Звездни компромати - Април'21

• 281 931
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 115
  • До морето
Спряганата за Николета е варненска кифла. От моето училище беше, ама абсурд сега да се сетя за името.

# 2 116
Влогърите Стан и Никола дискутират, какви жени харесват и какви трябва да бъдат жените в днешно време. За такива индивиди трябва да има отделна тема.

С две думи за тези, които не са гледали - Жената да е вкъщи, домакиня, без кариера, че иначе как ще гледа децата, пък те искали по 3 и да била с добър ген, че след тези три деца за Никола било важно да не е дебела, а слаба и стегната. Като погледнах коментарите, колко мъже ги подкрепят и ми се изправи косата. Втф става с този свят?

https://youtu.be/r2GROd3-ED0

# 2 117
Следваща серия: "Жена ми е дебела още след първото раждане!", предполагам феновете ще го посъветват да я смени веднага.

# 2 118
Божке, час и 45 минути дърдорене на някакви гелосани субекти... Че то това 1 филм или доста десетки страници от книга.Grinning

# 2 119
Мария Илиева роди ли второто си дете?

# 2 120
Калина Кузманова
Скрит текст:

# 2 121
Даваха, че Мария Илиева ще е гост с шоуто на Рачков днес.

# 2 122
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Влогърите Стан и Никола дискутират, какви жени харесват и какви трябва да бъдат жените в днешно време. За такива индивиди трябва да има отделна тема.

С две думи за тези, които не са гледали - Жената да е вкъщи, домакиня, без кариера, че иначе как ще гледа децата, пък те искали по 3 и да била с добър ген, че след тези три деца за Никола било важно да не е дебела, а слаба и стегната. Като погледнах коментарите, колко мъже ги подкрепят и ми се изправи косата. Втф става с този свят?

Освен да си чешат езиците, тези какво са постигнали? Кои са те?

# 2 123

Очевидно е, че си разказват съчинения по картинка, щото не чух някой да е женен с дете.
Колко пари имат тези смешници, че да успеят да издържат жена си и трите си деца, за да живеят добре ? Съдейки по 65-те лв., които дадох вчера за професионални маска, шампоан и термозащита и то не най-висок клас, за да изглежда косата ми що годе вчесана, представям си ако тръгна да вписвам месечните разходи за фитнес карта, козметично студио, кремчета, лосиончета, серуми. И то аз съм икономична и според възможностите си, но съм дърта. Младите хвърлят двойно повече  за външен вид, та на тези трима другари хич не им завиждам, но като не знаят какво говорят, така ще е. Домакиня, да не напълнява, да гледа децата и да си домакинства нон стоп, а и да й е комфортно на вс отгоре. Не знам, ако някой ми предложи висок стандарт, вместо да се пъна за всичко постигнато ... може да си помисля. Ама точно от тия трима палячовци едва ли.

# 2 124
  • София
Това сама мога да си платя. Човекът до мен не е банкомат, а партньор. Имаме общи мечти и двамата работим за тях.

# 2 125
Мариана Попова (или каквото е останало от нея? Trollface )
Скрит текст:

# 2 126
Macaulay Culkin и Joe Pesci, 1991
Скрит текст:

# 2 127
Това наистина ли?

# 2 128
  • София
А въй, Мара Попова бокцана ли е? Изглежда окаяно...

# 2 129
  • До сърцето...
Днес рожден ден имат:

Wine Glass Ицхак Сами Финци, 88 год.
Скрит текст:

Wine Glass Ал Пачино (Алфредо Джеймс Пачино/Alfredo James Pacino), 81 год.
Скрит текст:

Wine Glass Бьорн Улвеус (Björn Ulvaeus) от ABBA, 76 год
Скрит текст:

Flowers Rose Рене Зелуегър (Renée Kathleen Zellweger), 52 год
Скрит текст:

Wine Glass Джейсън Лий (Jason Michael Lee), 51 год
Скрит текст:

Wine Glass Даниел Шарман (Daniel Sharman), 35 год
Скрит текст:

Flowers Rose Елена Илиних, фигуристка, 27 год
Скрит текст:
.. с партньора си Руслан Жиганшин