Звездни компромати - Април'21

• 282 890
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 695
  • софия
То не остана за кога. Вече навлизат в зрелостта си.

# 1 696
Да, Емануела Толева е на Андрей. И аз не знаех, че Доротея е с Борко Чучков.
Хич не са меркантилни тия двете. А ми бяха много симпатични преди, даваха вид на волни нематериални момичета. Бивши спортистки...

# 1 697
Преди години Борко Чучков в Черешката на тортата се показа като много злобен чичак. Заяви още в началото, че умишлено ще реже участниците.

# 1 698
Скрит текст:

Майка, син и дъщеря. Красива снимка, но и много показателна Heart
Въобще не мога да повярвам на Мадона, че има истински майчински чувства към осиновените си деца.
По-скоро я възприемам като финансов благодетел ( което съвсем не е малко, но майката е съвсем друго нещо).
Винаги съм имала чувството, че ги осинови, просто защото беше модерно по едно време да имаш осиновено дете от различна раса. (Масово бяха повлияни от Анджелина Джоли.)
Дано поне им е отворила врати в живота, както се казва.

А какво става с биологичния син на Мадона? Те по едно време имаха разни търкания, ако не ме лъже паметта.

# 1 699
  • София

А какво става с биологичния син на Мадона? Те по едно време имаха разни търкания, ако не ме лъже паметта.

Роко Ричи е голям мъж вече, не е дете и усилено страни от камерите. По поводи се събират всичките, но не е до полата на мама постоянно. Търкания с родители кой ли не е имал, иначе. Аз мисля, че и Мадона и Анджелина са майки за пример, а осиновените им деца са като от приказката Роди ме, мамо, с късмет ... Реакцията на Анджелина относно половата принадлежност на дъщеря ѝ в много ранна възраст спечели възхищението ми. За Мадона мога до безкрай да говоря, но не е тук мястото и едва ли е интересно на някой, но нито биологичната ми майка, нито отгледалата ме майка са успели да ми дадат толкова, колкото тази жена дистанционно успя.

# 1 700
Мхм, Мадона ти е дала дистанционно повече от майка ти?

# 1 701

Винаги съм имала чувството, че ги осинови, просто защото беше модерно по едно време да имаш осиновено дете от различна раса. (Масово бяха повлияни от Анджелина Джоли.)

и аз така мисля. позьори, търсещи внимание цял живот. чудят се накъде да се начекнат.
за сметка на това дъщерята на мадона ѝ е одрала кожата. даже е още по-неприятна и от нея. и със същото евтино излъчване като майка си. иначе момчето най-вдясно изглежда по-симпатично.
кукумицинке, евтина провокация.

# 1 702
  • София
Мхм, Мадона ти е дала дистанционно повече от майка ти?

Трябва да сте ми "в обувките" за да разберете. 
Не е имало кой да ме възпитава, не е имало кой да ме наставлява и учи, да ми изпере дрехите или направи храна. На 6 години бях и явно подсъзнателно съм търсил образа на майката някъде там. Аз не съм имал семейство, каквото повечето тук имате. На едно аверче от улицата татко му беше шофьор и носеше касетки от Европата, имаше и касетофон, че и видео. И търсейки образ, който явно ми е бил нужен, по стечение на обстоятелства, нейните очи и глас запомних. Бях щастлив, танцувах и пеех без да разбирам какво пея. Така растях с музика, започнах и да чета за пътя, за борбата, за свободата, за правата, за твоя собствен избор и когато вече тийнейджър формирах психика и характер, аз нямах друг образ пред себе си. Сега съм голям мъж на 37, успял съм да мина през онези години без да погубя психиката си, стабилен, спокоен и уравновесен съм. Щастлив съм и най-вече благодарен.
Та, госпожо, шарен е светът,а всеки му цвят си има и нюансите. Приемаме ги като такива, дори да не ги разбираме или познаваме.

# 1 703
И на мен това осиновяване на цветнокожи деца ми се струва висша форма на расизъм. Все едно ясно отчиташ, че са различни и се мислиш за голям благодетел (един вид белия господар), отвратително е. Защо не осиновят някое изоставено бяло американче, нима там не изоставят деца, а държат да е черно като кафе, че от 100 км да си личи колко широко скроени са. Пък и ако искат да помогнат има толкова начини да дарят пари анонимно без да “бият барабана” (това при условие че го правиш за каузата).

# 1 704
На мен Лурдес на Мадона много ми харесва, а това нещо с космите й го приемам просто като бунт.

# 1 705
  • София
И на мен това осиновяване на цветнокожи деца ми се струва висша форма на расизъм. Все едно ясно отчиташ, че са различни и се мислиш за голям благодетел (един вид белия господар), отвратително е. Защо не осиновят някое изоставено бяло американче, нима там не изоставят деца, а държат да е черно като кафе, че от 100 км да си личи колко широко скроени са. Пък и ако искат да помогнат има толкова начини да дарят пари анонимно без да “бият барабана” (това при условие че го правиш за каузата).

За белите, здрави американчета дом и ласка ще се намери. За "черните като кафе" по-трудно. Предвид детската смъртност в страните им, тези деца е вероятно да не бяха живи днес. Биенето на барабан е начин да се покаже проблема, да се говори открито за него, да се даде гласност. И двете са го направили, когато вече са били най-големите имена в браншовете си, кому и какво са имали да доказват? Съвсем не мога да се съглася, че е същото като всяка кандидат Мис и вечните им борби за световен мир.
Уважавам чуждо мнение, но мисля, че грешите.

# 1 706
Ако искаш да осиновиш бяло дете ще кажат , че си расист, какво им е на цветнокожите деца.Ама известни жени осиновяват негърчета, пак са расисти, защо не са осиновили бяло американче.
Надявам се , че някой няма да каже, че са ги осиновили заради социалните помощи или надбавки.
 Изказвания, че някоя осиновителка не е истинска майка за тези деца са грозни, независимо дали е Пена или Мадона.

# 1 707
  • In The Middle Of Nowhere
Аз обикновено като стане въпрос за тази тема все се замислям, а има ли чернокожа известна жена осиновила бяло дете?

# 1 708
Кейт и Лео - преди и сега
Скрит текст:
Джордж Клуни и Дани Де Вито
Скрит текст:
Почти неузнаваем Джак Никълсън
Скрит текст:
Мадс Микелсен
Скрит текст:
Моника Белучи
Скрит текст:
Лора Дърн и Сам Нийл - преди и сега
Скрит текст:

# 1 709
Да, Емануела Толева е на Андрей. И аз не знаех, че Доротея е с Борко Чучков.
Хич не са меркантилни тия двете. А ми бяха много симпатични преди, даваха вид на волни нематериални момичета. Бивши спортистки...
Абе каквото и да разправят, винаги става въпрос за пари ... Та и те така.

Общи условия

Активация на акаунт