Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 229
  • 844
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Аз направих две поръчки миналата седмица от Escentual и ги чакам. Като пристигнат ще пиша.

# 151
Точно Just Cavalli бях поръчала - 36 лв. за 75 мл е просто смешна цена. Имам и Парадизо - приятен е. Странно, стои по-добре на кожата ми, отколкото на дреха. Имам и червеното Парадизо, но не съм го отворила все още.

https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-roberto-cavalli-para … 1110/pd/DPCX93BBM

Не ви е срам, изкупили сте розовата Латафа в Емаг. Някоя от другите дали е хубава? Има ли някой впечатления?

# 152
  • Стара Загора
Мисля че цената е добра

А makeup въпреки разнообразието, което имат - цените на някои продукти са им доста завишени.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 08:36 от iv4enceto_91

# 153
Un Jardin Sur La Lagune Hermès на доста приятна цена за 30мл https://makeup.bg/product/452996/

# 154
  • Чукарландия
Момичета и момчета, за поръчки от английски сайтове и доставка до английски адрес от кой превозвач сте доволни?
След отделянето на Англия от ЕС не съм поръчвала и не ми е ясно мита и такси превозвача ли плаща и след това ние на него. И въобще какво се плаща?

# 155
  • Бургас

Не ви е срам, изкупили сте розовата Латафа в Емаг. Някоя от другите дали е хубава? Има ли някой впечатления?
Имам лилавата https://www.emag.bg/parfjumna-voda-lattafa-shamoos-al-shamoukh-z … 343/pd/DZHXDMMBM/ Харесах си я преди време по цвят Laughing пристигна, пръсна, реших, че не ми харесва и я забутах някъде. Дори не помня на какво мирише. Не бях полезна с това мнение, но от него може да се стихне до извода, че е НЕвпечатляваща - толкоз.
п.п бутилчето е симпатично

# 156
  • София
Момичета и момчета, за поръчки от английски сайтове и доставка до английски адрес от кой превозвач сте доволни?
След отделянето на Англия от ЕС не съм поръчвала и не ми е ясно мита и такси превозвача ли плаща и след това ние на него. И въобще какво се плаща?

Аз ползвам GGBG. Цената е фиксирана - 5 лв на  започнат килограм.

# 157

Имам лилавата https://www.emag.bg/parfjumna-voda-lattafa-shamoos-al-shamoukh-z … 343/pd/DZHXDMMBM/ Харесах си я преди време по цвят Laughing пристигна, пръсна, реших, че не ми харесва и я забутах някъде. Дори не помня на какво мирише. Не бях полезна с това мнение, но от него може да се стихне до извода, че е НЕвпечатляваща - толкоз.
п.п бутилчето е симпатично

И аз като им четох съставките, не се впечатлих много. Не съм имала арабски парфюм досега и са ми любопитни. Т. е. имам един, който ми е подарък от един индиец. Нищо особено, на елементарни цветя мирише и изветрява бързо. И хем ми се ще да се възползвам от ниската цена, а не ми се трупат неизползваеми аромати.

# 158
Здравейте.
Знаете ли от къде да закупя Jimi Choo I want choo освен от Дъглас? 200 лв ми, се струват много.

# 159
  • Sofia
Е аз точно преди малко отстрелях 4 парчета "на сляпо". Сега тръпна в очакване.. дано ми харесат, поне си взех и любимия Nomade за утеха. Simple Smile
А на това не можах да устоя:
Скрит текст:
Някой поръчвал ли го е, много ли е зле?

# 160
  • София
Не, страхотен е.
Вчера го мирисах Blush

# 161
  • Sofia
Ох супер! 😀 Въпреки, че за тези пари и за афтършейв може да се ползва. 😀

# 162

Само от feelunique и cultbeauty съм поръчвала, с доставка до БГ, не се плащат допълнителни такси.

# 163
  • NE
За поръчки от Англия се възпирам все още. Gabieli и GGBG са най-често използваните куриери. И двете фирми вдигнаха цената за поръчки до 300 лв. Вероятно ще изискват два вида подписани декларации по образец, скрийн шот на поръчката и платежното. Другото е в техни ръце. В предвид леките забавяние на курсовете, бих избрала GGBG, макар на Gabieli скалада да е в Лондон.

# 164
GGBG нищо не искат.

Общи условия

Активация на акаунт