Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Е...серията не беше чак толкова зле... за такъв рейтинг...
Много силна стана конкуренцията, а явно и наближаването на финала си оказва влияние!

# 616
Вчера всички сериали са с много по-нисък рейтинг от обичайно, при някои спадът е от над 2 пункта. Явно по време на Рамазана комшиите не гледат сериали по това време, а се събират около трапезата.

Разбира се, някои хора са много доволни от цифрите и не крият злорадството си... Всеки си знае...

# 617
Изгледах серията, изчетох ви. На мен ми хареса, въпреки че сериалът загуби нещо от динамиката си, стана почти предсказуем, но не съвсем. Но едно от най-големите му достойнства е бързата развръзка на конфликтните ситуации. Не ни влачат безброй серии с един проблем.

Обаче не знам какво да кажа, освен че отново видяхме кралицата на драмата Сакине. Неприятна женица и това е. Не умее интелигентно да си извоюва правото на майка, а се сърди и цупи като малко дете.

Хубави Зейнеп и Баръш, удоволствие е да ги гледа човек.

Двете лъжички сол в кафето сигурно могат да убият човек -
да солят кафето, ама да не го превръщат в отрова.

Отлична игра на Гюлджан, когато разказваше историята от миналото.

# 618
Вчера всички сериали са с много по-нисък рейтинг от обичайно, при някои спадът е от над 2 пункта. Явно по време на Рамазана комшиите не гледат сериали по това време, а се събират около трапезата.

Разбира се, някои хора са много доволни от цифрите и не крият злорадството си... Всеки си знае...

А аз четох коментар наскоро в ютуб за  някой, вече беше почнал поста , който  се радваше, че админа пуска бързо серията, веднага след края й в канала и как ще си го гледа  преди заговяване рано сутрин, така че който си го гледа си го гледа.  Да не ни плаши ниския рейтинг. Сценаристите следват логиката на сюжета и смятам, че мотото на филма: "Съдбата ранява, любовта спасява." вече си дойде на място. Само дето не е валидна както вече  знаем за двойката от първия сезон. Горе главата!
Не защитавам действията на Сакине, но когато дойдоха да искат ръката на Зейнеп, намирам реакцията й за нормална, що се отнася до частта, в която вече питат родителите какво е тяхното мнение за младите. Традицията повелява момичето да се поиска от родителите, ако няма такива от най- възрастния роднина или тогава настойник и т.н. Сакине като родна майка на Зейнеп си отвори устата да отговори, но тук смятам, че Нермин нетипично за нея я пресече и взе думата, което никак не беше уместно. Може да си я отгледала, дала всички възможности, но и през цялото време в разговори със Сакине я уверяваше, че не е заела мястото й, а сега показа друго. Едно е да извади семейната гривна останала от майка й и да реши да  я подари на Зейнеп, макар, че и тогава трябва да се замисли дали жеста й не би наранил другия човек, който няма нейните финансови възможности. Извади сребърните прибори, булото, останало от майка й - това добре. Но за случая не е  за права.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 19:47 от yakut

# 619
Когато писах за кралицата на драмата Сакине, мислех да добавя и моето мнение за Нермин, което съвпада с това на Якут при искането на Зейнеп. Двете майки трябваше в някакъв синхрон да дадат Зейнеп, но въпреки че Нермин отговори прибързано, Сакине можеше достойно да заеме мястото на родна майка и великодушно също да даде Зейнеп. Така че за мен нещата винаги опират до нетактичността и егоизма на Сакине, защото тя друг начин, освен да се обиди, не търси. Докато Нермин винаги се опитва да обясни действията си, да включи по някакъв начин сърдитката Сакине, но сърдитката не ще да се включва и това е.

# 620
Момичета, след края на Мехди направо се метнах на 40 епизод.
И да ви кажа, взе, че ми хареса.
Е, сякаш друг сериал гледам, ама поне няма драми, няма мафия, а ако ги нямаше Несрин и Тарък, направо щях да полетя. 😀 😀 😀
Даже  Султан и Али Ръза не ме дразнят.
То на каквато и възраст да се влюби човек, все изглупява явно. 😀
Ашк, кво да правиш. 😀
А Енгин, как се разхубави това момче.
Ха ха, с една дума, нямам забележки за новия сериал, всъщност имам, ама не ми пука. 😀

А предишният  за мене си остана незавършен...

# 621
Светли и благословени Великденски празнични дни

# 622
От сторито на Демет се вижда, че Джемиле се завръща по някое време.

Чааръ Байрак

Наз и Каан

И за финал - ЧРД на Гюлджан от Демет

# 623
  • на земята
Честит Великден!
Къде мога дс намеря преведени серии на Великолепен тандем мисля се казваше ?
Нявсякъде сериите са не налични .
Благодаря ви много
Приключих с Черно Бяла любов страхотен филм,Гордиев възел почти изгледах и търся друг с Ибо ❤

# 624
# 625
Честит Великден!
Благодаря ви много
Приключих с Черно Бяла любов страхотен филм,Гордиев възел почти изгледах и търся друг с Ибо ❤
Светли Великденски празници!

Опитай през сайта на aşkım: https://askim-bg.com/VELIKOLEPEN-TANDEMm-is01e01_v6823.
Там са споделени мисля всички серии.

# 626
Честит Великден!
Благодаря ви много

ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ТАНДЕМ

https://vk.com/topic-113691288_39477060

# 627
Ееех, какви сладури бяха. 😍
Още ме е яд как го приключиха набързо този сериал.

# 628
Има фрагман за 42 еп., но за сега е само в туитър: https://twitter.com/tv8/status/1388923892685754370?s=19

Сакине разпознава Гюлбин.

---------------

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 22:07 от super_katia

# 629
  • Бургас
 Светли, радостни и щастливи великденски празници на всички!

Кате - както винаги на точното място! Flowers Hibiscus   Ето фрага за 42 серия и с руски суб.
https://vk.com/dizimedya?fbclid=IwAR0eY1_a8UufiLKuJ_8ncVbfCZvKm1 … l_wall_-132999259

И малко усмивки от нашите годеници!

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 23:08 от Аniksi

Общи условия

Активация на акаунт