеп, как Несрин.

Молодые люди, которые начинают играть в послеобеденные игры в доме Барыша, вынуждены быстрее закончить ночь из-за неприязни Эмине к Несрин и ее сильной интуиции. Эмине по-прежнему предупреждает Зейнеп, чтобы она была осторожнее с Несрин.

С другой стороны, прибытие Тарыка в ресторан и его встреча с Али Ризой на званном ужине создали другую напряженность. Глаза Али Рызы не обращают внимания на Тарика.

В то время как Зейнеп и Барыш находятся на пути к свадьбе, Тарык ясно демонстрирует свой интерес к Нермину для осуществления своего плана.

Султан и Али Риза, с другой стороны, готовы пойти на шаг вперед в своих решениях о браке и получить одобрение Эмине, Саваша и Барыша. Визит Сакине в компанию к своей дочери Зейнеп станет шоком для Гюльбин и Тарика.

Снимките са от новата 40 серия .

# 500
Имахме вече няколко детайла за образа на малкия Баръш: сцената в басейна, разговора с Йозлем и снимката, която видяхме с майката на Баръш в нощта, когато предложи брак на Зейнеп, така че да видим как ще ни го представят по-нататък. Интерeсно ми е как ще го свържат с настоящия му образ.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 20:39 от yakut

# 501
Идвам с фотоалбума

# 502
Привет, момичета

Като гледам Баръш и Зейнеп, мисля си, че Баръш също има някои от качествата на Зейнеп, а именно привличането към патологично сложни човешки характери. Хубаво е човек да е верен приятел, любим, да не се отказва лесно от човека до себе си, но някои връзки от самото начало си носят етикета "пагубно". Ако само можехме да четем етикетите и да съхраняваме чувствата си, да ги контролирахме чрез разума. Някои ще каже, ама това е любов, не можеш да я контролираш. Може, може!

Защото ако на кино ни дадат хепиенд дори, в живота няма хепиенд, а има нов ден, в който се събуждаш и до теб е същият този травмиран човек, който не иска да се месят в живота му, който ще ти прави фасони, ще те обвинява за щастието в живота си.

С други думи, това, което искам да кажа е, че все още сценаристите не са ме убедили, че Зейнеп е най-добрата партия за Баръш. Обратното е вярно - Зейнеп не може да намери по-добър от Баръш, но ние няма да гледаме само нашето дете да се уреди, ще мислим и за чуждото (ако се приеме, че сме от страната на Зейнеп).

Smile

Хубав ден ви желая!

# 503
  • Плевен / София
Втори фраг...Има ли  ?

# 504
Втори фраг засега ... няма!

И една новина от Туитър - звучи невероятно за мен, но ако е истина, хората навсякъде са си загубили ума. Нещо в този свят не върви както трябва.

В Грузии транслировался сериал DEK на канале ImediTV сериал закончил свою трансляцию 17 апреля на серии 115 (37). Специално обвела красным маркером текст где написан - 115 Заключительная Simple Smile Так что, и у нас ДЕК закончился, когда не стало Мэхди.

# 505
Привет

Все още има надежда за фраг, тази вечер може и да пуснат, длъжни са да поддържат интереса на зрителите.
Много съм любопитна да видя момента, в който ще се срещнат Сакине и Несрин.
Също така и физиономията на Зейнеп, когато разбере, че родната ѝ сестра се крие зад маската на "приятелка" .

Разбирам, част от зрителите да не желаят да гледат до края, но това е официална тв. Имат ли право да се откажат, какви договори са подписали, те си знаят, но наистина е несериозно Thinking все пак има и зрители, които ще искат да видят края на историята...
Голям майтап ще бъде, ако бъдещи купувачи на сериала искат да го закупят до 37 еп  Joy
Дано светне сигналната лампичка на сценаристи  и продуценти.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 19:56 от Lilims

# 506
Звучи ми много несериозно от тяхна страна. Като да закупя само онова, което ми харесва, а другото? Или купуваш целия продукт или изчакай докато приключи поредицата. Ами тогава изобщо да не проявяват интерес например към сериалът "Червената стая", който е компилация от различни истории от трите книги на д-р Гюлсерен - "Вътрешността на медальона" повечето истории, историята на Аля от "Върни се към живота" и историята на Мелиха от книгата "Трите цвята на  греха". Или например филма "Пустота" (Hükümsüz), който е по действителни случаи. Последният го гледах миналата нощ. Препоръчвам ви го.

# 507
Продават едно, а накрая се оказва друго, там им е проблема, те и от продължението на ДП се отказаха повечето, рекламираш едно, а в последствие не знаеш какво гледаш. Нека им на турските СЦ, че да вземат да се усетят най-накрая.

# 508
Едно време като даваха сериали по ТВ - не визирам турските, те дойдоха по-късно, а разни американски сапунки и латино теленовели, беше честа практика да започнат да излъчват нещо, а после кръц - свалено от ефир и край, ама тогава нямаше Интернет, че да се разрови човек и да открие информация...
Аз бях 5ти клас (май) и помня как се ядосвах, че са спрели "Провидънс" - беше Американски сериал за живота на една лекарка, много го обичах...

Но това беше през 90те, а сега е леко несериозно да се практикува така, ама поне вече има къде да се намери, не разчитаме само на телевизиите с техните капризни и вечно променливи програмни схеми.
Ама големи ултраси и те, а? Сигурно програмния директор ще да е някой отявлен фен на Ибо Satisfied

# 509
Аааа, за Ибо или хубави неща или...нищо. Шегичка! Мисля, че по-скоро в общества с подобни  нагласи и манталитет като турското, не им е приятно да им се показват недостатъците, пък било то и във филм. Вижте че и при нас нещата с насилието над жени не е по- различно отколкото при комшиите. Та аз смятам, че колкото и да ми е криво в какво превърнаха героят на Ибо, считам, че филмът  си е доста успешен продукт, най- малкото защото ако аз съм се замислила над няколко факта подадени ми от сериала, а и ако  го сторят и други като мен, значи филмът е изпълнил целите си.  Все пак промяната  в начина ни на мислене ще се случва.

Общи условия

Активация на акаунт