Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 86 703
  • 844
  •   1
Отговори
# 780
И аз се оглеждам за Botega Veneta Knot Absolue, не го намирам никъде. Пишете, ако ви попадне оферта. Благодаря 🤗

# 781
Имам въпрос към пазаруващите от https://www.parfuemerie-kirner.de  - с превозвач ли поръчвате или директно до България и съответно ако е до БГ с DHL  ли ги получавате или  с други куриери?

# 782
Имам въпрос към пазаруващите от https://www.parfuemerie-kirner.de  - с превозвач ли поръчвате или директно до България и съответно ако е до БГ с DHL  ли ги получавате или  с други куриери?
До България ,защото като въведох адрес на превозвач не ми прие пейпал плащането,5 опита и се отказах.

# 783
До България ,защото като въведох адрес на превозвач не ми прие пейпал плащането,5 опита и се отказах.
Благодаря!, А с DHL ли идват поръчките?

# 784
Initio Parfums в makup. И са по 100 лв. надолу, и съм убеден, че са сгрешени. Simple Smile

# 785
Намалението на Елинор дали важи и в магазина им в Бизнес парка?

# 786
  • София
Намалението на Елинор дали важи и в магазина им в Бизнес парка?
Мисля, че да.

# 787
Искам да изкажа разочарованието си от Нотино. Поръчах си праймър на ysl и към него трябваше да дойде мостричка на libre. Която дойде в този вид:

Каквото и да се говори за Дъглас, поне аз в това отношение, не съм имала проблеми. Скорошна поръчка на мон герлен ми дойде с 2!мл мостра i want choo и jadore прекрасни, недокоснати. Докато с нотино и друг път са ми идвали почти празни мостри, но тази беше просто върха... каквито и да са им цените, от тук нататък много трудно да се навия да поръчам отново. Може да е дребнаво заради някаква си мостра, но живея в град, който няма къде да тествам тези парфюми и всяка мостричка ме радва, колкото цял парфюм.

# 788
Пишете им, може да пратят нова мостра.

# 789
Пишете им, би трябвало да се отзоват. В Дъглас като писах веднага ми изпратиха липсващите мостри. Като цяло Дъглас започнаха повече да се стараят и да трупат позитиви.

# 790
Искам да изкажа разочарованието си от Нотино. Поръчах си праймър на ysl и към него трябваше да дойде мостричка на libre. Която дойде в този вид:

Каквото и да се говори за Дъглас, поне аз в това отношение, не съм имала проблеми. Скорошна поръчка на мон герлен ми дойде с 2!мл мостра i want choo и jadore прекрасни, недокоснати. Докато с нотино и друг път са ми идвали почти празни мостри, но тази беше просто върха... каквито и да са им цените, от тук нататък много трудно да се навия да поръчам отново. Може да е дребнаво заради някаква си мостра, но живея в град, който няма къде да тествам тези парфюми и всяка мостричка ме радва, колкото цял парфюм.
на мен ми се е случвало с нотино, веднага се обадих и пратих снимки, изпратиха ми нови мостри за тяхна сметка.

# 791
Да, обадете се или пишете. Според мен е възможно да е изтекла течността или в краен случай опаковащите поръчката да са решили да се понапръскат.

# 792
  • Бургас
Моята поръчка от Сефора пристигна вчера, доволна съм от цената на парфюма за 100мл. сложили са и някоя мостра.Пак ще си поръчам от тях, бяха супер любезни 2-та пъти по тел, доставката е около осем кинта до адрес  

# 793
  • Стара Загора
Плюс за Елинор, бърза доставка и добре опакован парфюм. Не ми звъннаха за потвърждение, но явно за стари клиенти нямат такава практика. Също толкова доволна съм и от Парфимо, Нотино.
Единствения минус на повечето онлайн магазини са, липсата на поне 1 мостра. Цените им обаче са значително по-ниски, та това компенсира.

Много се радвам, че отново си имам Flora EDT. Липсваше ми след 10 години. 😊

Беше увит в бабъл фолио в кашона, нямаше опасност от смачкване.

Най-зле откъм обслужване, актуализиране наличности и опаковане за мен са Get. Няма такава фирма. 🙄

# 794

Аз пък съм крайно разочарована от Douglas и мисля че въобще не се стараят да печелят нови клиенти. То вярно, че случая беше малко по- специфичен, но според мен можеше да измислят нещо. Ако ви е интересно ще споделя.
Аз следя темата, но мисля че никога не съм писала тук. Та да използвам случая да дам мнение за сайтовете. Поръчки правя основно от Нотино, доволна съм, винаги всичко е изрядно опаковано и продуктите са ок./ поръчвам основно парфюми и рядко продукти за коса/.
Поръчвала съм и веднъж от Parfimo,  също нямам забележки.
От  Douglas поръчах 2 пъти по време на намаленията и още с втората поръчка проблем. Е ми няма как да остана техен клиент.

Общи условия

Активация на акаунт