Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 549
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 210
Зайците имат ваучери за МД само за Пловдив!? И при вас ли е така?

Тез се бъзикат с нас😠

По мои наблюдения се появяват и изчезват за различни обекти.

# 211
  • София
А мога ли да използвам ваучера на КК за по-малка сума? Т.е. да има малък остатък, без да допълвам?

От Либрес искат история, свързана с месечния цикъл ли?!
Интимна, автентична история - без нецензурни думи.😂Награда - тениска с яйчници.😄

# 212
Дааа много глупашка картинка на тениската на либрес..ако някой не се загледа и се пусне по тази тениска навън доста ще му се посмеят..

# 213
Хаха, изкушаваща е тениската с яйчници, но нищо не ми хрумва.

Поръчах си още един тостер, да си имам резервен (имам тенджери и тигани, както и везна, термо чаши и другите по-дребни неща, а не ми се доплаща голяма сума).

# 214
Зайците имат ваучери за МД само за Пловдив!? И при вас ли е така?

Тез се бъзикат с нас😠
Може да са изчерпани ваучерите за другите градове.Добре,че вчера минах в Пловдивския и дано и другия месец да има.

# 215

От Либрес искат женски истории. На мен тениската ми харесва, но ако я спечеля ще си я нося вкъщи. Все пак съм от малък град и всеки те оглежда и съответно обсъжда.

# 216
  • София
Аз писах история... Понеже, за съжаление, имам много истории за цикъл. Но нямам никакъв отговор. Сигурно ще ги ревизират и тогава. Тениската е брутална, но идеята е точно да предизвика разговор по темата. Оказва се, че месечният цикъл все още е тема табу, а много жени страдат тежко. Една приятелка в Германия тези дни сподели документален клип по темата, направен там.
Изискванията за историята са описани в общите правила и има линк към ФБ за истории, но там не намерих нищо.

# 217
Много хора няма да познаят какво е това на тениската - особено мъже))) Но и аз не бих я носила навън.
Сега ще измисля, да им напиша нещо.

# 218
  • Вестерос
На мен нищо не ми хрумва като история.

# 219
Аз писах снощи за бременност и раждане. Искат от 200 до 500 символа. Модератор, ако ти я одобри печелиш, ако не не. Ако спечеля мисля да я ползвам за пижама с някакви панталонки. Smile

# 220
Написах нещо, натиснах "сподели", но нищо не стана. Само буквите станаха червени. Какъв надпис излиза?

# 221
Здравейте. Не съм активна в игрите, но миналия месец спечелих възглавница от Екон от форумска игра. Има ли някой, който си е получил наградата?

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 16:18 от Coolmummy

# 222
  • Сф
И аз  писах, но не разбрах одобрена ли е историята, получиха ли я изобщо_ съвсем в началото на 1 ви я пуснах.А вечерта гледам -5 жени разказаха историята си и никакво инфо.Само бройка. На мен ми харесва тениската..Бих я носила. Мм вика,ако те притеснява дай я за работна, да плаша жените клиентки , че съм   сериен убиец на жени 😂
П.п.аз писах за времената когато нямаше превръзки,минах през цикъла ми, превръзките Либрес,продуктите, иии едвам докарах 200 думи ли ,символи ли. Значи да считам ,че 5 те откачалки сме отново оттук,  като при камиона 🤣? После ще се селфираме с фанелките 🤭🤭

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 10:18 от PureLove

# 223
  • Стара Загора
"Благодарим за споделената история" или нещо от сорта на розов екран.

# 224
Тениските пише, че са 610 бройки, но може по-нататък да пуснат още, ако преценят. Като одобрят 610 истории спират тая награда.

Общи условия

Активация на акаунт