Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 533
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
хаха кажи го на моя запас от превръзки за поне 2г че от там се печели ..либрес,оуейс и още едни не им помня името.

Аз имам накупени  "Евридей", но нямам никаква награда досега от дамски превръзки
с покупка иначе чакам тениска 
И "Дискрит" имаха някаква томбола но до тях не стигнах.

# 2 656
Аз имам от Либрес няколко награди, но не ги харесвам (превръзките). Предпочитам си Евридей, ако спечеля от тях някой ден ще е супер, че пускат и хубави награди.Simple Smile

# 2 657
Има печеливши в Тофифи.

# 2 658
От Jim Beam не печеля. Кой номер на касовата бележка регистрирате , в правилата и на снимката е показано долу в дясно, аз съм регистрирала този до датата. Дали касовите бележки участват в следващите тегления?

# 2 659
От Jim Beam не печеля. Кой номер на касовата бележка регистрирате , в правилата и на снимката е показано долу в дясно, аз съм регистрирала този до датата. Дали касовите бележки участват в следващите тегления?
Днешната награда е от рег. Бележка с която на 14 на тегленето не спечели. След това още 1 рег. Бележка и спечеших престилка. Днес имейл и за бележката от периода преди 14 април. Значи бележките които не са спечелили може да печелят и продължават за следващите тегления.

# 2 660
Тофифи не трябваше ли да изтеглят и седмични награди,нещо не ги виждам?

# 2 661
  • оттам, откъдето започва България
От преди малко ☂️ от Бургаско за мама.

Вярно ли 50 кода за 1 плажен чадър? Open Mouth

# 2 662
От преди малко ☂️ от Бургаско за мама.

Вярно ли 50 кода за 1 плажен чадър? Open Mouth
От къде знаете,  че не се е опитала и за дрон да участва?

# 2 663
  • София
от скреч картата за чаша Швепс имате ли представа кои са печелившите полета. А изтърках на 2ри ред по средата и беше - опитай пак

# 2 664
  • оттам, откъдето започва България
Не съм го казала с лошо. Чадър се печели най-малко с 3 кода, а за дрон се играе с 10 кода.
Интересно ми стана, че от 50 регистрирани кода е само с чадър. Simple Smile

# 2 665
  • София
English homе от форума трябваше да обявят днес.

# 2 666
Аз имам глупав въпрос, но не намерих отговора в условията 😂. Ако регистрираш 10 кода и играеш за дрон, после имаш ли право с тези 10 да играеш за малките награди?

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 19:40 от D3s1

# 2 667
Някой получи ли днес имейл от Киндер Буено. Все още нямам. Какъв беше ефекта от това да ни кажат, че печелим, а да не знаем какво така и не разбрах. Може би имейлите ще ги пращат след 3 дни, считано от вчера. Това значи след празниците.

# 2 668
  • Елхово

Дългочаканият еър фрайър от Маги! Картофките от мен - Бургаското от Вас Yum

# 2 669
Раух се мотат и те!

Общи условия

Активация на акаунт