Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 677
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Пловдив
Ех , това Гранини......Трета бележка и нищо.
Внимавайте с размените на ваучери.Аз получих един използван.....
Ако визираш нашия проблем - знаеш ,че чакаме проверка от кока кола.Аз съм чиста пред съвестта си,което не ми пречи да се чувствам кофти. Имаш цялата кореспонденция с тях,но за себе си реших да приключа с размените.

# 2 191
  • София
Ротманс имат игра по павилионите, награда ключодържател отварачка с фенерче. Направо ми го дадоха, без скречкарта.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 13:48 от yovanka

# 2 192
Ако визираш нашия проблем - знаеш ,че чакаме проверка от кока кола.Аз съм чиста пред съвестта си,което не ми пречи да се чувствам кофти. Имаш цялата кореспонденция с тях,но за себе си реших да приключа с размените.
Ако ваучера е за Зора - разбирам.
Големи проблеми си имах с тях. Кода не работеше. От магазина нищо не можаха да направят. После си писахме на месинджъра, после по имейл и накрая ми изпратиха нов код за пазаруване онлайн, но да взема стоката от магазин.
И въпреки тяхната вина, не получих никакво извинение. Държаха се така, като че ли аз съм виновна.
Никога повече няма да стъпя в техен магазин.

# 2 193
  • Пловдив
Ако ваучера е за Зора - разбирам.
Големи проблеми си имах с тях. Кода не работеше. От магазина нищо не можаха да направят. После си писахме на месинджъра, после по имейл и накрая ми изпратиха нов код за пазаруване онлайн, но да взема стоката от магазин.
И въпреки тяхната вина, не получих никакво извинение. Държаха се така, като че ли аз съм виновна.
Никога повече няма да стъпя в техен магазин.
Не,за техномаркет е,излизал че е ползван.Сета проверяват,дано стане бързо.

# 2 194
  • Пловдив
Аз никога не лъжа при размяна. Мен са се опитвали да ме лъжат, но изчаквам до последно. С Petq211 ми се случи да ми дава ползвани кодове, но после ми даде и нови.

Кога и и какво сме разменяли с теб и защо нямам спомен за такова нещо?

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 09:47 от Petq211

# 2 195
Да ви кажа нещо интересно - баща ми печели дъска за сирена от Кенар, а не е участвал тази седмица - значи участват и бележките от предишни седмици. Simple Smile

# 2 196
Аз никога не лъжа при размяна. Мен са се опитвали да ме лъжат, но изчаквам до последно. С Petq211 ми се случи да ми дава ползвани кодове, но после ми даде и нови.

Кога и и какво сме разменяли с теб и защо нямам спмен за такова нещо?

Не помня кога беше точно, но бяха кодове на кола. Закрих няколко профила тук и не мога да ти намеря съобщенията. Можеш да провериш ти в твоите.

# 2 197
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Исках да изчакам проверката и затова не съм писала имена.Ти сама го направи.
В Техномаркет беше.Жената даже ми обърна монитора , защото аз и твърдях , че не може да бъде ползван.
Здраве да е.Не съм за 40 лева.Няма да стана нито по богата , нито по бедна.Яд ме е само за загубеното време щото ходих на ма..ната си.

# 2 198
  • София
Ротманс имат игра по павилионите, награда ключодържател отварячка с фенерче. Направо ми го дадоха, без скречкарта.
Скрит текст:
Това някъде в Люлин 5 ли е?

# 2 199
  • Пловдив
В Техномаркет беше.Жената даже ми обърна монитора , защото аз и твърдях , че не може да бъде ползван.
Здраве да е.Не съм за 40 лева.Няма да стана нито по богата , нито по бедна.Яд ме е само за загубеното време щото ходих на ма..ната си.
Много е неприятна ситуацията,но аз нямам вина и затова не смятам да се крия.

# 2 200
  • София
Ротманс имат игра по павилионите, награда ключодържател отварячка с фенерче. Направо ми го дадоха, без скречкарта.
Скрит текст:
Това някъде в Люлин 5 ли е?
В подлеза на метростанция Люлин, лавката до пиците.

# 2 201
Много е неприятна ситуацията,но аз нямам вина и затова не смятам да се крия.
Друга съфорумка писа за същия проблем и се беше оказало, че системата е генерирала два еднакви кода. Бяха ѝ го сменили от Кока Кола. Надявам се и при вас на положителен развой на събитията. Хубав ден и да не прибързваме със заключенията. Аз вярвам, че тук пишат честни хора и никои няма да стане за срам за един ваучер.

# 2 202
  • Варна
Ваучерите за Зора, могат да се проверят онлайн. Мисля че и за Технополис могат при онлайн поръчка.

# 2 203
  • Пловдив

Кога и и какво сме разменяли с теб и защо нямам спмен за такова нещо?

Не помня кога беше точно, но бяха кодове на кола. Закрих няколко профила тук и не мога да ти намеря съобщенията. Можеш да провериш ти в твоите.

Може би си си с друг ник..
В крайна сметка съм се реванширала с нови😃
По едно време имах много капачки и  явно е имало някоя използвана,но не си останала излъгана😉

# 2 204
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Пак пиша - изчаквам проверката и затова не съм описала конкретната ситуация и не съм споменавала никове.Просто предупреждавам всички да си имат така да се каже едно наум.Вече съм се примирила така че ми е все едно какво ще стане с този ваучер.Едва ли ще ходя отново да бера срам.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 11:44 от Захарчето

Общи условия

Активация на акаунт