Звездни компромати - Април'21

• 281 947
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Стара Загора
Лили Иванова е гранд дамата на българската естрада!  Харесвам я и все още пазя всички нейни плочи!                          Днес по БГ радио през целият ден звучаха нейни песни.  Все пак е на върха повече от половин столетие-хулена и възвеличавана!     Пожелавам и още години здраве и и живот!

# 2 086
Много е одъртял Киро Скалата.

Извинете, но Лили Иванова пуска ли нови албуми? Не съм срещала напоследък абсолютно никакви новини, а и концертите са спрени. Спомням си, че водеше дела години наред за авторските права на старите й песни и някои от тях загуби.

Маргарита Хранова преди ковида да започне обикаляше много чужбина. Навсякъде българите зад граница я посрещат с любов. Тя не е претенциозна и пее винаги на живо, не съм сигурна дали си води озвучител, но като запее нищо друго няма значение.

# 2 087
Liam Neeson предполагам без филтри. Изглежда много добре, нищо, че му се виждат нормалните следи от възраста по лицето.
Скрит текст:

# 2 088
Ето го Тонката за който няма Инстаграм
Скрит текст:

# 2 089
Да, в добрите стари времена!
Николета не я виждам на тази снимка. Разни други бръмчалки са май.

# 2 090
  • Sofia
Най-църната горе 🙄

Джулия Робъртс на пазар
Скрит текст:

# 2 091
С жълтата блузка? Най-отгоре легналата на купчината от моми върху Киро.
Честно казано, не че не ви уважавам потребителите на темата, дори и да ви липсва Инстаграм, но ми изглежда трудоемко това упражнение със скриншотовете и разните други мистични начини да покажеш снимка от инстаграм. И то за всяка снимка, а правенето на празен профил е еднократно упражнение. Затова предпочитам изобщо да не показвам. Все пак не са кой знае колко важни неща, че да трябва да търся начини всички хора да ги видят.

# 2 092
  • София
Патрик зарежда колата на мама:

# 2 093
Кевин Костнър, снимката пише, че е от 18.04.2021 г.
Скрит текст:

# 2 094
през хром в гугъл като напишеш име, което да търсиш, все още зарежда инстаграм ...
не търсих този профил, но снимките ме шокираха ...
Диона, асоциирам я като фея от червените фенери ... тя е и в Дубай, така че 🤫
Скрит текст:

# 2 095
Тази баш за мюсплманска държава се е облякла. Какво става с този Дубай, да няма някаква промоция на наши труженички на килограм живо тегло да ги поръчват? Преди ходеха като ВИП ескорт разни по- обикновени девойки, сега гледам и разни известни с нещо като кариера все сами без компания без мъж.... всичките ли са станали на повикване? Нереално ми се струва.

# 2 096
  • София
Божеее... Диона наистина ли си вярва, че изглежда така?! Нали я видяхме във Вип Брадър без фотошоп и филтри, а на последната снимка тук се почудих Галена ли е, Диона ли или някоя друга нарисувана родна звезда.

# 2 097
Киро Скалата изплиска легена с памфлета вдясно от снимката си в Инстаграм. LaughingJoy

# 2 098
Romy Schneider
Скрит текст:

# 2 099
  • в 1001-та нощ
За тези, които не видяха Николета на младини:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт