Звездни компромати - Април'21

• 281 869
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 280
Абе страшна простакеса е Мария, какво изобщо прави на Оскарите, не знам? Я марш обратно в Бургас! Макар че с тези ужасни маниери и в бургаския театър няма да я вземат. Joy

Екстра си е момичето и се държа супер. Беше красива с роклята и грима. На червения килим позираше, сякаш е в свои води и е на Н-та церемония. Да е жива и здрава и да не започва да стои като мумия, когато Брат Пит говори за нея.

# 2 281
Обгържаванажена. Тоци от зор да се похвали не вижда какви глупости твори.

Тя добре не пълнее, ама мъж и да намали порциите. Инак той ми е мноого симпатичен. Някаква доброта излъчва.

# 2 282
Алетеа, ей за това, ако е вярно, че Тоци яде на корем и не пълнее - завиждам до пръсване! Цял живот все спазвам режими, все глад... еее*аси! За завист си е! 😭
Искам и аз да съм обгръжванъ и кльощавъ женъ пък!

# 2 283
Ех, на Тоци, ако и мъжът й имаше уникалната способност да не пълнее, ама е изтеглил къса клечка.

# 2 284
  • На морето!
То и при нея тази способност си е изгубила силата напоследък.
Дано не е твърде невъзпитано изказването ми.

# 2 285
Прелест е Мария Бакалова.

# 2 286
  • Rock & Roll feeling ...
Нали точно това коментираме, че не е казал такова нещо.
А какво твърдиш, че е казал?
Защото навсякъде по статии и клипа от Нова казва това.

# 2 287
А какво твърдиш, че е казал?
Защото навсякъде по статии и клипа от Нова казва това.

Ами явно един неразбиращ достатъчно добре английски е превел казаното както на него му харесва и после овцете знаеш какво правят. Написах точните му думи, друга потребителка даде и линк. Отново - 'For Maria Bakalova is all about Marylin Monroe. She writes Marylin's quote - I'm going to be a great movie star some day! Welcome, Maria!' А и в крайна сметка човека просто прочете, каквото му е било написано, не е изразявал лично мнение.

Въобще не бях обърнала дори внимание на реакцията на Бакалова, къде си подпряла ръка и т.н. Нищо не се е случило, че да заслужава такова обсъждане. Винаги ми е се струвало малко странно как известните са нарочени за най-интелигентните, най-красивите, най-възпитаните и т.н. А действителността е съвсем различна, някои от тях не притежат дори едно от тези качества.

# 2 288
  • До морето
Начи така да ме е яд за тая Мария. Така да се излага, че и не само себе си, ми и мене, лично, като горда представителка на българския род!!!! Ех, само ако някоя от бг-мамите тук беше номинирана - да види светът класа, маниери и обноски!!! Ама ей на - няква Мария с кофти червило, кофти прическа и с ръка пред лицето. #Екакможебе

# 2 289
Може и да не е най-правилната реакция на Мария Бакалова, но аз чисто човешки я разбирам, притеснително е.
Скрит текст:

Джулия Робъртс Heart
Скрит текст:

# 2 290
Този пост не е за Мария Бакалова и Оскарите, а за друга красива българка - Алекс Раева, с уникална ( за Мен ) рокля :
Скрит текст:

# 2 291
  • София
Тя си е написала от къде е роклята, скролнах им страницата - реплики на кило, скъпи реплики при това. Това си е компромат.

# 2 292
изглежда като тетка раева с тази рокля. нещо си е правила и на лицето - като бухнал козунак е.

# 2 293
да ядеш в огромни количества и да не пълнееш!
Тя затова ползва фотошопа на Андреа и краката са й по 1.90. Защото яде и не пълнее, а после "лети" по снимките.
Смешка, че си и вярва
 Joy

# 2 294
А забелязахте ли как мъжа до Мария тактично я подсети да си свали ръката?😆 И според мен не е станало нищо. Какво се очаква да направи? Да седи като статуя докато Брад Пит говори за нея ли?

Общи условия

Активация на акаунт