Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 543
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
И магазинерите и персонала не са се били изтарикатили както сега.

# 2 566
И аз влизам да се похваля!😊 Точно в 8.30 спечелих ваучер за Озона от КК.
Голямо затишие беше при мен от януари месец. Дано с пролетта и късмета се пробуди!😄🍀
Хубав ден на всички!🤗
Аз ги смятах ,че са по 15 ваучера на ден,значи на всеки час и половина по един.

# 2 567
  • Пловдив
Току що ми се обадиха от Киндер буено за спечелена награда.  Не ми казаха каква е наградата, ще изпратят мейл с информация.  Надявам се повече хора от темата да се похвалят.

# 2 568
  • София
Току що ми звъннаха от Киндер Буено, че печеля и ще ми пратях допълнителен мейл как ще получа наградата си. Аз бях с 5 кода и играх за бижутата.

# 2 569
Слънчеви поздрави от VIDAS! ☀️🌱
Искаме да ти кажем три много важни неща:
Първо: От името на целия екип приеми нашите огромни благодарност за подкрепата и куража, които ни даваше, от самото начало на нашето пътешествие!
Благодарение на теб и на всички, които ни подкрепиха и вдъхнаха позитивизъм, ние УСПЯХМЕ да създадем, произведем и наложим честната, натурална напитка VIDAS на българския пазар 🙏🏻❤
Второ: Предстои финалната доставка на твоята награда – тази седмица ще получиш 36 бутилки VIDAS до адреса, на който последно изпращахме.
👉🏻 !! Ако има промяна, моля да ни кажеш още днес.
И трето: Въпреки, че изпращаме и последната част от напитките, много искаме да продължим нашето приятелство 😊
Ще се радваме, ако продължиш да споделяш приказката на VIDAS и все така се наслаждаваш на полезните 100% натурални напитки.
Още веднъж благодарим за подкрепата и до нови срещи!
наздраве!
Екипът на VIDAS

# 2 570
  • София
+35924340859
Изпуснах обаждане, а после не мога да се свържа😢

# 2 571
vania111 ти за какво участва?

# 2 572
Преди няколко години зълва ми работеше в хранителен магазин и ми каза, че когато има игри търговските представители в 90% от случаите са им давали скреч картите разделени - на печеливши и непечеливши. Явно на тях така им ги дават напечатани на различни тестета и тях ги мързи или нехаят да ги смесят. Така че е  изцяло избор на персонала на магазина как ще ги предоставят на клиента.
В игри с кутии в магазини никога не играя, ако е скреч карта може.

# 2 573
  • Пловдив
vania111 ти за какво участва?

Имах 15 кода, но като получа мейла ще разбера какво съм спечелила.

# 2 574
Аз в буеното няма какво да чакам обаждане само с 1 код Grinning

# 2 575
  • Пловдив
И аз получих обаждане от Киндер буено. Много съм любопитна какво съм спечелила.

# 2 576
Е то нали печелиш това с което си участвал с определения брой кодове?

# 2 577
  • Пловдив
Ако си регистрирал мах кодове участваш за всичко, като се започне от голямата награда и така надолу.

# 2 578
  • Сф
Май само аз не съм. С 16 кода Simple Smile
Ако не звъннат запазвам си слогана " карък на буеното" Мисля имам още една дружка тук 😄

# 2 579
Е те са 159 награди общо май има да си звънят поне няколко дни..е това е тъпо ..аз съм с 15 кода ако ми пляснат от грозните бижута хич няма да им се зарадвам.

Общи условия

Активация на акаунт