Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Плевен / София

Защо нямаме фрагман ?

Защото го пускат в събота...

# 556
Миналата седмица го пуснаха в петък Blush

# 557
А 38-ма серия мисля я пуснаха в четвъртък. Интересно какво ли ще ни покажат в тая серия. Сигурно ще има някаква случка, в която на косъм ще се размине Гюлбин  със Сакине. Предполагам в началото Баръш от чутото в предната серия  ще е леко дръпнат. Тарък ще продължава с тактиката си да сваля Нермин. Двойката Али Ръза и Султан най-накрая ще се престрашат за кажат на останалите за намеренията си да се съберат. И  за да подрахранят с допълнителна доза интерес към филма ще продължат да сближават Нух с Емине, като показват как страда Саваш. Може още да е рано да разкрият интригата с Гюлбин, но ще започнат по-малко за разплитат случая начело със Саваш, който е перфектен в изпипване на детайлите. Накрая евентуално може да отидат да поискат и Зейнеп (че време не остана, има още годеж, къна, сватбата, три дни яли-пили и се веселили, охоо). Само не знам как ще наместят кадрите с малкия сладур, който е точно копие на Енгин.
В ютуб има вече споделен фрагман. Най-накрая вуйчото съобщи на момчетата новината.Тарък каза на Гюлбин ако я разстройва да бъде близо до Зейнеп да се оттегли и че той сам ще се справи с тази работа. Дадоха Зейнеп с Емине и Гюлбин в булчинския салон да казва, че са решили да започнат сватбените приготовления. Нух пита Баръш дали е добре и че напоследък и Зейнеп му се струва притеснена. Баръш каза, че не е добре (не продължи нататък, беше отрязан кадъра). В разговора между Гюлбин и Зейнеп тя каза че те са готови, но Сакине още не е готова, защото на нея още не й е казала. В  следващия кадър Зейнеп е по петите на майка си на улицата и сякаш шофьорът в колата, която пресече пътя на Сакине ми се стори Гюлбин.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 00:04 от yakut

# 558
Ето го фрагмана за 41 еп.

# 559
Кате Gift Heart супер си !!! Blush
Сакине отново  е разиграла сценки и ще развали годежа на дъщеря си.

Тарък много нагъл-  сваляча в действие, отврат. Дано Нермин не се поддаде.

С руски превод

Фрагман 41 епизод

https://vk.com/feed?z=video-46308288_456245924%2F901bf9fafb0cc13 … _-46308288_194572

# 560
Струва ми се, че по телефона нещо шокиращо чу. Най- вероятно е свързано с Гюлбин или гласът й, или някой й каза, че са я намерили. Мисля не е свързано с предстоящата сватба на Зейнеп и Баръш. Пак е извадено от контекста. Както винаги подвеждат зрителя.

# 561
  • Бургас
Здравейте момичета! Светъл празник - Лазаровден е! Благословен да е домът ви!
Фрагът,  поне за мен не подсказва, нищо ново, което да не знаем! И все пак - дали Баръш страда за чутата половина изповед на Зейнеп? Мисля, че това което чува Сакине по телефона и излизането и на улицата по време на годежа, няма връзка. По склонна съм да приема, че новината за новата къща, която Зейнеп подготвя за Баръш и нея и съобщава на годежа, я е разстроила така.
А всичко е, за да нагласят нещата така, че Гюлбин да я блъсне и да ни оставят до следващата серия пак да гадаем - ще я познае ли или не!

# 562
По-добре късно, отколкото никога: Blush

41 епизод, фраг #1 - https://ok.ru/video/2478088784416

Царицата на драмата - Сакине! Царицата на отмъщението - Гюлбин!

Баръш да си каже в прав текст, че не е добре - това никак не е добре, значи наистина не е добре човекът. Grinning

Хубав ден, момичета!

# 563
  • Плевен / София
По-добре късно, отколкото никога: Blush

41 епизод, фраг #1 - https://ok.ru/video/2478088784416

Царицата на драмата - Сакине! Царицата на отмъщението - Гюлбин!

Баръш да си каже в прав текст, че не е добре - това никак не е добре, значи наистина не е добре човекът. Grinning

Хубав ден, момичета!
Благодаря Heart
Да ви почерпя....Имам имен ден...

Скрит текст:
В унисон на фрага....
Ако животът ти поднесе лимони, поискай сол и текила!

# 564
Домът, в който си роден, е твоята съдба. 40 епизод бг. субтитри
Тук 👉🏻 https://ok.ru/video/2588621277716
https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_201633

Благодаря за споделеното!!
Честита Цветница!! Flowers Hibiscus
Здраве на Имениците!! Hearts

# 565
Честит празник 
Да ви е цветно в душите

Airra

Благодаря за серията с превод на всички от екипа Gift Heart

# 566
Честит празник на всички дами с красиви цветни имена! Бъдете здрави, щастливи и обичани.

# 567
  • Бургас
  Цветница е!
Да ви е цветно и радостно в душите, приятелки! От здраве да се не отървете и още дълго да си хортуваме тук!
Благодарности за преведената серия!

# 568
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за пожеланията и превода на серията....Няма да коментирам...Само ще кажа....Зейнеп плака, защото я дадоха на Нермин, а сестра и е плакала, защото не са я дали....Живот...Хареса ми, че най после Зейнеп помоли за помощ...

# 569

Привет и честита Цветница на всички с цветни имена и души!

Аз, както знаете, не съм гледала още от епизода със смъртта на Мехди, но от този фраг ми кипна кръвта и не мога да не се изкажа, макар и неподготвена

Абе, Сакинето пак надяна невестулската мантия и възвърна фабрични настройки - тъкмо беше започнала да се реабилитира в очите ми и хоп - пак старата песен запя...
Интересно ми е тя какво точно си е въобразявала?
Че защото е дала Зейнеп като малка, сега има право да очаква, че за вечни времена ще бъде залепена за нея? Живяха заедно, местиха се, сега Зейнеп се омъжва и поема по своя път, най-после самостоятелно, след всичко, което изтърпя...И Сакинето се тръшна, че няма да я вземат и нея да им свети ли?

Може би да купят по-широчко брачно легло, че да ляга между тях да ги контролира и там, да не би да вършат нещо непристойно по нейните представи... Ама ха! Ядосах се чак!

Общи условия

Активация на акаунт