Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 557
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Изтеглени са късметлиите, които печелят комплект с продукти Mixa Hyalurogel. Това са:

lady.luck.
~Анджела~
Katniss Everdeen
albena
Cafelate

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 05.05.2021 г. на e-mail:
igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на Mixa и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, и координати за получаване на наградата:
- имена
- личен/служебен адрес или офис на Спиди
- телефон

Благодарим Ви за участието в кампанията!

# 2 551
То сякаш в игрите на бирите не е така! Ако имаш времето 24/7, печелиш, ако не - набиваш кодове само.

# 2 552
  • София
То сякаш в игрите на бирите не е така! Ако имаш времето 24/7, печелиш, ако не - набиваш кодове само.
Точно така, аз в пиринско над 100 кода съм вкарала и нищо, а в групата за размени има хора спечелили почти всички артикура та и по няколко пъти. Значи са хванали нещо, но това е за хора без работа и отговорности, които са следили правили скриншотове, записвали и какво ли още не. То е разбираемо и аз когато бях млада без деца и имах богат социален живот дори не съм подозирала за съществуването на игри. Сега като съм затворена вкъщи с болно дете или лошо време, си запълвам времето с игри.

# 2 553
И тая игра на колата в кауфланд ще излезе мътна...Не може да не са теглилки вече,а как пък един не се похвали!Големи компании,а се излагат.Чакам с нетърпение киндер буено,другаде не участвам.
Аз даже писах на КК и нямам отговор, незнам какво става. Трябваше до25,04.2021 да са изтеглени и обявени

# 2 554
вчера ми се обадиха от Ин-Тайм за кожената престилка от Джим Бийм. Понеже не бях на адрес, днес си я взех от офис. Престилката е хубава.
От тегленето на 21.04 е наградата.

# 2 555
  • Plovdiv, Bulgaria
Днес си заявих 50 лв. от JTN панел, събирам 1000 точки от октомври 2019. Пак е нещо. Joy

# 2 556
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Днес си заявих 50 лв. от JTN панел, събирам 1000 точки от октомври 2019. Пак е нещо. Joy
аз имам още около 200т. до 1000т. и аз май оттогава, не съм заявявала от там досега.

# 2 557
Щом потребителката казва час 8.30ч значи 8.30ч го е спечелила.
....
Какво от това , не е длъжна да казва дори,  решила е и е споделила и веднага някой който следи през 1 секунда кога дава и не било така ....
На мен като ми кажат, че е ден, а виждам звездите в небето, не се съгласявам, че е ден. Wink Щом искаш, вярвай на каквото и когото си искаш. Wink
Не съм искал точен час от нея, а тя сама се похвали(сама го определи така) и написа часа. Не случайно я попитах дали е сигурна за часа, защото ми стана странно как в този час е спечелила, като никой не беше взел ваучер тогава.

# 2 558
Кукърите само да не потънат при слушалките от Монстър. Те на мен реално вече не ми трябват, то ще дойде и следващия РД на детето, за което бяха предвидени😀

# 2 559
  • София
Мен вече са ми съмнителни всички такива игри в магазини. Няма да забрава играта на Кока кола за телевизори във Фантастико, последния ден вечерта нарочно обиколих аз и роднини 6 магазина, в който бях пуснала по 5-6 картончета, кутиите бяха празни имаше сигурно мойте  и още някое друго, накрая само една съфорумка от тук се похвали. Кой гарантира че не са напускани после картончета само от персонала. Онзи ден в кауфланд нямаше карта на Ариана, която да не беше леко драсната и там е ясно, че от магазина са си взели печелившите карти. Та реших повече да не играя в такива игри, ако са дребни чашки и подобни, към които няма гоям интерес тогава.

# 2 560
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Пристигнаха ми бонбонките.Страшно бързи са.В деня на тегленето ми се обадиха за данни , а днес вече са при мен.

Гранини вече са много на нула....Така да го искам този сервиз!

# 2 561
  • Елхово
От Тип Топ ми се обадиха - утре носят фритюрниците на Маги Confused

# 2 562
В игри с кутии в магазини никога не играя, ако е скреч карта може.

# 2 563
Слушалките от Монстър съм ги отписала вече.Срамота колко време мина.
Аз фритюрника си го получих и даже вече го порзвах няколко пъти.Харесва ми.

# 2 564
Няколко пъти съм печелила от кутии в магазините /хлебопекарна, хладилник, блендер, пуф, надуваемо легло/, но беше преди 5-6 години. Вероятно не е имало толкова играещи и шансовете са били по-големи.

Общи условия

Активация на акаунт