Парфюмни размисли и страсти (април 2021 г.) - 259

• 84 910
  • 960
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета!:heart:
Много ме радвате с вашите отзиви и коментари. Носи ми се нещо карамелено, изискано и бюджетно. Ще ми подскажете ли към какво да се насоча за проба?

За бюджет не знам точно до колко, моят любим карамел е D&G The only one. Също Prada Candy.
Не е лесна комбинация карамел, изискан и бюджетен, колкото по-сладко, по-далеч отива от изисканото, без значение колко е скъпо, но пък е възможно понякога:) И аз подкрепям горното  предложение, плюс Prada Candy Night, всички Girl-иЛ of Now, Shine, Forever, Mancera Aoud Orchid, Wild Candy, Escada Magnetism, Molinard/Le-Reve-Nirmala, Aquolina/Gold-Sugar, Sound Of Donna Trussardi, още по-бюджетни Jeanne Arthes Perpetual Pearl... Pascal Morabito Aimer Collection Parisian Dream ...

# 301
  • Sofia
Карамелено, изискано, но не съвсем бюджетно -  Lancome tresor la nuit edp или A la folie .

# 302
  • Пловдив
Аз лично не намирам нищо "олимпийско" 😁 в Alien Mirage. Нито дори 1 процент. Моят съвет е да пробвате. Аз го обожавам, а необожаваната от мен колежка го намира за "гаден". Съответно го нося през последните дни, но без да прекалявам. Презапасих се с още една бутилка ей така за всеки случай.
Вчера пробвах Alien Musc Mysterieux и щях да си умра на място. Страшно неприятен за мен парфюм, не бих го понесла това повече. Отврат за мен, да ме извиняват почитателите му. Моля да не ми се нахвърлят потребители, които не са съгласни с мен. Бих искала да имам право на мнение, било то и негативно. Благодаря предварително.
Харесвам първообраза, Flora futura, Mirage, Fusion, Sublime, eau Extraordinaire, но този е чудовище за мен. Не ми се вписва в тази линия.

# 303
Veselushka, бюджетни карамели и ОК за цената си са Wish by Chopard, Juicy Couture Viva la Juicy и варианта му Gold, също Escada Magnetism Simple Smile
Изискани можеш да ги направиш ти самата с осанка и шармантно поведение Smirk Успех в избора!

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 20:59 от Dewi D

# 304
Момичета , моля за мнение
Narciso For her розовият или черният е по - добър като дълготрайност и женственост?

# 305
Narciso For her розовият или черният е по - добър като дълготрайност и женственост?
Розовият, но и двата са супер трайни. За мен и силно потни, насляпо никога.

# 306
  • София
Розовият прилича много на Lovely на Sarah Jessica Parker, на Rasasi имаше също двойник много евтин - Egra.

# 307
Розовият, но и двата са супер трайни. За мен и силно потни, насляпо никога.
Satisfied аз пот не усещам, но понякога ми бие на цигари. А като сме тръгнали, Si Fiori си ми е женска пот от всякъде.

# 308
Черният Нарцисо ЕДТ е много по-поносим, виж розовият си е потен вече. Потна роза.

# 309
  • Чукарландия
SOTD Разносвам Delina La Rosee, прилича на розовото Клое

На кое точно Chloé прилича?
Има няколко розовки Chloé. И гадая. 😂

# 310
https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html
EDP, средно розово изглежда на снимката Joy

# 311
  • Чукарландия

Благодаря! 🤗
Аз помислих, че е това
https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-L-Eau-Eau-de-Toilette-56051.html
защото изглежда най-розово на снимките.
Или пък това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Roses-De-Chloe-18702.html

Но и твоето е достатъчно розово! 😂
Разбрахме се! 🤣

# 312
Аз пък много го харесвам ЕДП-то на Narciso   😛

# 313
# 314
То и аз го харесвам розовото Нарцисо ЕДП.
И арабелите си харесвам купените, ама след малко носене започват да ме душат, става ми лошо чак, твърде силно ги усещам и чак главобол ми докарват, а все пак искаме да ни е арома приятно.

Общи условия

Активация на акаунт