Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 650
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 235
Благодаря за приятната изненада да се видя в списъка от Браво Simple Smile

# 2 236
Раух Браво
Печелившите от тегленето на 21.04.2021 г. (за регистрираните кодове в периода: 14.04.-20.04.2021 г.) са:

1. Златина Господинова, тел. ХХХХХХ8232
2. Iana Kovacheva, тел. ХХХХХХ8085
3. Валя Якимова, тел. ХХХХХХ8825
4. Йоанна Кръстева, тел. ХХХХХХ5573
5. Мария Качева, тел. ХХХХХХ6754
6. Вера Щробл, тел. ХХХХХХ2167
7. Петя Кривчева, тел. ХХХХХХ2366
Няма ме ,но ще играя пак, сока е хубав. Честито и на Петя Кривчева , дано е тя! 🙂

# 2 237
  • Пловдив
Юхууу Headphones
Благодаря за качените печеливши на Раух. Като гледам съм аз - името и цифрите на телефона съвпадат. Сега ще чакам да се свържат с мен.

# 2 238
  • София
Юхууу Headphones
Благодаря за качените печеливши на Раух. Като гледам съм аз - името и цифрите на телефона съвпадат. Сега ще чакам да се свържат с мен.
Честито, слушалките са чудесни!

# 2 239
  • Пловдив
Честито, наистина са хубави слушалките, дъщеря ми веднага си ги припозна.
От Раух изпращат уведомителен имейл когато спечелиш, така че си проверете пощите.

# 2 240
  • ПЛЕВЕН
В момента съм в Зора и познайте ваучера не е активен. На някой случвало ли му се е. Звънях на Колата, те казват звънни в Зора и така омагьосан кръг.?

# 2 241
  • София
Вера Щробл и върви тази седмица 😁 Раух, Бондюел... Интересно дали е тук в темата?! Срещам вече доста често това име. Няма как да не се запомни.

# 2 242
  • София
Пускам една игра, мисля, че не е споделяна:

https://jagermeister.promo/ - 2000 награди

5 броя шот машини Jägermeister;
15 двойни златни билети за следните събития:  „Hills of rock“, „Spice Music Festival“,  „SOLAR festival”. Тези златни билети предоставят безплатен достъп на събитията, докато те се организират и съществуват.
50 сета за домашно парти - всеки сет съдържа ледарка и 24 миниатюри Jägermeister Х 40 ml;
50 броя сгъваеми столове тип „шезлонг“;
100 броя раници Jägermeister x Goloka;
100 броя шапки Jägermeister x Capital;
100 ваучера за отстъпка за следните събития: „Hills of rock“  2021, „Spice Music Festival“  2021,  „SOLAR festival”.
200 броя хладилни чанти;
400 кода за отстъпка при покупка на билети за следните събития „Hills of rock“  2021, „Spice Music Festival“  2021,  „SOLAR festival”.
480 кода за отстъпка в платформата www.jagermeister.promo/shop, разпределени в следното съотношение: 240 кода за отстъпка с 15% и 240 кода за отстъпка с 20%;
500 броя бандани Jägermeister;

# 2 243
  • Под Слънцето
Хм. Когато Вера Щробл е почнала да играе игри с награди, повечето от вас дори не са сънували тази тема.
Много детектиф, мноо нещо тука.

На Йегермастера се регва кодът от етикета, а кодът се вижда като метнеш бутилката в хладилника  до -18 градуса.

# 2 244
  • Варна
В момента съм в Зора и познайте ваучера не е активен. На някой случвало ли му се е. Звънях на Колата, те казват звънни в Зора и така омагьосан кръг.?
Ако си пробвала да поръчваш онлайн, но не си завършила поръчката, кода стои там и не може да се използва. При мен се случи и в магазина излизаше невалиден. После поръчах онлайн.

# 2 245
Играта на либрето свърши ли? Качих бележка, а никой не ми я одобрява.

# 2 246
  • Стара Загора
Играта на либрето свърши ли? Качих бележка, а никой не ми я одобрява.
На Либрес ли искате да кажете ?
Аз днес се включих за втора седмица... не е свършила играла.
3. Играта е с продължителност от 01.04.2021г. до 31.05.2021г. !
Даже в магазина , който посетих награбих и  Zewa , Fino и Anna Grin
Общо взето оставих 30лв. за игри Flushed но така или иначе купуваме подобни неща... след заплата не боли толкова

# 2 247
Ехх нали четохте статията за активно играещите.  Че ние сме 1000-2000 човека, нормално е да се срещат същи имена. Никога не виждам пост в тази група от сорта на ( **** нещо се губи не срещам това име, май нещо не печели ). Това име може на месец да спечели 5-10 награди, всичко си е до късмет, но останалите месеци като не печели? Никой не се жалва за нея? Нека всеки си гледа своята паничка! Пък ако искате се обадете на организаторите, да я проверят! 🤫🤣🤣

# 2 248
  • ПЛЕВЕН
Ако си пробвала да поръчваш онлайн, но не си завършила поръчката, кода стои там и не може да се използва. При мен се случи и в магазина излизаше невалиден. После поръчах онлайн.
Първо там пробвах и не стана. За това съм в магазина, но днес явно няма да стане.

# 2 249
Това най-вероятно е за София

Общи условия

Активация на акаунт