Звездни компромати - Април'21

• 283 106
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 755
  • In The Middle Of Nowhere
За пръв път го чувам този Тихомир, но историята ми напомни на тази за бивш кечист, който също е станал жена... 🥴 https://mma.bg/novini/obshti-novini/bivsh-kechist-na-wwe-stana-zhena

# 1 756
Сигурна съм, че нищо не продава с тази цена. Просто някой налива пари в бизнеса или пере пари. Чак ме е яд, хич не обичам да се хабят ресурси.

# 1 757
Помня го Тихомир. Каза, че бил малтретиран в детството си. Много объркана личност. Sad Тъжно ми стана...

# 1 758
А бе на знам,на пролет първите череши ги продават по сто лева килограма...

# 1 759
Не че знам коя е Темелкова, но пък за тънки и рехави коси е повече от задължително да нямат пърхот, защото се вижда веднага. Та си е точно рекламата на Х&Ш.
Мислиш ли, че са вложили такъв дълбок смисъл. Аз не. И още:
Скрит текст:

# 1 760
Лиз Хърли на 55г

# 1 761
Няма да си кривя душата, мразя я тази 😈

# 1 762
Очаквах да е без горната част, тя много скромно този път.

# 1 763

Е, тва е тЕло! Евала!

# 1 764
Цял ден се смея на Калин Вельов-министър на културата😁😁😁
Лиз Хърли и аз искам да я набия.

# 1 765
Цял ден се смея на Калин Вельов-министър на културата😁😁😁
Лиз Хърли и аз искам да я набия.
Вместо да я бием, дайте да я натъпчем с торти, кола и чипс. Ще ми ходи по бански с такова тяло да дразни само....😉

# 1 766
Венета не знае ли как да си позиционира краката? И с тая зинала уста,много вулгарна снимка. Язък ѝ за претенциите на дама.

# 1 767
  • До морето
Венета от време оно си кръстосва краката по този начин, защото изглеждали по-дълги. Миглена Ангелова, навремето, и тя позираше по същия начин.

# 1 768
Венета не знае ли как да си позиционира краката? И с тая зинала уста,много вулгарна снимка. Язък ѝ за претенциите на дама.
Защо, идеална е за снимки, в устата прилича на Кейт от кралската тема, краката са точно заучена поза по протокол. На тоя нисък стол няма как иначе да се седне без стане като Шарън Стоун в онзи филм.

# 1 769
  • На морето!
Венета от време оно си кръстосва краката по този начин, защото изглеждали по-дълги. Миглена Ангелова, навремето, и тя позираше по същия начин.
Не е ли това- не вАжи
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт