Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 547
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 195
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Явно доста имаме проблем с Тофифи....Мен до нито една рамка не ме допуска.Здраве да е.
В Милка направо ме е срам да кажа с колко бележки бях и не ми дадоха нищо....
Дано в Рафаелото имам успех.

# 196
В 4 и малко регнах последния ми код от колата и съм с ваучер за Технополис. 😊 Чак не можах да повярвам.
За сметка на това в нескафето ме нямаше.
В момента вече никъде не участвам и нищо не чака.

# 197
  • Велико Търново
Подарявам промо код от теленор

# 198
  • София
Играта на Неопак продължава. През февруари с една бележка получих тениска и раница.

www.neopak.eu

# 199
ПОДАРЕН!
Подарявам, който го иска да ми пише на ЛС.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 10:56 от Nellinnkaa

# 200
Преди минути спечелих ваучер за Технополис Simple Smile Този е втори, първият беше Зора, в началото на играта. Не знам от колко капачки, но са едно пликче. Като се появят пак сърцата (няма ги в момента) ще ги пусна вътре.

# 201
Последно дават ли в Технополис да се съчетават два ваучера  някой пробвал ли се е скоро?

# 202
Няма единно правило, трябва да се говори на място. Софтуерът им позволява, това лично го видях. Вече тяхно е решението. За мен има реална опасност КК да не им ги изплати, ако ги надуши, но не знам, как се отчитат.

# 203
  • В страната на бурите
На мен ми трябва игра с подарък телевизор Simple Smile И да се оплача - рафт падна на телевизора ни и LED екрана отиде, сега ще купуваме нов. Та въпроса ми е има ли кодове за отстъпка за техно магазините - Технополис, Метро, emag, друг? Не зная дали се предлагат изобщо, но ако някой има и няма да ползва, ще съм благодарна да пише. Мога да предложа нещо за замяна.

# 204
Снощи и аз хванах последния камион, май всички чакащи сме от форума Simple Smile Благодаря за споделянето! КК не ме харесва, пробвам през нощта, но не успявам да нацеля, добре, че играта свършва, че да не се изкушавам да купувам коли повече. Опитах да регистрирам касов бон на Jamieson, но ми излиза, че достъпът ми до сайта е временно ограничен. Някой имал ли е такъв проблем? Досега не съм се регистрирала там и се чудя защо се получава така.

# 205
Последно дават ли в Технополис да се съчетават два ваучера  някой пробвал ли се е скоро?

В Благоевград дават. За други градове не знам.

# 206
  • София
Успешен нов месец на всички, засега никъде няма да се включа Simple Smile скука...

# 207
Бих играла, но незнам точно каква история очакват. Пише че всеки печели тениска

# 208
А мога ли да използвам ваучера на КК за по-малка сума? Т.е. да има малък остатък, без да допълвам?

От Либрес искат история, свързана с месечния цикъл ли?!

# 209
Опитах да регистрирам касов бон на Jamieson, но ми излиза, че достъпът ми до сайта е временно ограничен. Някой имал ли е такъв проблем? Досега не съм се регистрирала там и се чудя защо се получава така.

Преди малко писаха, че са си обновявали сайта, може от това да е било, пробвай пак.
Аз им писах, че правилата на играта им са старите, бързат да пуснат игра, а не си нагласят нещата.

При мен сайта на Тофифи все още не работи, само една статична снимка показва.

Общи условия

Активация на акаунт