Спам тема(Първоаприлски лъжовен Спам!) - от 01.04. до 30.04.21г.

• 24 715
  • 1 462
  •   1
Отговори
# 1 380
Аз ще чета фантастика. Бях я изоставила напоследък, но сега здраво се закастрих. Тия дни изчетох две книжлета и привършвам третото. Подкарах ги на конвейер. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 381
Аз ньеее, щото ще простирам!

ти дан простираш за целио китайски народ ве Simple Smile
Простирам много бббаааввввнннооооо хъхъхъх

# 1 382
  • Euskal Herria
Купът със закупените книги, които ме чакат в бг, застрашително расте. Зор ще е с прибирането насам, ама ще го измисля. Електронните са отделно, те поне са лесни Wink.

# 1 383
  • На Марс
Купът със закупените книги, които ме чакат в бг, застрашително расте.

Биришка шми купиш ли? Не за друго ами да те облекча от товара Simple Smile

# 1 384
  • Euskal Herria
Бира - каква? Испанска или българска? Че се объркАх от де на къде да влача Wink.

Петък почивен или работен ден е?

# 1 385
Почивен.
Моят куп с непрочетени книги също е голям, но не ми се чете напоследък, чакам и аз като Джаста да ме удари да ги глътна една след друга. Коя фантастика хвана?

# 1 386
На Клифърд Саймък.
Биват. Има интересни идеи, които могат да бъдат реализирани в страхотни филми, ако някой се вдъхнови и прояви талант и въображение.

Пп Петък е почивен ден, да. И 04.05.21г. е почивен ден също заради първи май, който съвпада с Великденските празници. Общо взето се очертават десет почивни дни с прекъсване на пети и седми, но част от работещия народ вече ги е слял и нагласил десетдневната почивка. Grinning
На Джастев шефовете обаче не признават много много празниците и от 04.05. застъпват на работа.

# 1 387
Пу Кика с 10 дневно море Grin

# 1 388
  • На Марс
ударихте го на живот ейййй

# 1 389
Магистралата на вечността съм чела негова, мисля че го издаваха преди в тази червената серия на Бард, но много отдавна е било. Във всеки случай старата фантастика ми е много интерсна като имам предвид, че в съвсем други времена са живяли авторите =)

Слях и аз с много бой и само 8 дни отпуск гърмя за 18 почивка

# 1 390
видях цепка на дупи на една кокона. почти се разплаках от смях

# 1 391
Добро утро!

# 1 392
  • над кукувичето гнездо
Джасте, "Отново и отново" ми е любима.

Последен напън днес на работа и ще ходим в рая. Smiley Цяло чудо е, че успях да се измъкна.

# 1 393
на на
хей хей

# 1 394
Аз пак съм гледачка от десетина дена. Днес ще боядисваме яйца и отсега подозирам, че ще е голям екшън. Имам 60 броя, как мислите дали поне 20 ще оцелеят LaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт