Парфюмни размисли и страсти (април 2021 г.) - 259

• 84 767
  • 960
  •   1
Отговори
# 705
  • виртуално
Някои от тези на Lalique може ли да се купи на сляпо - Le Parfum, Amethyst, Amethyst Éclat, Lalique, Satine, Lalique le Parfum.
на сляпо бих купила единствено Soleil

# 706
  • sofia
кажете нещо за този Soleil..заглеждам го от известно време.
имах Satinе, но бързо го продадох, защото изобщо не ми хареса - много пудрен, близо до кожата, почти никаква трайност..просто нямаше излъчване /поне при мен/.

# 707
Не харесвам Лалици никакви.

# 708
Le Parfum Lalique е доста траен, но се пригответе за сладка ванилия с мастиков фон от пиментата. Сатенът е силно дървесен и пудрен, по-малко траен, хладен аромат. Плодовите не ги познавам от марката, но парфюмите на Лалик не са за на сляпо.

# 709
кажете нещо за този Soleil..заглеждам го от известно време.
имах Satinе, но бързо го продадох, защото изобщо не ми хареса - много пудрен, близо до кожата, почти никаква трайност..просто нямаше излъчване /поне при мен/.
Soleil не е труден за носене, но не е нищо впечатляващо. За мен е парфюм, който бих сложила като излизам сред природата. С нищо не може да ме подразни, но и не ме ангажира с нищо. Просто парфюм.
Satinе харесвам и нося, при мен не е нетраен. Преди всичко е дървесен и там някъде има пудреност, но тя не е прашна, а приятна и леко сладка. Така че явно ги възприемаме различно, затова едва ли мнението ми за Soleil ще ти е някаква отправна точка. Бутилката е много красива, истинско украшение е.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 16:34 от Анонимен

# 710
  • Габрово
Кристалния ЛВЕБ ми стои страхотно и няма да си купувам друг летен парфюм, а и лятото е три месеца.Този е превъзходен и ще си го нося във всички сезони.Blue HeartНе се интересувам от никакви Мюглерски Ангели.
Да ,и аз мисля така.Продължавам да твърдя ,че според мен Кристалния ЛВЕБ ще бъде голям летен хит.

# 711
Моля, ако някой го е пробвал, да каже дв думи, едно побутване ми трябва😁
https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Aoud-Lemon-Mint-39181.html
Аз го имам,от любимите ми е. Носи вайб на L’Homme Ideal Guerlain. Не са еднакви,просто много напомня,като тук я няма така изявена черешата. За мен лично стои по-добре на мъж!
Аз се интересувам от трайността на Amethyst-a на Лалик (четох отзиви за 10-20 мин макс) и доколко ароматът наистина е касис....
Касис е,много хубав,леко сапунен. При мен държи прилично над 4-5 часа,което за тази цена е доволно:)

# 712
  • София
Soleil на мен ми миришв на... повръщано, извинявайте. Казвам го, защото за всеки нос е различно и от Лалик няма сейф аромати.
Сатенът може би, но той пък е толкова пудрен, че може да не ти понесе. Иначе е лайкабъл. Аметист е също горе- долу приятен, но бих пробвала.
Аз имам 2 - Le Parfum и Satine, вторият насляпо, доволна съм много и от двата, но нито един от другите не ми харесва. /Още не съм пробвала перлите.

# 713
Солей при мен е капучино с плодове и малко цветя, лееекинко загатнат кардамон. Необичаен е, според мен не за всеки.

# 714
  • София
Аз Аметиста навремето насляпо го отстрелях и оттогава всяко лято голяма любов. И при мен си държи 4-5 часа и си го подновявам, но като за летен аз друго и не очаквам и не желая. Прекрасен касис и боровинки с мускус и леко загатната роза, която не успява съвсем да се покаже. Le Parfum е доста по-траен и сладък. Подходящ е за по-хладно време според мен. Мен пролет-лято ме душеше. Още не съм взела Soleil, така че за него не мога да се изкажа.

# 715
Ле парфюм при мен е много траен, но по някое време избива някаква миризма като от котешка урина, разкарах го.

# 716
  • Габрово
Днес   съм с Un Jardin Sur La Lagune Hermès .Обаче  си мисля ,че и беше студено,няма нищо идва лято.

# 717
  • sofia
Момичета, благодаря за коментарите за Soleil! Очевидно брандът не е  много лесен..сега си спомних, че преди време бях тествала Perles De Lalique и ми се стори ужасно остър, пиперест, но беше върху блотер и не знам как се развива върху кожа. В youtube обаче са супер популярни, най-вече Аметиста и Солей.

# 718
  • виртуално
Момичета, благодаря за коментарите за Soleil! Очевидно брандът не е  много лесен..сега си спомних, че преди време бях тествала Perles De Lalique и ми се стори ужасно остър, пиперест, но беше върху блотер и не знам как се развива върху кожа. В youtube обаче са супер популярни, най-вече Аметиста и Солей.
Добре е да се пробват
За мен Soleil е лято в бутилка, сочен плодов - круша и мандарина ... и с намек за горчиво кафе.
Уникален ми е за топло време

# 719
Благодаря и аз за включванията по въпроса с Аметист. Ще видим каква ще я измъдря...

Днес при нас е лято и Леденият Ангел е просто to die for! Нищо не стърчи и не ме дразни, само ми се припиват повечко (от обикновено) коктейли от него. 😁

За довечера съм приготвила Naxos. 🧡

Дано не ме убие.

Общи условия

Активация на акаунт