Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 135
  • 844
  •   1
Отговори
# 720
Не става Ginza за мен. Поредната сладка водичка без характер, леко сладък и цветен с основа от пачули и сандалово дърво. Everbloom Ginza Flower е по-хубав за мен.
подозирах, че ще е нещо подобно, с тези безкрайни цветя. Благодаря iv4enceto_91.

# 721
Код за Парфимо - EASTER за поръчки над 59 лева важи според мейла до 27.04.
В Нотино има 20% на комплекти. Поръчах Делина 3 х 10 мл за 123.84 лева. Не е най - върховната цена на света, но все го изпуснам този аромат от чуждестранните сайтове или не ми се плаща доставка. При приключване на поръчката ми даваше намаление на спрея за коса от колекцията ( излизаше около 90 лева), но пропуснах тъй като го имам от дама от форума Heart Eyes. Даваше намаление и на душ гела пак с около десет лева от обичайната му цена.

# 722
В Нотино има 20% на комплекти. Поръчах Делина 3 х 10 мл за 123.84 лева. Не е най - върховната цена на света, но все го изпуснам този аромат от чуждестранните сайтове или не ми се плаща доставка.

При мен седеше в количката този сет на 126 лв. и сега с кода стана на 100, 80 лв. Simple Smile

# 723
В Нотино има 20% на комплекти. Поръчах Делина 3 х 10 мл за 123.84 лева. Не е най - върховната цена на света, но все го изпуснам този аромат от чуждестранните сайтове или не ми се плаща доставка.

При мен седеше в количката този сет на 126 лв. и сега с кода стана на 100, 80 лв. Simple Smile
Ц - ц - ц Simple Smile Завиждам! Не помня да съм засичала сета на подобна цена, но и от относително скоро попаднах в плен на Делина ( благодарение на форума разбира се).

# 724
Седеше и при мен в количката на 126 лева и няма да благодаря на Milen за подсказката Simple Smile. Нямах намерение да поръчвам нищооо, тц, тц.

# 725
Влизам да похваля MakeUp.bg
Поръчах Xerjoff, обадиха ми се за потвърждение почти веднага след като я направих. Пристигна за 4 дни и съм много доволна! 💛

# 726
  • София
Дълго държах в кошницата в Нотино онзи евтин Мулен Руж, но така и не се появи до момента на следваща моя поръчка. Явно хватката е 2 или 3 профила в Нотино със заредени кошници на изчакване. Wink
От Парфимо изненадващо ми изскочи това https://www.parfimo.bg/guerlain-insolence-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml-tester/
и го грабнах.

# 727
# 728
  • София
Момичета и момчета, някой скоро беше засекъл Van Cleef & Arpels Feerie, лилавата бутилка, и цената беше добра. Може ли, парфюмно рамо на помощ, кой беше сайта Blush

# 729
Синя е бутилката. Съмнявам се да го има вече някъде. Отдавна изчезна.

# 730
Пристигна ми поръчката от сайта на Тео Кабанел  teo-cabanel.com. Доставката е безплатна за Европа за поръчки над 50 Е. Има четири пробички подарък, между които една на поръчания парфюм, за да се пробва преди да се отвори. Пробичките са в малка торбичка от плат.

# 731
  • Бургас
Дами, а и господа Smile в момента в Нотино кремът на Филорга Тайм филър е за без пари 58.80лв.Е как да не го уважи човек?Smiley

# 732
  • София
Аз го уважих още вчера. Joy Утре ще е в офиса на Спиди, но не съм сигурна дали ще имам време след работа да го взема. Дано не е с изтичащ срок на годност, каквито предположения изказаха момичетата в темата за Филорга.

# 733
Аз уважих Time Filler MAT, вече е изчерпан, в срок е до 2022.

# 734
  • виртуално
Ама казвайте ги тез неща по-рано, не мога да чета всички теми.
Има си нужда и от кремове, няма да ходим сбръчкани и напарфюмирани Simple Smile
Поръчах и аз, добавих и една маска на Виши за подарък ампули

Общи условия

Активация на акаунт