Звездни компромати - Април'21

• 281 858
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Rock & Roll feeling ...
А какво твърдиш, че е казал?
Защото навсякъде по статии и клипа от Нова казва това.

Ами явно един неразбиращ достатъчно добре английски е превел казаното както на него му харесва и после овцете знаеш какво правят. Написах точните му думи, друга потребителка даде и линк. Отново - 'For Maria Bakalova is all about Marylin Monroe. She writes Marylin's quote - I'm going to be a great movie star some day! Welcome, Maria!' А и в крайна сметка човека просто прочете, каквото му е било написано, не е изразявал лично мнение.
Ами не е много по-различно от цитираното в бг медиите.
Брад не го бил казал лично... естествено, а да се натъртва в този момент, сякаш има за цел да развали вкуса.
Аз се радвам за Мария и се радвам, за думите, които бяха напъхани в на Брад устата, за нея.
За мен тя не е красива на визия ( като черти ), но харесах оскарната й визия, колието, дори нешлифованите й реакции не ме издразниха. И Брад хареса, разхубавил се е, спрямо най-пиянския му период.

# 2 296
# 2 297
  • софия
Гледах невнимателно Алекс Раева вчера при бгОпра и асистентка. Изглеждаше нещо различна в лице. Не ми беше свежа. Може и от грима да е било. По принцип не я харесвам. Държи са пренавито и неестествено.
https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-aleks-raeva-1-chast.html
https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-aleks-raeva-2-chast.html

# 2 298
Amanda Seyfried
Скрит текст:

# 2 299
София Вергара и Джо на парти вечеря Оскарите 2018 (vanity fair oscar party dinner)
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 300
Paris Hilton и Бакалова, косата на Марийчето е ужасна
Скрит текст:

# 2 301
Мен много ме разочарова пошлата рокля на Андра Дей и не мога да си обясня как такава талантлива и красива жена, която прави стойностна музика, че и велико превъплъщение в образа на Били Холидей ще облече подобно нещо. Явно им се плащат големи суми да са рекламни лица на определени марки, но толкова ли не е имало изискан модел... Модата тази година с разголените коремчета също е отврат. От година на година Оскарите губят блясъка и автентичността си. Церемонията снощи за мен беше най-разочароващата. Единствено присъствието на Брад Пит напомняше за някогашните славни години. Перфектен, както винаги. ♥️

# 2 302
Мария е свежарка, ама русото не ѝ отива. А и всеки път тая зализана прическа... Но на фона на останалите беше най-стилна.
Марго Роби ми е любимка, хареса ми и тя, ама бретона леко я състарява. Можеше и без него да мине.

# 2 303
Тита е руса, тук с гаджето си....

А тези вимета са дело на Енчев, нали,
Скрит текст:

Само VIP майките в България, снимайки се с децата си позира като модел, вместо да се радва на момента
Скрит текст:

Кофти червило

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 19:39 от alethea

# 2 304
  • Пловдив
Тита твърди, че са естествени Joy

# 2 305
Ами не е много по-различно от цитираното в бг медиите.
Брад не го бил казал лично... естествено, а да се натъртва в този момент, сякаш има за цел да развали вкуса.
Аз се радвам за Мария и се радвам, за думите, които бяха напъхани в на Брад устата, за нея.
За мен тя не е красива на визия ( като черти ), но харесах оскарната й визия, колието, дори нешлифованите й реакции не ме издразниха. И Брад хареса, разхубавил се е, спрямо най-пиянския му период.

Всъщност е съвсем различно, но на когото както му харесва, нека така да си приначава казаното. Презенторите четат реплики по сценарий, това не е нещо ново, винаги е така. Факт.

За Брад съм съгласна, беше много красив! Напомни ми за едно време, когато всички бяха луднали по него.

# 2 306
Аз гледах Оскарите по Нова с превод. Частта с Мария Бакалова явно не беше преведена правилно, сега като чувам какво казва Брад Пит, ами ситуацията е компоти-компютри. Идеята на презентацията беше всяка актриса в категорията да бъде представена с това как е мечтала за този момент от малка, как се е зародила идеята да стане звезда. И при Бакалова е взета частта от следното интервю, в което казва, че е пишела цитата на Мерилин Монро: https://www.bustle.com/entertainment/maria-bakalova-borat-2-osca … ies-interview/amp
Та "for Maria Bakalova it was all about Marilyn Monroe..." в адекватен превод означава "При Мария Бакалова (мечтата) е била свързана изцяло с Мерилин Монро. Написала е нейния цитат, че ще бъде звезда един ден. Добре дошла, Мария".
Това са думите по сценарий, които изрече Брад Пит. От сутринта чета и слушам се цитират грешки в превода, които явно като се повторят няколко пъти и ще станат истина.

# 2 307
Открих си фаворитка за най-добре изглеждащата дама - Оливия Кук. Много ми харесва роклята. Прическа и грим - безупречни. Този цвят на косата й отива страшно много!

Скрит текст:

# 2 308
Някой беше питал кой е кавалерът на Мария Бакалова. Това е Cade Hudson, с който преди време папараци я хванаха в Маями. Явно са гаджета, той е кастинг агент, обаче явно в Холивуд репутацията му не е от най-добрите. Ето повече какви обвинения има срещу него:
https://www.latimes.com/business/hollywood/la-fi-ct-caa-agent-20 … ry.html?_amp=true

# 2 309
А моята фаворитка е Аманда Сайфрид
Скрит текст:
, ,

Общи условия

Активация на акаунт