Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 807
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен / София
Да..Бенал иска да замине, а Джемиле се тръшна заради Мюжгян...
Реклами...
Кате, идвай да кажеш какво си разбрала....

# 421
Горкият Баръш. Преди ми се струваше малко захаросан. Постоянно се въртеше около нея и гледаше да й угажда на всички прищевки, но явно и на него му писна. От миналата серия заслужи и моето уважение. Щом осъзна, че не трябва дневната му програма да е съобразена с нейния живот. Това е добре. А сега и панаира на Зейнеп ханъм в офиса. Не мога да я разбере. Решила да намине да види имало ли нещо за предвижване, хората имат спешни дела. И после се цупи, че работата й е прехвърлена на друг. А Баръш навсичкото отгоре показа, че я подкрепя в плановете й за фирмата. Просто нямам думи. Като нещо не й изнася направи панаир и се тръшне...

# 422
Бенал иска да си тръгне, но Джемиле изпадна в ужас...
Рекламиии
Не разбрах с бебето ли, че то от Бенал всичко очаквам.

# 423
# 424
  • Плевен / София
Съгласна съм, че има спешни дела...но ми се струва, че Баръш иска да накаже Зейнеп за нейната неувереност относно връзката им...Все пак за да навлезеш в някое дело се иска време, ако не си работил по него...Може да и каже, че ще я разстовари от работата и...

# 425
  • Бургас
Явно колежката на Бенал и се обади, за работа но беше в някакво градче извън Истанбул. И Джемиле изпадна в стрес как ще ги лиши от Мюжгян...
А за Зейнеп думи нямам...Сама не може да се начуди, как толкова бързо и се нагласят нещата само от една среща..Бива, бива наивност ама нейната.... То се и очакваше де..

# 426
Щом сте в реклами, да се вмъкна.
Точно вчера гледах предишния епизод, но не исках да пиша колко ме разочарова З., защото си казах, че не съм била в нейната ситуация.
Но къде отиде доброто и разбиращо момиче, а най ме е яд за нейното учене и амбиция да стане добър адвокат.

# 427
  • Плевен / София
Но къде отиде доброто и разбиращо момиче, а най ме е яд за нейното учене и амбиция да стане добър адвокат.
А някой се сърдеше, че са развалили образа на Мехди...Зейнеп да не е китка за мирисане....

# 428
Зейнеп искаше да говори с Баръш - видя, че петима Петко не чакат и той е дал делата ѝ на асистентката Берил - направи панаир и си тръгна. Баръш много добре ѝ каза, че му се качва на главата в професионален план. Тази Несрин е ужасна и актрисата играе зле... Зейнеп искаше да си следва мечтите и да продължи с адвокатската професия, но сестра ѝ я разколеба. Каза ѝ, че това е възможност, която не трябва да пропуска и да застане начело на делата на Нермин. Явно целта е да вземат фирмата или да прехвърлят парите, но този път окончателно... Зейнеп призна, че Екрем е ръководел всичко, приносът на Нермин е, че е наследила текстилния бизнес на родителите ѝ.

# 429
  • Плевен / София
Зейнеп искаше да говори с Баръш - видя, че петима Петко не чакат и той е дал делата ѝ на асистентката Берил - направи панаир и си тръгна. Баръш много добре ѝ каза, че му се качва на главата в професионален план. Тази Несрин е ужасна и актрисата играе зле... Зейнеп искаше да си следва мечтите и да продължи с адвокатската професия, но сестра ѝ я разколеба. Каза ѝ, че това е възможност, която не трябва да пропуска и да застане начело на делата на Нермин. Явно целта е да вземат фирмата или да прехвърлят парите, но този път окончателно... Зейнеп призна, че Екрем е ръководел всичко, приносът на Нермин е, че е наследила текстилния бизнес на родителите ѝ.
Да...нещата не вървят добре...Дано Зейнеп си събере ума...Не трябваше Нермин да и налага такова решение....Остави я без право на избор....
За един бизнес от съществено значение е както началният капитал/наследството от родителите/ така и доброто управление...не вярвам обаче Нермин да е била само фигурант....Все пак тя не се съгласяваше с всичко, което и предлагаше Екрем и разбираше естеството на проблемите на бизнеса.

# 430
Да, дано се осъзнаят в някакъв момент. Баръш също каза, че според него Зейнеп може да се справи с холдинга... В разговора с Несрин, Зейнеп каза нещо много важно - че отново не са ѝ отавили избор. Нермине казала, че иска да ѝ прехвърли управлението, но тя единственото, което е искала е да стане успешен адвокат...

# 431
Много е грозно поведението на Зейнеп, все пак Баръш е господин Баръш- шеф на фирмата, има си рутина.
Поне в офиса да се държи с уважение...

За Бенал няма да плача, а ще почерпя, ако се махне.
Джемилето си има дъщеря, с която  не говори и по телефона , а се тръшка за Мюжгян.

Нермин да беше си назначила управител на фирмата и Зейнеп постепенно да навлезе в управлението с негова помощ.

# 432
Тая групичка с този ресторант вече омръзват. И Султан дето само върти очи и се прави невинна девица с чичото. Възрастни хора, пък ги правят на тийнейджъри

"Баткото" ми е неприятен, като мазник е

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 22:31 от mery_poppins1

# 433
Не им зарбирам какво говорят, но Нермин беше измамена жестоко, сега трябва да е много по-предпазлива, направо нямам думи за наивитета им Close

# 434
  • Бургас
Е поне Нермин няма ли да прояви здрав разум? Добре разпита каката, ама баткото като, че ли си я премята лесно....

Общи условия

Активация на акаунт