Звездни компромати - Април'21

• 283 215
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Варна
След стрелбата в клуб Пъф Деди беше опасен за изгряващата и кариера на певица . Тя все пак е лъвица, нейният интерес е на първо място. Мъже бол.

# 1 336
На Анджито само хиджаба й липсва.

Точно това си помислих и аз.

# 1 337
Марк Антъни може да ми пее само,като мъж не може да ме развълнува.You sang to me е най-великата песен евър!

# 1 338
Това трябва да е Анелия
Скрит текст:

# 1 339
  • Viena
Това трябва да е Анелия
Скрит текст:

Блажени са вярващите😆😆😆

# 1 340
За корекциите на Галена сме говорили, поне аз знам за бюста, носа, устата, зъбите и прибирането на ушите й, но ми прави впечатление променената линия на косата в областта на слепоочията и повдигането на веждите (не е от това, че е вързана на опашка), който е по-запознат - това с някакъв лифтинг ли се постига?
Скрит текст:
Иначе, за мен тя е с най- сполучливи корекции от всички. Не са малко, но всички добре пипнати.

# 1 341
  • In The Middle Of Nowhere
Не знам за косата при слепоочието, но я мернах при Гала. Ми има нещо в устата, което не е добре. Заради зъбите ли е, не знам... но не е добре като преди и това си е!

# 1 342
  • Rock & Roll feeling ...
По-добра версия на себе си ( освен заешките зъби ) .
 То си има отделна процедура за промяна на линията на веждите и не съм сигурна, дали това в случая е следствие.

# 1 343
Толкова интервенции и защо е въпросът? Simple Smile
Дано поне е щастлива Simple Smile

# 1 344
Тава са т.нар foxy eyes:
Скрит текст:

Много актуален тренд, който тръгна мисля от Кендал Дженър и Бела Хадид.
Иначе Галена е май първата чалгаджийка, която се префасонира от-до. Няма нещо, което да не е пипано по нея.

# 1 345
Челюст, брадичка, скули според мен. Лицето й изглежда по-опънато и линията на косата е променена - силно вярвам, че има и фейслифт. За веждите е писано вече.

# 1 346
Ама тия фокси айс хич не отиват на всеки.
Промениш ли си веждите, променяш цялото излъчване Flushed

# 1 347
Тези фокси Айс, навсякъде твърдят че не са дългосрочен вариант и затова се препоръчва фейслифт.

# 1 348
Ясно, абе личи, че е повдигано и опъвано, зачудих се, как се постига. А за ушите дори не бях забелязала преди, а тя отдавна го е направила.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 10:50 от Tess d`Urberville

# 1 349
Ужасяват ме тези "лисичи" очи. Май само на Белла Хадид горе-долу стоят естествено.

Общи условия

Активация на акаунт