Звездни компромати - Април'21

• 283 193
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Бургас
Много е гадно това спелване на името пред целия клас.Моминската ми фамилия беше много специфична.Като трябваше да я пояснявам буква по буква пред учител,целият клас ревеше от смях.Когато ми издаваха паспорт,се отказах от фамилията си и приех за фамилно името на дядо ми.
Горкото дете!

# 1 396
Може да е много хубаво името, но в България ще буди присмех и недоумение. Изобщо не е обичайно, да не кажа, че е странно.

Нищо подобно, това да не ти е едно време. Децата вече са срещали какви ли не имена, за които си нямаш и представа. Не са задръстени като нас навремето. То и Доменик, и Патрик, и други доскоро непопулярни имена вече са често срещани.
Имахме си Ричард Груев,та не сме били толкова задръстени.

# 1 397
Ох, Доон Крайер какъв образ изгради Joy
Жив и здрав да е. Втората му съпруга е много симпатична.

Джъстин Теру за Дж. Анистън
Остават приятели, чуват се, тя го кара да се смее
Скрит текст:

Скрит текст:

С Брат също изглеждат с не лоши отношения, особено предвид раздялата заради изневярата му.

# 1 398
Лолита и Гришо. Мисля, че е първата им обща снимка.
Скрит текст:

# 1 399
Хубави са. ❤️

Клаудия Шифър от мен.
Скрит текст:

Сега видях за Хелън Макрори. Не знаех, че е жена на Деймиън Луис. Децата им са родени в същите години, като моите. Sad

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 22:09 от McKitty

# 1 400
Днешните деца не се подиграват на имена, на очила, шини и още куп други неща, на които ние едно време се подигравахме. В класа на сина ми има Макса (име на момче), Дейвид, Кирчо- Боби. Има момиченца, които са по 50 кг на фона на вс деца около 30 кг и никой не ги нарича еди коя си “дебелата”. Аз лично това го намирам за хубаво. Бяхме много груби и ограничени едно време.

# 1 401
Mads Mikkelsen Blue Heart
Скрит текст:

# 1 402
Mads Mikkelsen Blue Heart
Скрит текст:

Разкошен! Любимец!

# 1 403
Джъстин Теру го гледах в "The Leftovers" наскоро, страхотен сериал. На снимки не личи особено, обаче в движение този мъж е мамма мия. Страхотно тяло (има голи сцени;)), идеално хармонично развито, без стероиди, без мазнини, изразителен, че и добър актьор. Анистън я пишат, че не била нищо особено, ама как успя тези двама мъжкаря Теру и Пит да омае, браво на нея. Simple Smile

# 1 404
Тогава ето още малко от Mads :

Скрит текст:

# 1 405

Днешните деца не се подиграват на имена, на очила, шини и още куп други неща, на които ние едно време се подигравахме.

За жалост, не само се подиграват на всичко това ами и за още куп неща - видими, чувани и невидими и неразбираеми (положение, пари, класа, стандарт и т.н....деца 1 , 2 клас...) ... за жалост...

# 1 406
Актрисата Helen McCrory, позната от Хари Потър и Peaky Blinders, е починала.

Скрит текст:

Много тъжно....Страхотна роля изигра в Peaky Blinders...
Прочетох, че има 2 дечица...

# 1 407
  • На морето!
Хубави са. ❤️

Клаудия Шифър от мен.
Скрит текст:
Все едно аз съм я снимала, толкова е кофти кадърът.

# 1 408
  • София
Аз тъкмо изгледах Another round с Мад Миклсън, много е добър ❤ Зачудих се има ли някакви пластични операции, лицето му е много специфично, но е много харизматичен.

# 1 409

Днешните деца не се подиграват на имена, на очила, шини и още куп други неща, на които ние едно време се подигравахме.

За жалост, не само се подиграват на всичко това ами и за още куп неща - видими, чувани и невидими и неразбираеми (положение, пари, класа, стандарт и т.н....деца 1 , 2 клас...) ... за жалост...
Интересно, явно това е впечатлението Ви на база опит. Аз пък имам коренно различни преки наблюдения от 2 деца 12 и 3 клас и отделно деца на познати и приятели. Големите забелязват пари и положение, но не е нещо, което е самоцел или повод за подигравки ако някой ги няма. Малките пък са супер еко ориентирани и с очите си виждам, че не се коментират стандарт и пари, а това което говорихме по- горе шини, очила, килограми, имена, цвят на кожа пък съвсем не са тема.

Общи условия

Активация на акаунт