Звездни компромати - Април'21

• 281 924
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 130
Това сама мога да си платя. Човекът до мен не е банкомат, а партньор. Имаме общи мечти и двамата работим за тях.
Ама те не искат ти да си плащаш, а да си зависима от тях, защото как ще си хем домакиня, хем със сериозни доходи за всякакви капризи.

# 2 131
  • София
Да не е някакъв майтап това със Стан и Никола? Вторият изобщо не го знам, но Стан съм го гледала доста покрай дъщеря ми и някак не ми се вписва казаното с мирогледа му. Да не говорим, че приятелката му не е от слабите и не знам доколко ще е стройна след 3 деца... Ще хвърля едно око на бръщолевиците им все пак.

Едит - абе къв е тоя Стан? Това не е онзи Стан. Тия, съдейки по вида им, са некви неандерталци.

# 2 132
  • Варна
Не съм ги чувала и виждала до момента въпросните мъже, но стигнах до 48 кг идеално тегло за жена и спрях. Всичко друго било наднормено и склонно към напълняване...Днешните младежи  са с изключителни изисквания към всичко и всички, без значение, дали те самите отговарят на тях. Важното е да изискваме!
Кой изобщо има време да слуша два часа бръщолевене на някакви мъже под гръмкото заглавие “подкаст”? Това ме плаши повече, че имат публика...

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 14:42 от Blue Turquoise

# 2 133
Има публика само виртуално, иначе повечето неудачници без пари се женят пак за домакини, ама не с моделски мерки.

# 2 134
  • Пловдив
Има публика само виртуално, иначе повечето неудачници без пари се женят пак за домакини, ама не с моделски мерки.
Не може да е вярно, даже и най-скромната домакиня иска да яде. Не може да си съвсем неудачник и да имаш пари да издържаш себе си, домакиня и 1-2 деца.

# 2 135
Днес Анелия беше по Нова и заяви че няма нов нос.
Но за сметка на това, показаха и Ивон .....

Ами това момиче много филъри вече има в устата...... за носа там не съм наясно, но изглежда поизпилен.

# 2 136
Не може да е вярно, даже и най-скромната домакиня иска да яде. Не може да си съвсем неудачник и да имаш пари да издържаш себе си, домакиня и 1-2 деца.
Иска да яде, ама не боклуци. А качествената храна струва пари.

# 2 137
  • Пловдив
Именно. Така че най-големите неудачници не могат да си позволят да имат жени-домакини.

# 2 138
  • На морето!
Гледам Александра Раева в "Търси се", не знам какво си е правила, но изглежда много състарена и изкуствена. А преди много я харесвах.

# 2 139
Именно. Така че най-големите неудачници не могат да си позволят да имат жени-домакини.
Имах предвид, че най-големите неудачници не могат да си позволят претенции. Пълно е с домакини, ама не с перфектен външен вид, защото правят компромис със себе си, или имат занижени критерии изначално.

# 2 140
Раева се е набкъскала с филъри и лицето й вече е огромно.
Много се впечатлих от няколко неща: че ако мъжът й не бил вече отслабнал, когато се запознали, нямало да му обърне внимание, че ако не била забременяла още на първия месец и половина, щели да се разделят и най-вече как те двете с майка й взели решение да не казват на баща й, че има рак на белия дроб и да не го подлагат на никакво лечение, за да живее достойно. После пък се оказа, че месеци наред е бил на легло и тя заминала да се гмурка в Южен Судан, едва ли не, за да го предизвика да умре и да се свърши тази мъка.
За нещастие съм запозната с рака на белия дроб, и смятам за крайно безотговорно да оставиш без лечение човек, който очевидно не е бил в терминален стадии, след като се е мъчил месеци наред.
На този фон приказките й колко силна била, че била мъжа във връзките си досега и тн, бледнеят.
Никога не съм я харесвала, жал ми беше като излязоха наяве историите с насилието от приятеля й, но след днешното предаване съвсем си затвърдих отношението към нея.

# 2 141
Зиги, подкрепям напълно 🤗
Не приемам хора, които се отказват преди да са опитали, независимо от обстоятелствата.

# 2 142
Жасмина

Скрит текст:

Галена и Галин

Скрит текст:

Жанета Осипова
Скрит текст:

# 2 143
  • София
Наистина ли смятате, че семейство се базира на портфейла на мъжа и външният вид на жената единствено. Хората, в по-голямата си част са по-сложно устроени и слава богу.

# 2 144
На Жасито цялата и дясна половина на лицето е крива.
Осипова даже е симпатична тука.

Общи условия

Активация на акаунт