Звездни компромати - Април'21

• 283 063
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София-в сърцата на моите деца
Не съм запозната със семейство Стоичкови из основи и първоначално помислих, че детенцето е на Христина. Като цяло не мисля, че трите имаха някакво място на сцената. Излишно беше.
Но пък сплотено семейство! Стоичков ми хареса! Станал е по-сдържан! Остарява добре!

# 1 576
Не съм запозната със семейство Стоичкови из основи и първоначално помислих, че детенцето е на Христина. Като цяло не мисля, че трите имаха някакво място на сцената. Излишно беше.
Но пък сплотено семейство! Стоичков ми хареса! Станал е по-сдържан! Остарява добре!
Чудесен беше,сякаш е полулегнал,започнал е да се държи като шоумен,получава му се

# 1 577
Angelina Jolie, не знам дали е показвана снимката, защото тя навсякъде ми изглежда еднаква, но се стреснах от тази снимка
Скрит текст:

# 1 578
За стряскане си е да ти кажа Scream

# 1 579
Защо така се е сбъркала тази Константина Thinking

# 1 580
Славена с обичайното клинче, а главата и е като прикачена

# 1 581
  • Sofia
Е,тя отдавна е “писателка”...има една книга уж с небивал успех у нас и по света 🤔
Беше манекенка,актриса,тв водеща...Сега се е пренасочила към рисуване ,инфлуенсване и детски книжки...във всичко се пробва 🤪

# 1 582
  • Sofia
Ох, Славена като я видя и само ми е пред очите оная снимка дето е в колаж с То - озъбена и изцъклена. Даже снощи в интрото на Талантите пак я дадоха за секунди с огромната уста и зъби. Не бива така да се чекне, не е грозна изобщо, тяло - трепач, но...
Отдавна искам да питам за Константина Живова нещо - защо винаги има вид косата й на немита? Гел ли слага, друго ли е, даже и цветните експлозии около нея бледнеят като й видя косата.

# 1 583
  • До морето
Ми най-вероятно защото не я мие. Винаги виси на едни сплъстени лъскави кичурчета. Колко е годишна въпросната Живова, преди сякаш по-младежки вид имаше?

# 1 584
Ох, Славена като я видя и само ми е пред очите оная снимка дето е в колаж с То - озъбена и изцъклена. Даже снощи в интрото на Талантите пак я дадоха за секунди с огромната уста и зъби. Не бива така да се чекне, не е грозна изобщо, тяло - трепач, но...
Отдавна искам да питам за Константина Живова нещо - защо винаги има вид косата й на немита? Гел ли слага, друго ли е, даже и цветните експлозии около нея бледнеят като й видя косата.

Абсолютно същото си мисля и аз всеки път като я видя. Все мръсна и изглежда косата.

# 1 585
Жасмина и други ВИП 
Скрит текст:

Памела Доган , Демир Доган и семейството на Памела

Теди Велинова

Мария

Каляшева

Ана Мария Кирилова

# 1 586
  • София
Маже я с олио, имаше едно клипче как си оправя косата ежедневно. След като я изсуши хубаво с четка и имаше обеч косата, я намаза с подхранващо олио, но не само в краищата, а по цялата коса. Отделно може и да не я къпе редовно, де, но тогава беше с чиста коса и я направи на нищо. Дано не е инфлуенснала някого с това.

# 1 587
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Зная от собствен опит, че ако се тренира ежедневно, косата малко  страда. В такъв случай се налага да се къпе ежедневно или през ден, но това пък малко я изсушава...

# 1 588
Стоичков вчера ми хареса при Рачков. Дъщерите му са хубави, макар че тази Мика малко е прекалила и тя с джуките, нещо ми е антипатична тя, може би от времето, когато правеше напъни и тя да е в публичното пространство. Другата му дъщеря- Христина ми хареса повече визуално, странно, че си няма семейство, видях някъде, че е била омъжена, но се е развела. За нея доста по-малко се знае, отколкото за Мика.

# 1 589
  • софия
Добре остарява Стоичков. Улегнал е, спокоен. Мика на вид го докарва, но е добре да не говори.

Общи условия

Активация на акаунт