Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 203
  • 844
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Алегориите от миналата година много рядко се появяват онлайн на добра цена. Чудя се каква е причината? Само в Дъглас и Нотино общо взето са налични, но на непоносимо високо цени. 🙄
Очакват се и нови 2, както и Мон Престиж в бутилки от 100 и 1000 мл за скромната цена от 9500 Евро големия. 😁 Украсени в златно и аметисти.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 08:51 от bubanka

# 181
Няма такава цена никъде: Mancera Cedrat Boise

# 182
Здравейте,
извинявам се, ако не е за тук, но търсих в темата и не открих отговор.
Искам да попитам нормална ли е цена от 150 лева за VAN CLEEF & ARPELS OUD BLANC която намерих в един сайт, при положение, че в DOUGLAS е 240?
Благодаря предварително

# 183
Намерих го къде е. Сайтът е коректен. Дъглас не са критерий за цени.

# 184
Намерих го къде е. Сайтът е коректен. Дъглас не са критерий за цени.

Извинявайте, за този ли казвате: elfragrance

# 185
  • София
Има и Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d'Amande на същата цена - http://www.elfragrance.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordin … seks-p-18218.html.

# 186
Здравейте,
извинявам се, ако не е за тук, но търсих в темата и не открих отговор.
Искам да попитам нормална ли е цена от 150 лева за VAN CLEEF & ARPELS OUD BLANC която намерих в един сайт, при положение, че в DOUGLAS е 240?
Благодаря предварително
Напълно нормално.
Моят Bois Dore също е от elfragrance и беше около 100лв.

# 187
Essenza nobile имат великденска промоция- 20евро ваучер за мостри при поръчка на пълноразмерен продукт, добавя се в кошницата и веднага може да се ползват тези 20евро кредит. Само не разбрах дали за който и да е продукт става, на някои неща ми го добавя, на друго нещо - не. Поръчах еднo Perris Monte Carlo за лятото ☺️

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 10:09 от tuali

# 188
  • София
Очакват се и нови 2, както и Мон Престиж в бутилки от 100 и 1000 мл за скромната цена от 9500 Евро големия. 😁 Украсени в златно и аметисти.

Как изглежда този Мон Престиж, че за първи път го срещам това име!?
Между другото бях поръчавала от чужбина разни неща и са ми пратили мостра на новия Мон Герлен и за първи път нещо от тази линия ми харесва и бих го носила, ако ми го подарят, с удоволствие.

# 189
# 190
  • София

Това е Мон Герлен и ако не се лъжа е от 2019 г., а миналогодишния престижен вариант е с цветя около гърлото и беше 10000 или 12000 евро.
Най-новото от Герлен ще излезе уж през юни ( зависи от пандемията) от серията  LA&M и е на тема жасмин.

Тъй като потребителката си е изтрила мнението и се получават два поста един под друг се редактирам и допълвам:

Линкът на macadamia показва много точно годината на издаване и мисля, че още тогава сме коментирали този престижен вариант https://www.youtube.com/watch?v=5Mn2JQoMfEc. В www.parfumo.net си пише, че данните за този аромат са обновени на 05.01.2021 г.
Миналогодишната версия на Мон Герлен за ултра колекционери е https://www.youtube.com/watch?v=jjI1tQaA99w , ако не се лъжа 8 бутилки по 490 мл по 12 000 евро.
Най-новият аромат, за който вече споменах, е от серията L \'Art et la Matière (The Art and (raw) Material и ще се казва " Jasmin Coupable".
Ще се радвам, ако скоро се появят онлайн и новите две Аква Алегория, единия ще купя само  заради цвета на парфюма.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 15:13 от veka

# 191
В магазина на Elinor (Бизнес парк) вече се предлагат парфюмите на Histoires de Parfums и Carner Barcelona. Има почти всичко и може да се тества, има и минита на по-голямата част.

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 192
Milen, минитата също се продават? И на каква цена ориентировъчно? Понеже не съм ходила, свободно ли всеки може да тества или трябва да поиска? Вероятно това вече е коментирано, но съм пропуснала. Благодаря!

# 193
Tsugumi_, пак ли започвате с лошо към мен. Simple Smile

Не попитах за всичко, но сините бяха нещо от рода на на 72 лв. Може да се тества спокойно от което пожелаеш.

Моля! Simple Smile

# 194
  • София
Супер си, Милен- чо! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт