Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 105
  • 844
  •   1
Отговори
# 285
Повлиява визуалното естетическо възприятие  у някои парфюмани Simple Smile

◇ Какво се случва с върнатите парфюми в Нотино? Някой има ли инфо от кухнята?
Често попадам на мнения, че като не харесат пробван парфюм,  дори и мостри, и ги връщат в магазина или към сайта...

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 16:17 от Фръц!

# 286
Когато тестерът е без капачка, това повлиявала ли аромата или нещо друго? Имам много горчив опит преди години с един Калвин Клайн. Поръчах от parfium.bg и беше без капачка. Пътувах някъде и като си разопаковах багажа, почти всичко се беше изсипало в куфара.
Точно както е написала Фръц след Вас. Не се отразява на аромата, а единствено на визуалната част от изживяването. Всъщност ако обичате да носите парфюма с вас през деня без капачка е кофти.

# 287

Често попадам на мнения, че като не харесат пробван парфюм,  дори и мостри, и ги връщат в магазина или към сайта...
Появява се пак за продажба, но пише, че е разопакован парфюм и цената му е по-ниска от редовната.

# 288

Появява се пак за продажба, но пише, че е разопакован парфюм и цената му е по-ниска от редовната.

Скоро не съм попаднала на такъв парфюм. А преди имаха цяла секция с подобни преоценени парфюми- разпаковани, или със смачкани/дефектни кутии. Изпадаха страшни находки понякога, но сякаш изведнъж го премахнаха това нещо...

# 289
  • София

Появява се пак за продажба, БЕЗ информация, че върнат и пробван. Последната ми поръчка е именно на върнат продукт, Creed Neroli Savage, и даже беше 5 лв. по скъп, но по време на акцията им -15% на ниш. Писах по напред подробно за тази практика на Нотино.

# 290
  • Варна/Лондон
Във връзка с по-назад постовете относно Нотино цените, вчера точно се ровех в двата Notino uk и Нотино бг, и сравнявах цени. Фрапиращи разлики, ама много. Докато се ровех, видях сет на Clive Christian 3x10ml ml. и то само една бройка и го поръчах, гледам в нашето 😯

# 291
Много бърза доставка от Dolce.bg , Белият чай на Булгари пристигна за един ден. Тестер с кутия и капачка,като кутията запечатана в найлоново пликче. Ароматът - напълно автентичен и съм много доволна! Heart

# 292
В много държави потребителите имат право да върнат закупен продукт до 14 дни, включително и пробвани парфюми. Постоянно срещам и коментари във фрагрантика не ми хареса ще го върна. Няма толкова сайтове за отливки и мостри, където да се пласират. Така че вероятно шишетата се обръщат с главата надолу и се натиска пулверизатора, за да има празен ход и да не си личи, че е пробван. И им се слага целофан с опаковъчна машина, за да бъдат продадени отново за нови. Официалните представители едва ли го правят. Но дискаунтърите вероятно редовно, тъй като производителите не ги контролират.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 22:49 от skybye

# 293
В Нотино моя приятелка върна безпроблемно парфюм, след като е направила 5-6 пръскания Sad Предполагам се случва едно и също навсякъде. Аз лично досега не съм връщала. Получавала съм от Makeup и Дъглас парфюми без празен ход- даже в Макеup се чудех защо един и същ парфюм струваше хем 75лв хем 110 лв - очевидно е заради това, че е бил отворен. Пласирах го де- добре дошъл.Не бих имала против да е отворен, ако е по-евтин. Но в Дъглас беше много добре залепен целофанът и просто хората е нямало как да разберат, че някой го е отварял(предполагам).
Иначе днешната ми поръчка от Дъглас - пак носи раочарование - понеже са ми объркали единия продукт и са ми пратили друг парфюм Simple Smile)) Мострите НЕ са същите, които заявих, обичайното едната е мъжка, а никога не съм поръчвала мъжки парфюм от тях:) Вече дори не ме дразни, но този  път си заслужиха връщане - на грешния парфюм. Все пак ще продължавам да ползвам Дъглас, защото има неща, които гъделичкат.

# 294
  • Тополовград
Момичета търся този парфюм https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Homme-In … e-2011-13016.html . В нотино го има но не съм сигурна че е точно този. На шишето няма надпис на диор . И подходящ ли е за млад мъж. Благодаря.

# 295
  • Франция
В сайта на B BeautyTheShop предлагат -10 % на цялата гама на Memo Paris, които поначало при тях са с по-ниска от обичайната им цена. Включително най-новите им парфюми.

Немската версия:
https://www.beautytheshop.com/de/marken/memo-paris

Френската версия:
https://www.beautytheshop.com/fr/marques/memo-paris

Не помня коя от дамите тук издирваше "френската кожа", но цената се получава ей така:

В добавка подарък - пробички на козметика Simple Smile

# 296
Момичета търся този парфюм https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Homme-In … e-2011-13016.html . В нотино го има но не съм сигурна че е точно този. На шишето няма надпис на диор . И подходящ ли е за млад мъж. Благодаря.

Intense не знам как е, но само Dior Homme на мен лично ми идва като за 50+ , а предполагам, че са подобни. Но все пак всеки си има вкус.
Въпрос: Някакви кодове пускат ли fragrances.bg ?

# 297
  • София
Много рядко - 5-8%.

# 298
Много рядко - 5-8%.

В момента имат ли  активен код за отстъпка?

# 299

Общи условия

Активация на акаунт