Звездни компромати - Април'21

• 283 101
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Варна
Не гледам сериала по бТВ "Белези", но днес в "Търси се" беше актрисата Вера Йорданова. Разкошна жена.

Приятна е, да, обаче е безумно слаба актриса. Партньорката и също, даже е по-зле.
Загледах го в началото, но не можах да издържа това бездарие.

# 1 531
Ким явно е била на парти, а не само с Малума. Аз мн я харесвам в лице, но в тялото- без коментар, а облеклото ѝ в 60% от случаите е смешна в желанието си да е оригинална.
Скрит текст:

Кракът й е меко казано странен ?!

# 1 532
  • In The Middle Of Nowhere
Харесва ми Ким на тези снимки. Имам някакво усещане сякаш за препратка към едни моди от недалечното минало с тези тоалети(това също ми се харесва).
Кракът й не е странен, но не е трябвало да го изпъва просто толкова настрани/напред. Сещам се за едни пози на А. Джоли преди години на едни Оскари пак така правейки с единия си крак..😆

# 1 533
  • На морето!
Като казахте Сидеров, някой знае ли какво става с жените на Волен Сидеров, Яне Янев и Бареков? Интересно ми е развитието на тези семейства, след като мъжете са изиграли своята роля на политическата сцена и няма шанс за обратен път.

# 1 534
Жената на последния май е в майчиство.

# 1 535
Жената на Бареков ражда деца.

# 1 536
Като казахте Сидеров, някой знае ли какво става с жените на Волен Сидеров, Яне Янев и Бареков? Интересно ми е развитието на тези семейства, след като мъжете са изиграли своята роля на политическата сцена и няма шанс за обратен път.
Някъде четах ,че жената на Яне го е напуснала,но може и да е било фейк.На Волен -гледа си детето и харчи парите на златния пръст

# 1 537
  • София
Деница Сидерова да си на този свят Simple Smile.

# 1 538
Скоро гледах Илиян Любомиров при Гола.
Абе, дотегна ми Пипи да я изкарват майка-героиня, личен избор е колко деца и с каква разлика. Само тя работи, само тя е родила 2 момчета, това също се отбелязва геройство. Илиян се беше ошишкал и очичкал.

# 1 539
А Сашо Кадиев раздели ли се с Таня?

# 1 540
Не знам дали Кадиев се е разделил с Таня, но сутрин между 8.30 и 9 го засичам с колата в Манастирски ливади.

# 1 541
  • Sofia
Деница Сидерова има предаване в тв Атака

Някой беше споменал за промяна в носа на Вежди Рашидов...Преди 1ч беше в студиото на нова тв.Да,правил си е нещо,но не е много фрапантно,и не е загубил идентичността си.

# 1 542
И аз мисля, че Кадиев се е разделил с танцуващата снаха. В едно от скорошните си предавания каза, че вече не живее в Кокаляне, а преди (ако не ме лъже паметта) живееха там всички.

# 1 543
Сашко беше качил на стори следния виц:
Всъщност не си го спомням 😂 но беше нещо от рода, че жена пита мъжа си защо гледа видеото от сватбата отзад напред, и той отговаря: "Защото така те връщам на баща ти" та съм склонна да мисля, че са се разделили...

На Бареков много харесвах предишната жена, с която се раздели заради сегашната. Много красива ми се струваше.

# 1 544
Бареков е такова недоразумение, че всяка жена е твърде умна и твърде красива за него.

Общи условия

Активация на акаунт