Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 541
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 595
https://hamefa.com/index.php/nachalo/blog/praznuvaj-velikden-s-r … -vitosha-i-hamefa

Игра на Хамефа и радио Витоша до 29.04, май не е споделяна.

# 2 596
И сега, ако не ми се обадят от Буено, няма да участвам повече, пък!
Вчера ми звъняха от 02/494..., но това май са Стенли Колев.

# 2 597
  • софия
Май само аз не съм. С 16 кода Simple Smile
Ако не звъннат запазвам си слогана " карък на буеното" Мисля имам още една дружка тук 😄

И аз съм в същото положение.😜

# 2 598
  • Бургас
Аз съм с 1 код в Буеното. Ако ми звъннат ще е чудо. И все пак, надеждата умира последна Simple Smile

# 2 599
Ето така най-обичам-масово да се хвалите с печалби Simple Smile много приятно ми става 🌹

# 2 600
И на мен много ми харесва да чета кой какво спечелил. Smile
Надявам се от май да пуснат нови интересни игри на Нестле, Престиж и Активиа. Милка, ако може да стоят настрана. Smile

# 2 601
Милка не ща и да погледна. Щом го видя това лилавото и започва да ми се гади.
Искам игри с нещо свежо, хелти.

# 2 602
Вчера и днес не мога да се свържа с Доканския панел по телефона, сега се опитах да им пиша, връща ми писмо, че не мога да изпратя имейл. Някой да си е получил дневника за следващия период или да има информация дали ще пристигнат до края на тази седмица?
Аз им писах имейл преди 2 седмици и те ми отговориха ,че щели да започнат да пращат пликовете за миналата седмица . А за моят град Добрич да съм очаквала плика края на тази седмица .

# 2 603
# 2 604
Аз чакам да доживея игра свързана с купуване на плодове или зеленчуци 🙄

Милка не ща и да погледна. Щом го видя това лилавото и започва да ми се гади.
Искам игри с нещо свежо, хелти.

# 2 605
Едва ли някога ще има, но виж за био-мио-веган измишльотините може да пуснат нещо. Да ги купуват повече. Особено собствените марки на Кауфланд, Лидл и Билла.

# 2 606
Пристигнаха ми бонбонките.Страшно бързи са.В деня на тегленето ми се обадиха за данни , а днес вече са при мен.

Гранини вече са много на нула....Така да го искам този сервиз!
Кога теглят печелившите тофифи?

# 2 607
Здравейте,

От скоро се запалих да играя, но и аз рядко, почти никога, не участвам в игри с покупка, защото са все нездравословни неща, които не искам в дома си. Мъжът ми си купи два сока Гранини, но от Била и се чудя кой е номерът на кб, който трябва да въведа? В Била има номер на филиал и номерът на кб е кой по ред клиент си за деня, например 5042, който системата не го приема. Къде се намира уникалният номер на кб за Била? Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне.

Награда чанта
 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1101995676973925& … d=396987147474785

# 2 608
  • Елхово

Сутрешно късметче

# 2 609
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Супер!Честито!Ей за това се надявам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт