Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 142
  • 844
  •   1
Отговори
# 690
  • by the sea
Като споменахте за Елинор - имат L'artisan  Noir Exquis ,
с кода  lovelinor излезе 100мл -  125 лв Innocent не съм проверявала навсякъде, но ми изглежда изгодно.
https://elinor.bg/product/lartisan-parfumeur-noir-exquis

# 691
  • Стара Загора
Вчера направих поръчка в Елинор, днес вече ме чака в офиса на спиди! Поръчах Gucci Bloom Acqua di fiori и Nettare di fiori, на чудесни цени са в момента. Исках да взема един, но не успях да избера кой да бъде Joy. Чакат ме и две поръчки от Парфимо. А се надявах до Великден да стискам Joy

Acqua di Fiori можеш ли да я опишеш с няколко думи или на ЛС? Simple Smile Цената на тестера наистина е без коментар, като се има предвид че марката държи високи.
Аз също се отчетох, след като видях преди 2 дни че има доста намалени на марката аромати. Миналата седмица си припомних в БЗ един отдавна изпръскан флакон Flora EDT и ми се прииска да го имам отново. Беше ми любим като студентка. Почти бях поръчала в неделя, но отложих... И в четвъртък ми изскача реклама, намален от 66 на 55 лв. Като добавя и код welcome, с доставката излиза 55 лв. Много ми харесва кутията на продукта, но още толкова за нея трябва да съм луда... 😂

Предполагам този със зелената течност е реформулиран? В елинор е стария със златиста, който съм имала.

Иначе в нета видях, че тестера е с капачка и въобще не се замислих.

Колебаех се за EDP, но имам спомени че съм го тествала и е по-плътен, но шлейфа и очарованието, лекотата на EDT ги предпочитам. 😌

# 692
с удоволствие ще похваля парфюми-шоп
днес получих два парфюма (по-скоро два броя от един и същ парфюм) - бяха поръчани тестери, на тяхната цена дойдоха два продукта

Скрит текст:

първият е тестер от елинор, беше с цена 34 лв.
двата продукта са от парфюми-шоп, поръчани като тестери за 43 лв., цената на продукт е 52 лв.
и понеже все по-често се пита за трайни парфюми - този е точно такъв

# 693
А аз съм им леко сърдита и "фръц" на тях, затова  че с новите зареждания на Nishane се отдалечиха от приятните цени. Да, все още са евтини спрямо Елинор, но цените на тестерите поне бяха с 80-90лв под продукта

# 694
Да похваля parfumdreams , този път имаха мострички. Малко са туткави докато изпратят пратката , но Спиди бяха бързи, а куриера ме знае и без изписан телефон пак ми звънна.

# 695
Честити придобивки . Може ли отзив за парфюма на Карл Лагерфелд Токио след като го разносиш ?( другата тема обаче)

# 696
  • Варна/Лондон
Да похваля parfumdreams , този път имаха мострички. Малко са туткави докато изпратят пратката , но Спиди бяха бързи, а куриера ме знае и без изписан телефон пак ми звънна.

Честито, чудесни нещица 😁
Моля, като пробваш Moresque, за отзиви, аз имам само Contessa и  Oro, набелязала съм Aurum, ама и Jasminisha ми е любопитен. 🤗

# 697

Честито, чудесни нещица 😁
Моля, като пробваш Moresque, за отзиви, аз имам само Contessa и  Oro, набелязала съм Aurum, ама и Jasminisha ми е любопитен. 🤗

A Balerina ?  Smile

# 698
  • Варна/Лондон
Ами и той, защо не, малко ми трябва 😁

# 699
  • Бургас
Възползвах се от промоцията на Сефора и си поръчах един Шанс Тендър ЕДТ, който обожавам.За 162лв. 100мл е просто перфектно и няма да се вайкам менте ли е не е ли.Ударих последната бройка ЕДТ, ЕДП Тендър ми казаха, че е свършил, но аз го имам.Много съм щастлива!:purple_heart:Revolving HeartsSparkling Heart

# 700
Може ли някой с преки наблюдения да сподели какво и на какви цени (ориентировъчно) има към момента в Сефора?!

# 701
  • Бургас
Ето това им е от Инста- между 22 - 25 април може да закупиш всеки парфюм от 100 мл. на цената на парфюм от 50 мл! Плати по-малко за повече и се наслади на любимия си парфюм на специална цена.Това обаче според наличностите в магазина им, на този номер 02 4371130 се правят поръчките, пращат мейл, който тр. да потвърдим.Моята поръчка ще е до адрес и определено сега е момента да се запасим с любимите си парфюми.

# 702
Като цяло, слаба работа навсякъде откъм намаления. Какви находки имаше миналата година по това време...

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 23:24 от Ellinor*

# 703
  • София
Добре де, а Прити шоп защо нямат Живънши на сайта като са им официален вносител?

# 704
  • София
Брайтче, само онлайн ли е промоцията на Сефора?
И някой знае ли колко е 50-цата Allure там?

Общи условия

Активация на акаунт