Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 189
  • 844
  •   1
Отговори
# 210
  • виртуално
най-евтино в момента е парфюмишоп и код april6

# 211
  • by the sea
Търся Bvlgari Omnia Cristalline, тестер. Поръчах от Dolce, но ми отказаха поръчката, заради изчерпана наличност. Намирам го в тази онлайн аптека https://vitania.bg/bg/parfyumi-dezodoranti/bulgari-omnia-kristal … 5-ml-tester-38296, но не знам дали да се доверя? Всъщност не е и много сигурно дали е наличен.

Здравей, мернах го онзи ден в starcorp , ето линк https://www.starcorp.bg/productbg/101
не му следя цената и незнам дали  е изгоден, но  с код  МАМА5 ще смъкне 5лв

# 212
+ за Парфимо. Поръчката ми дойде за по-малко от седмица. A в днешния ден парфюмът е разкошен. 😍

# 213
най-евтино в момента е парфюмишоп и код april6
Благодаря, в parfumi-shop и в starcorp излиза на почти еднаква цена.

# 214
Viki_123 на каква цена взехте Sensual instinct от Парфимо?

# 215
Тестер излиза на 95лв, но имаш 30сек за реакция Simple Smile Аз тестери мразя и ще следя за продукт

# 216
Това е продукт, а не тестер. Беше 113,10 лв, а с -11 лв. отстъпка излезна 102,10 лв. Платих и доставка де, така че го смятам 107 лв. Бяха от 1 до 3 бр. и точно тогава си ровех по сайтовете и успях да грабна един. Наистина за 1 минута изчезна.

# 217
Благодаря, на късмет ще е Grinning но не ми е спешен, ще го следя Simple Smile

# 218
Това е продукт, а не тестер.
Ясно е, че е продукт. Тестерите имат отличаващи разлики.

# 219
Парфимо бяха опаковали пратката добре и нямаше никакви проблеми. Кодът за отстъпка ми го добавиха на следващия ден, след като беше изтекъл. Така че определено плюс.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 23:08 от bubanka

# 220
Някъде из сайтовете да знаете да има  L`Art et la Matiere серията на Guerlain? В Douglas има някакво намаление пак и съответно пак ги няма... покрай последните намаления на два пъти се опитвах да поръчам Neroli Outrenoir и Angelique Noire и като стигна до кошница продуктите са изчерпани/ липсват.
Сега изобщо няма никакви парфюми от серията. Следя уж из познатите сайтове, но не ми се получава нещо.

# 221
Тази серия няма повече да се предлага в България в Дъглас. Изтеглиха ги и бяха до изчерпване отдавна.

# 222
Не знаех! Интересното е че това с липсващия продукт ми се случва и за много други неща които предлагат и е само когато имат намаление. Не знам , може би е някакво съвпадение и си внушавам, че е странно.
Значи ще търся L’Art et la Materie в чужди сайтове, пък да видим.

# 223
Пореден + за parfumi-shop.net, обслужване, кaчество и доставка на много добро ниво.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 22:35 от Milen™

# 224
  • by the sea
Честито прекрасен е  Ani, дано ме изчака следващата заплата Innocent

колкото за запис - този месец бях скромна с Opium Vapeurs  от starcorp,  прекрасно обслужване и цена, всичко беше наред, пак ще поръчвам от тях.

Общи условия

Активация на акаунт