Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 468
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Според мен номерата в Милка са различни, но са на семейство или познати. В нашата фирма има около 50 номера, които се различават само по последните две цифри.

# 76
  • Велико Търново
Благодаря за темата!
Благодаря на Станимир!
Благодаря на София Мел! Страхотни награди, Както обикновено! Май само там ще участвам.

# 77
# 78
Успешен и късметлийски месец на всички и дано има валеж от награди! Благодаря на Захарче и Станимир!

В Милка с 10 бележки - не печеля телефон, но и не очаквах, понеже спечелих слушалки. А от днес шоколадите ги пуснали по 0,80лв. Добре, че свърши играта, та да не се изкушавам да купувам.

Взех 1 стек КК надявам се на печалба.

Прингълс и те нищо не пускат, вече 3:0 за тях.

Брашно ще взема, но нямаше със стикери.

Магазина, от който предимно пазаря участва в играта на Боровец, но урна така и не видях.

# 79
"Наградата" ми днес - покана да отида в пощата за ваучера си от Talk Panel, което за мен си е печалба, защото последния от тях така и не го получих Simple Smile

# 80
Получих си ваучера на Лидл. Купих си предварително едно яке, което бях харесала. Smile

# 81
Благодаря за темата и споделените игри! Късмет на всички! Днес ми пристигна картата от Лидл, много са бързи (те още вчера ми отговориха, че я изпращат в същия ден). Simple Smile
В София мел няма да се включвам, но миналата седмица купих един пакет от Кауфланд за съседка, беше на промоция. Ще чакам да се похвали, ако има стикер. Grinning

# 82
Получих си ваучера на Лидл. Купих си предварително едно яке, което бях харесала. Smile
И аз го получих ^-^
и зайци съм получила ;Д.....
Пиринско нищо не ми пуска :@ ... Каменица не ще да зареди, че имам един код

# 83
  • София
Благодаря за новата тема, успешен и късметлийски месец на всички!
Снощи в 1:18 майка ми е уцелила ваучер за Технополис с 1 код Flushed

# 84
  • Вестерос
Мерси за темата!

Днес дойде най-сетне ваучера от Talk Panel.

В Милка и аз не печеля, ама нямах хич съмнение, че ще.

В Рафаело дали изтеглиха победителите, че нямам време да търся сайта?

# 85
  • Пловдив
Забавна игра във фейсбук за хора, които в момента са свободниhttps://www.facebook.com/kradecat

До 20,00 часа днес е. Аз си спечелих награда Yum

# 86
Тези от Софиямел пък уж играта им е до 30.06 или до изчерпване на количествата, а който спечели е длъжен да си вкара кода до 30.08. Е, да пишат, че играта е валидна до 30.08. Може някой да спечели след 30.06 и да не регистрира, защото играта е "свършила".

# 87
На Рафаело пише в правилата, че с победителите ще се свържат до 15.04 по телефона.

# 88
  • Пловдив
Сега всички награди изчезнаха в кк! Изгоряха ми капачките и никой от кк не ме отразява!

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 15:20 от jenda76

# 89
Супер коректно от страна на София мел! Който има интерес или намери печеливш стикер, ще си прочете.

Общи условия

Активация на акаунт