Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 510
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 165
Аз също нямам нито чаша,нито карта.Оф,в почти всички игри се включих,а от никъде-нищо.

# 166
  • София/Търново
Аз също нямам нито чаша,нито карта.Оф,в почти всички игри се включих,а от никъде-нищо.
Ще дойде. Аз все нещо голямо чакам. Къде ли не участвам и... нейсе. Но от Активията ластиците са бижу.

# 167
  • Разпиляна във въображението
Някоя добра душа може ли да сподели дали има победите от играта на МЕТРО и Кока Кола? Записаният от мен адрес вече не съществува.

# 168
  • Бургас
Силно се надявах на 3в1,но ме няма.

Снощи се събудих, но ме домързя да стана да регвам кодове. Тази вечер ще е.

Поредни кодове на пиринско-нищо.

Надявам се на Рафаело.
Вече не помня къде се включвах. Трябва да видя списъка 😂

На либрес при регистрацията ли трябва да се вкара линка от приятел?
Благодаря на момичатата, които ми писаха.
Ще е на първата, която ми писа ❤️

# 169
Някой участва ли в Лакрима . Изпратих снимка на съобщение и никаква реакция.

# 170
И мен ме няма в 3в1, но с 1 бележка. Пробвах се малко в Крадеца, но се отказах. Grinning Либрес са мн активни, тях ползвам по принцип, ама няма насмогване. Joy Също щях да постна за Always и Лили, но са ме изпреварили.

# 171
  • София
Нова игра на Джеймисън

# 172
Благодаря за новата тема!Нека е късметлийска!Няма ме в Милка и Кит кат. Чакам бельо от Либрес ,но с това темпо на отговаряне от страна на фирмата ,на която поръчваме  може за Коледа да го получа.Писах им преди два дни дали ми е приета поръчката и как трябва да приложа ваучера.Даже не е видяно съобщението.

# 173
Наградите в колата се отварят вече, обаче нали сутринта бяха купени 2500 билета, сега пък излиза че около 100 са купени за всяка награда...

Не отчита закупените билети от преди “Ъпдейта” им .. Сега взех друг и ми излиза в награди.

# 174
На Тофифи, пише от 1 април, но още не е почнала.

# 175
  • София
Страшна простотия апа на кола. Закупените билети преди ъпдейта ги няма в профила ми, но и койнс няма.

# 176
  • София
Започнала е регистрацията в Тофифе, но май има бъг. Вече 3 пъти се опитвам с 3 различни снимки... И ми дава грешка в рамката. Съответно не ми приема регистрацията. Много странно. А на компа нямам снимки. Сега трябва да прехвърлям.

# 177
Наградите в колата се отварят вече, обаче нали сутринта бяха купени 2500 билета, сега пък излиза че около 100 са купени за всяка награда...

Не отчита закупените билети от преди “Ъпдейта” им .. Сега взех друг и ми излиза в награди.
                                                                        И при мен не излизат. Отново им писах, да видим сега с какво ще се оправдаят!

# 178
  • Montana, Bulgaria
https://konkurs-bg.blogspot.com/2021/03/specheli-pochivka-kosta- … fzXNQ8vDQSZII-Hw0  Спечелете 8 дневна почивка в Коста Брава - Барселона
Спечелете 8 дневна почивка в Коста Брава - Барселона

Краен срок - 16 май 2021

В Играта имат право да участват всички дееспособни физически лица, пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години към началната дата на Играта.
Когато продуктът е закупен от юридическо лице, промо-талонът се предава на физическо лице (представител), посочено от представляващия юридическото лице като упълномощено физическо лице да получи продукта. Ако клиентът предпочита продуктът да му бъде доставен на място чрез разнос или куриер, промо-талонът се прикрепя към съответния съпътстващ документ (протокол, стокова разписка или фактура).

В Играта участват всички продукти предлагани в търговската мрежа на „ЕВРО 07“ АД с търговска марка „IR“ (наричани за краткост „продуктът/ите“).

При закупуването на продукти с търговска марка „IR“ на стойност по-голяма или равна на 20 лева, ще получите специална промо-карта със скреч покритие. При изтъркването на скреч покритието ще видите или предметна награда или Уникален код, с който да участвате за голямата награда.

НАГРАДА    БРОЙ НАГРАДИ    ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА
090303C    100    Универсален спрей
C331    150    СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА
ZX WINDSC. SUMMER 1L    1200    Лятна течност за чистачки
FBX025    150    Спирачна течност FERODO
21164.0.5    300    СПРЕЙ ПОЧИСТВАЩ СП.АПАРАТИ
JAR-1094    5    ПНЕВМАТИЧНА ТРЕСЧОТКА
JAI-0954    5    ПНЕВМАТИЧЕН ГАЙКОВЕРТ
ОТВЕРТКИ     105    ОТВЕРТКИ
C-3DH2    7    КУТИЯ ЗА ИНСТРУМЕНТИ
ВЛОЖКА 1/4    300    ВЛОЖКА 1/4

Допълнителна информация за голямата награда: 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА В КОСТА БРАВА – БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ

Голямата награда“ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА В В КОСТА БРАВА-БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ “ е самолетна почивка за 8 дни/ 7 нощувки на о. Майорка. Настаняването е в хотел „SIRIUS HOTEL 4* superior“ (или подобен) база обогатен пълен пансион. Възможните дати на заминаване са 07.09, 14.09, 21.09, 28.09.2021г.

Почивката се състои от:

• Самолетен билет за директен полет с включени летищни такси на авиокомпания „Wizz Air“
• 7 нощувки на база обогатен пълен пансион в хотел SIRIUS HOTEL 4* superior или подобен хотел
• Трансфер летище – хотел – летище
• Целудневна екскурзия до Барселона с водач на български език
• Представител на български език по време на целия престой

# 179
  • Русе
В Тофифи ме допуска само до първата рамка, където пък не ми дава да кача снимка, май нещо не им е ок играта , или има бъг...или някой я е хакнал 😀

Общи условия

Активация на акаунт