Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 515
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 180
Руска може да се чуди какви снимки да си качва. Joy

# 181
При мен пък е замръзнал на снимката от рекламата им. Преди 2 часа имаше платена реклама във фейса от там се отвори ама викам после ще се регна. 🤣🤣🤣 И до там.

# 182
  • Вестерос
Забавна игра във фейсбук за хора, които в момента са свободниhttps://www.facebook.com/kradecat

До 20,00 часа днес е. Аз си спечелих награда Yum

И аз успях да спечеля. Благодаря.
И аз спечелих и много благодаря на ceci.d, че сподели за играта.
И аз мерси, спечелих, както и две приятелки Grinning

Аз немога да я разбера тая игра на крадеца. Къде  се пише в коментарите или като под коментар. Последните , които коментират ли печелят или първите?  Не виждам никъде да са отбелязали печеливши след 1я "камион"

Където ти падне май..
И Аз не разбрах как избират.. Иначе готвят всички спечелили - последните 10 коментирали ... Забавляват ме 😂😂😂
И аз спечелих, ама мислех че е стекче 🤣, а то 4броя. Чак на 6 ти камион.Отвисях. Накрая доста коментирах.Избират си явно от по активните,не е баш по ред Simple Smile
Благодаря за играта.
Да,цаката е да коментираш яко.
Хаха и аз от 6-ти камион спечелих, обаче не е от по-активните, едната ми приятелка само три пъти коментира и спечели от седми камион.

# 183
  • Лясковец
Тофифи от единия браузър стои на изпращане и не мърда,а от другия пише,че съм достигнала лимит и не ми дава да кача.За 3в1 близо 20 бележки и нищо.

# 184
  • Бургас
Зайците имат ваучери за МД само за Пловдив!? И при вас ли е така?

Тез се бъзикат с нас😠

# 185
Днес не ми е ден. Първо не ми приема 2 кода в Пиринско и им писах, като по-малоумни отговори скоро не бях чела.
После ми пристига фотохартията и супер щастливите дучурлига ще се приготвят за снимка и ---- греда - фотохартията е в касета за нещо такова Ако има желаещ за фотохартия на -50% да ми пише, или ако има някой от Кюстендил да го даде на заем ще се отблагодаря подобаващо Simple Smile
Кенар в магазините няма, ще я пропусна. И там отговора на въпроса знаят ли къде в Кюстендил има ястия беше "до салатите" Simple Smile Simple Smile Simple Smile Няма бе, няма Simple Smile А в някакво Фантастико в София на позната са и казали да иде в Кауфланд :-O
Либрес в Кауфланд са на ----познайте ---3,99 Simple Smile голямото намаление от 4,29лв, ще ги купя от друго място.
И с мрън, мрън си лягам Simple Smile

# 186

Тез се бъзикат с нас😠

Вчера имаше за София - НДК и Люлин.
Взех за НДК, защото беше само 2000 заека.

# 187
  • София

Тез се бъзикат с нас😠

И аз виждам само за Пловдив.

Захарче, Станимир, благодаря!

И при мен отникъде нищо- нито КК, нито Кит- кат, нито Милка. И при мен изчезнаха купените преди ъпдейта билети в апп- а.

# 188
  • Вестерос
Днес не ми е ден. Първо не ми приема 2 кода в Пиринско и им писах, като по-малоумни отговори скоро не бях чела.
После ми пристига фотохартията и супер щастливите дучурлига ще се приготвят за снимка и ---- греда - фотохартията е в касета за нещо такова Ако има желаещ за фотохартия на -50% да ми пише, или ако има някой от Кюстендил да го даде на заем ще се отблагодаря подобаващо Simple Smile
Кенар в магазините няма, ще я пропусна. И там отговора на въпроса знаят ли къде в Кюстендил има ястия беше "до салатите" Simple Smile Simple Smile Simple Smile Няма бе, няма Simple Smile А в някакво Фантастико в София на позната са и казали да иде в Кауфланд :-O
Либрес в Кауфланд са на ----познайте ---3,99 Simple Smile голямото намаление от 4,29лв, ще ги купя от друго място.
И с мрън, мрън си лягам Simple Smile
Aз искам хартията, моля те пиши ми!!!

# 189
Честита нова тема и късмет в игрите.И аз си спечелих награда от Крадеца на праскови. Благодаря много на дамата,която я сподели.
Искам да попитам как получавате наградите(книгите)от сайта на Розали?

# 190
  • Варна
Хванах последния камион🚛 Благодаря за споделянето❤️
Кой е последния камион,който хвана?
Последния камион на Крадеца на ябълки 😁 Голямо цъкане, чак ми прегря телефона

И аз хванах последния камион, такова писане под нечий пост досега не бях правила. Забавно беше. 😄

# 191
В 2ч. неуспех при колата, сиг ще се пробвам още веднъж за ваучер и това е, не ще и не ще да пусне.

# 192
4:45 с ваучер за Технополис съм. От близо 40 коли с 2 ваучера приключвам. Доволна съм.

# 193
Аптеки софармаси

# 194
  • Бургас
Регнах си 4 кода на колата, но греда.
Нищо.

Общи условия

Активация на акаунт