Спам тема(Първоаприлски лъжовен Спам!) - от 01.04. до 30.04.21г.

• 24 775
  • 1 462
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Добрден.
Вчера спах до 10.30, като си изпих кафето, ми дойде мерака за ремонт. До 1 през нощта свърших най-шибаното. За довечера и за утре доста по-лесничко остана Simple Smile После пак ще го "ям", ама мое си го остая за след празниците Simple Smile .

Днес съм некомуникативна и искам биришка с пейка на слъце.

# 1 201
  • Далече, далече
Вижте какво намерих в интернет:

Скрит текст:

# 1 202
Ух какви грозници, добре остаряват значи.

Дайс, какво ремонтира пак?
Лори, баш мързел си е, не ставаш рано, не чистиш, не ходиш на работа и т.н.

# 1 203
  • София
Норе, като го завърша, ще се похваля Simple Smile . А като се върнеш, ще дойдеш да го видиш Simple Smile
Става прекрасно, засега Heart

# 1 204
Не можете да ме биете по мързел. Вчера си изхвърлих елхата!!! Laughing В моя защита ще кажа, че беше в саксия и все се канех да я садя някъде навън Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 205
Joy
Не можете да ме биете по мързел. Вчера си изхвърлих елхата!!! Laughing В моя защита ще кажа, че беше в саксия и все се канех да я садя някъде навън Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ще си сваля наградата от врата "Най-голям тулуп" и ще ти я предам с чиста съвест Joy

# 1 206
Тето, бори се за наградата, положи усилия! Що я даваш без бой? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 207
Аа, Лорчо...нъл съм ви казвала любимия си виц, в който се припознавам...
Не ли...ей го ве:
Богаташ е на смъртно легло. Извикал при себе си тримата си сина:
- Оставям цялото си състояние на този от вас, който е най-мързелив.
- Ела при мен, старши синко, представи си следната ситуация: търкаля се пред теб сто доларова банкнота, какво ще направиш?
Старшият син:
- Нищо, ще я изпратя с поглед и толкоз.
- Добре, ела при мен, средни синко, представи си следната ситуация: лежи пред теб гола девойка, готова на всичко. Какво ще направиш?
Средният син:
- Нищо, ще игнорирам тази съблазън, все едно не ми се иска…
- Добре, ела при мен, младши синко…
Младшият син:
- Ааааа, ти ела!

# 1 208
Ни мъ идосвайти с вицове за мързеливци. Че имам пръчки за тоз кусур. Joy
ДД! Grinning
Фчера вечерта праих козунаци, ама палвин доза, че за проба. Ама мноу тъънко ньещо са  ... отървах ги за 3-4 минутки. Припекоха се. Другия път строена до печката! Аз щото реших, че ше се избаням бързо и ше отърча ... ми ни стана.
И събота, и ниделя спаф до късно. У ниделята съ юрнахме по една стръмна пътека ... душиците ни излязоха. Мъ нацелихме 2 камъка с надпис: Момини кълки. И слънце, жега ... днес па съвсем ...
Ку остане време ше ми метна фотки. Щете или не щете. Joy

# 1 209
Ино, кат земеш да ме лайкваш и разбирам веднагически, че си насмогнала с прудажбите на нурофена...

Аз не се баням коги имам боб на кутлонъ. По закона на Мърфи баш тогаз ще загори. Па и банянето требе е спокойно занимание, не на юруш и на тагадък. Ти комай, тъй като те чета, вчера си се избаняла кат синко-новото му е да поставя рекорд за бръзо къпане, в събота дорде мигна, и беше излазъл от хамама....

# 1 210
Оффф, мойта дъщеря си мие ръцете по три часа (не бърза). Що вода пролива... хората в Африка нямат питейна, а тя... Rolling Eyes

# 1 211
Да съм доволна от изпълнението гледам аз. Ама ако може и да е бързо ... съм на 7-то небе. Joy

Дитето в децката градина беше спечелило състезание за бързо преобличане. Мисла, чей по-бърз от мен, когато реши. Joy

Аа, и има нурофенче. За тебе пазя винаги. Grinning Ама викам дан ти се налага. Grinning

# 1 212
Инче, чакам Холдъна да извади от контекста първия абзац и да се възмути. Trollface

# 1 213
Лори, Joy
Значи да уточня - тва важи за работата. За удоволствията си требе време ... повече време. Joy Аз затва ям бавно. Joy

# 1 214
Само не ми споделяй какво Grinning

Общи условия

Активация на акаунт