Звездни компромати - Април'21

• 281 951
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 070
Помислих, че Тита е бременна, с корем.

# 2 071
  • Rock & Roll feeling ...
Много мразя, когато видя да слагат в количките за пазар в магазина, дечица, които хууубаво се разхождат с обувчици вътре, където се слагат продукти.
Филип Трети в новия влог на Пепето качи и двете дъщерички.

# 2 072

Ох и този много компетентен по всякакви въпроси.
Дано Слави се оттегли и всеки певец да си гледа пеенето.

# 2 073
Мариус Куркински поздравява Лили Иванова за рождения ден.
Скрит текст:

# 2 074
Рени в момента като коментатор по бтв. Правила си е нещо или е кофти грим, но изглежда като превтасал козунак. Красива жена е, иначе.

# 2 075
Гласът на Лили Иванова ми е невъзможно да го слушам, много ми е неприятен.  Едно време беше такова викане и напъване...Аз се отвратих от нея как през годините използваше от доста талантливи и стойностни хора, каквото може и после айде у лево. Не искам да обидя почитателите й и да умаловажавам кариерата й, но една Маргарита Хранова за мен страхотна изпълнителка и гласът й не е мръднал.

# 2 076
Похвално, обаче човек трябва да знае кога да се откаже достойно, после става за смях.
Искам да приемат закон за живото пеене като на изток, който не може, да отпадне от бизнеса.
Викаш крайно време е да се оттегли в селска къщичка, където да очаква края на живота си, плетейки чорапи и правейки лютеница. Да остави голямата сцена на Гери-Никол Папи Ханс. Срамота!
Не е задължително да оттегля ,ама посочи нейн хит за последните 2 или три години?
Аз не мога да се сетя.Тя правеше хитове когато за нея пишеха големи творци.После единият и забрани да изпълнява негови песни и до там.

# 2 077
  • До морето
Няколко пъти съм имала възможност да общувам с Лили Иванова и винаги съм била възхитена. Хем е мила и любезна, хем някак си те държи на дистанция, за да не забравиш коя е. Истинска звезда е и пълен професионалист. Да, маниерничи по интервюта, но те примите са така 😃

А Маргарита Хранова колко песни има последните години? Че и хитове? Тя колко хита има изобщо?
Похвално е, че Лили не спира да прави нова музика, опитва се да е актуална. Въобще не мога да я сравня с такива като  Петя Бу и нейната 100-годишна песен за бабата или на Нели Рангелова "Мой стих"

# 2 078
  • Варна/Амстердам
Нели Рангелова винаги се държи много неадекватно по интервюта. Някак очаква от всички около нея да знаят текстовете на двете й песни, които така нахално навира всеки път, когато е в ефир.
"Да има бум, бум, бум..."Dizzy FaceSobSweat Smile

# 2 079
  • София
Няма смисъл да се сравняват звездите. Всички те са имали моментите си на възход и това няма как да е вечно. Моят вкус е далеч от това, което споменатите предлагат, но оценявам таланта им и това, че продължават.

# 2 080
Лили Иванова е жива легенда. Страхотна! Жена с реален талант, маниер, характер, харизма, класа. Да е жива и здрава и още дълги години да ни радва!

# 2 081
Поклон пред Лили Иванова! Точно тя последните 20 години не спира да прави нови песни и турнета. А не като другите звезди, които пеят само старите си песни. Един Васил Найденов с такова отегчение  пее , личи че и на него са му омръзнали. Без да ги противопоставям един на друг.

# 2 082
  • София
Aнтон Стефанов във фитнеса: https://www.instagram.com/p/COCiDuDjhnm/?igshid=m610izzypw35

# 2 083
И аз ги виждам. В тази връзка, който иска да отваря, не знам как се смъкват снимки от Инстаграм, това Николета ли е с Киро Скалата?
https://www.instagram.com/p/CIbcczGpaQe/?utm_source=ig_web_copy_link

# 2 084
Да, в добрите стари времена!

Общи условия

Активация на акаунт