Звездни компромати - Април'21

• 281 954
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 055
Като малка бяхме на някакъво шоу на "Като лъвовете" (наборите знаят за какво говоря 😊) на една ледена пързалка. Лили Иванова излезе да пее, но плейбека й спря, а тя продължи да си отваря устата. Била съм много малка, но си спомням, че бях много разочарована 😂 и от тогава не я харесвам като певица

По разни второразрядни мероприятия наистина няма условия за живо пеене и дори организатори изискват плейбек. Всички до един ( с достатъчно продължителна кариера и разнообразни изяви ) са го правили и го правят. Наистина е малък грях това за тотално отричиане от когото и да е.

Щом казваш

# 2 056
И аз не съм от феновете на Лили, но не мога да отрека, амбицията, професионализма и усилията  да си 100 години на сцената. Независимо дали е на 82 или 85 (аз също знам, че е на 85) това е възраст, в която хората трудно се движат какво остава да работят или пък да поддържат такъв имидж, фигура, визия. Не може да ѝ се отрекат постиженията. Няма българин, който да не е чувал за нея.

# 2 057
  • DE
Похвално, обаче човек трябва да знае кога да се откаже достойно, после става за смях.
Искам да приемат закон за живото пеене като на изток, който не може, да отпадне от бизнеса.

# 2 058
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Меган М.
Скрит текст:
Мегън да не роди пак на Гергьовден.

# 2 059
Лили от днес за утре ще напълни зала 1 на НДК, жива, здрава, права и пееща. Защо да се отказва? Не съм чула някъде да се е изложила с пеенето си и заради това да е станала за смях.

# 2 060
  • Sofia
Толкова натоварена може и по-рано да роди 🤔

# 2 061
  • Rock & Roll feeling ...
Не е ли опасно да вдига детето, когато е в напреднала бременност ?

# 2 062
Предвид скорошният аборт и проблемната й сегашна бременност, поради която й забраниха лекарите й да отиде на погребението на Филип - не ми се вижда никак добра идея. Но тя очевидно се чувства отлично и в пълно здраве.

# 2 063
  • София
С нормална бременност няма проблем. Аз съм вдигала номер едно. То като  нямаш избор не мислиш..

# 2 064
Аз също не разбирам защо Лили да се отказва. Все едно пласидо доминго да се отказва или Шер заради възрастта. Тя е в добро здраве. Освен това Лили не е като да има 5 внуци и 10 правнуци, с които да се занимава. Тя е отдадена на кариера. Това е нейния живот. От все сърце ѝ желая здраве на жената, нека си пее докато може и има желание. В България няма по- голяма звезда от нея за поколения българи и така като гледам няма и да има, независимо дали ние тук сме сред феновете ѝ или не.

# 2 065
  • София
Имаме няколко звезди със световна известност, но са оперни.

# 2 066
  • На морето!
Похвално, обаче човек трябва да знае кога да се откаже достойно, после става за смях.
Искам да приемат закон за живото пеене като на изток, който не може, да отпадне от бизнеса.
Викаш крайно време е да се оттегли в селска къщичка, където да очаква края на живота си, плетейки чорапи и правейки лютеница. Да остави голямата сцена на Гери-Никол Папи Ханс. Срамота!

# 2 067
  • София
Аз пък много харесвам Лили Иванова, ходила съм на нейни концерти. Пее на живо, разбира се, сигурна съм понеже на единия си обърка реда на коплетите, спря музикантите и ги накара да започнат отначало. Grinning Лудичка е, но на мен ми е симпатична. Била ми е и клиент някога,  много възпитана жена.
И да, не навсякъде има условия за живо пеене, не се лъжете от това, че в кварталните кръчми има оркестър и певица. От едното пеене до другото пеене има океан разлика.

Ето ви една Тита
Скрит текст:
Огромни стъпала и бюст върху недоразвито тяло. Не си е намерила тя майстора на фотошопа.

# 2 068
# 2 069
  • Варна
Аз пък много харесвам Лили Иванова, ходила съм на нейни концерти. Пее на живо, разбира се, сигурна съм понеже на единия си обърка реда на коплетите, спря музикантите и ги накара да започнат отначало. Grinning Лудичка е, но на мен ми е симпатична. Била ми е и клиент някога,  много възпитана жена.
И да, не навсякъде има условия за живо пеене, не се лъжете от това, че в кварталните кръчми има оркестър и певица. От едното пеене до другото пеене има океан разлика.

Ето ви една Тита
Скрит текст:
Огромни стъпала и бюст върху недоразвито тяло. Не си е намерила тя майстора на фотошопа.
Ебаси грозния Т(ц)ит(ц)ест балкон!

Общи условия

Активация на акаунт