Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 579
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 400
За Виза е автоматично.

# 2 401
От мания имам -35лв. при поръчка над 100. Някой ако има интерес, го подарявам.

# 2 402
За Мания аз също имам -35лв при покупка над 100 лв

И -5лв при покупка над 20 лв

И двата кода ги подарявам.

# 2 403
  • Русе
Код за Ардес случайно да знаете, че си прецаках лаптопа...Disappointed Relieved

# 2 404
Нова игра на Queens само в магазини Кауфланд от 26 април до 14 май !
Награди: 100 броя хлебопекарни
Условие: Покупка на 2 сока Queens 1L
Линк към играта: https://promo.queens.bg/

# 2 405
  • София
https://dskbank.bg/grad-kato-horata

Нашата мисия: Да живеем в град като хората
София е на всеки един от нас и всички ние оформяме облика ѝ. София означава „Град на Премъдрост“, но е осеяна с надраскани стени, отправящи послания на омраза и нетърпимост, чертаещи линии на разделение между различните хора.

В Банка ДСК вярваме, че София може да е по-добра. Че всеки трябва да се чувства приет. Че стените, които ни делят, могат да ни съберат.

Заедно с теб можем да го докажем. Изпрати ни снимки и локации на надраскани стени в града. С разрешение от собствениците ще поверим няколко от тях на изявени графити артисти, които умеят да събарят невидимите стени между хората, преобразявайки видимите стени с изкуството си.

Как да участваш?
Попълни регистрационната форма, като ни изпратиш снимки и адрес на локации с надраскани стени в сърцето на София. Бъди проактивен, защото сме ти подготвили изненади. Ще дадем на двама от Вас, чиито локации бъдат избрани за преобразяване, по една раница, с която да се разхождате с кеф из София. Ако повече хора посочат една и съща локация, ще изтеглим късметлията на случаен принцип.

Помислили сме и за останалите съзнателни граждани – на случаен принцип ще изтеглим 10 от Вас, на които ще дадем по-малки награди – колонки с bluetooth, за да се радвате на градската среда под звуците на любима музика.

* Срок за участие – от 15.04.2021 г. до 30.04.2021 г.

* Печелившите ще бъдат обявени на 17.05.2021 в Facebook страницата на Банка ДСК, на официалната страница на кампанията и ще бъдат уведомени с имейл.

# 2 406
Офертата е супер! Нападайте! Grinning "поне"...

# 2 407
Не е толкова зле офертата, не разбирам, защо се присмивате.

# 2 408
Офертата е супер! Нападайте! Grinning "поне"...

🤦♀🤦♀🤦♀ Без коментар съм.
Но явно на някои офертата им харесва и ще има развитие.

# 2 409

Офертата не е зле, жената е зле. Никой нормален не би й дал нищо.

# 2 410

Даваш безлатен ваучер до който всеки имаше достъп и при желание можеше да си заяви ... за 25 капачки за които някой е давал пари...
Не е равностойно, честно, не знам как да го наречем. Безумно бих казала аз.

# 2 411
Разменям ваучер на Тефал за Технополис за ваучер на Тефал за Техномаркет. Ако някой има интерес да ми пише.
Вчера обиколихме всички магазини и харесахме да купим един оптигрил, но той е намален в Техномаркет. Много е тъпо това да е само за определен магазин ваучера. Малко ме притеснява размяната като виждам, че и без това има проблеми с тези ваучери някой път, но аз съм насреща за съдействие с всякакви данни, на които е спечелен моя ваучер при нужда.

# 2 412
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, вчера вечерта във фейсбук ми излезе игра за гласуване за любите марки на България. Като тази, която някой беше споделил за заведенията. За съжаление не мога да я намеря. Ако някой може да помогне. Благодаря!

# 2 413
  • Пловдив
Имаше ли някаква игра с уиски( освен джим бим)?

# 2 414
  • София
Имаше ли някаква игра с уиски( освен джим бим)?
Вчера пуснах линк за новото уиски на Джони Уокър.

Общи условия

Активация на акаунт