Спам тема(Първоаприлски лъжовен Спам!) - от 01.04. до 30.04.21г.

• 24 703
  • 1 462
  •   1
Отговори
# 1 395
  • над кукувичето гнездо
Осем, щом миналата и по-миналата година при моята щерка оцеляха, значи има надежда. Wink

# 1 396
Какво ви дреме пукнати, счупени. ...Да клепат там, да се кефят дечурлигата...другото са бошлаф раути, викам аз...Grinning

# 1 397
Добрютро! Grinning
Ний пак сме с мъгла. Тия над 25 градуса за ся са мираж. Grinning
Уж и аз днес ша боядисвам яйцата. С дитето. Той ше се маца с 1 перлена боя. Добре че, за ден-два пада от ръцете после. Grinning Имам бандероли за не много пукнатите.
2 козунака от фчера. В новата фурна ... свиквам й йощ. Grinning
Янче, Стамат душица, бе. Кво ли не му се случило, па той йощ жив и в добро психично здраве. Бравос! Така се живей. Joy
Пънчи, брой ме за кода. Ама първом кажи езика, да мина некъв курс и тогаз почвам да пиша. То е кат геометрията, даже мое и по-лесно на моменти. Joy

# 1 398
  • Euskal Herria
Добро утро!
Айде, боядисахте ли яйцата? Wink

# 1 399
Добро утро!
Айде, боядисахте ли яйцата? Wink

Не. Те не ли кат козунака, сами да стават боЙдисанки Rolling Eyes
Фчера тъй разправяхте...Flushed

# 1 400
  • Агент под прикритие
Пънча да подготви подкупа.... ъъъъ.... стимулирането, пък ще помогнем с каквото можем, че нали знаете:

# 1 401
Язе и без подкуп ша мина, ако мий интересно. Grinning Амъ шъ требват съвети и матряли сигур. От раз да тръгне сичко гладко ... не ми се верва. Grinning

Вицовете, забраих вицовете:

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 11:07 от ina.ina

# 1 402
Не обичам сутрин в четвъртък да боядисвам яйца. Никога не съм го правила! Преди работа? Абсурт!
Обичам събота с децата на двора!

# 1 403
Добър ден, народе! Grinning
Яйцата ще ги боядиса свеки.
Аз ще правя козунаците в събота.
Голямата великденска ваканция започна.
Трябва да стягам багаж, а ме намързява.
Мая и тя усеща предпразничното настроение и подлуде, сутринта щуря, та щуря. Сега дреме на дивана до д-то ми.
Маникюра и него го спретнах по великденски:

Малко шаренийка, малко по детски, ама.. Великден е. Grinning
Пп Иии.. трябва да мисля новата тема. А то пак 101 празника и повода, как ще ги съчетавам хабер нямам. Сигурно пак ще е в последния момент и какво ми дойде на ума. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 404

Тъй съм днес. Лошо ми е. Наистина..

Жасте, зайчето рисуваш ли го, или е стикер нещо...как го правиш. Много хубав маникюра, искам и аз..

# 1 405
Тете, ваденка/воден стикер е. Използвам ваденки, че по лесно. Точките ги правя с точкатор, те са лесни. Не ме бива много в рисуването, а и нямам четки. Все ще си купувам и все нямам път към Джъмбо. Най накрая ще си поръчам онлайн и всичко ще е ток и жица. Grinning
Тебе що тий лошо. Не мой така. Слагам вето върху "лошото". Искам ви всички живи, здрави и строени и заредени за празниците с настроение.
То и мен едно празнично настроение ме е обзело, ум да ти зайде, ама.. ш'са понапъна да мий весело. Grinning Щом сме живи и здрави, другото е бял кахър.

# 1 406
На тумбака ми е лошо. На сплита горе, нинам що.

# 1 407
Како си яла, бре, Тете?
Ябълков пектин /табл/ с вит. С или пък активен въглен на табл. Ако имаш пий. Нещо гади ли ти се?

Джасте, супер тий маникюра. Grinning

Рейче, аз ку ни съ стъмни докат готва ... начи не съм аз. Ни съм от ранните пилета. От кукувиците съм. Joy

# 1 408
Ица, ко друго.

Виш я как ме зарибява, да й прая оборот...ей, начи, само пари гледате да измъкнете...няма пък, аз съм стисната, няма да купувам илач Simple Smile

# 1 409
  • Далече, далече
Харесах си няколко книги на Саймък. Джасте, благодаря, че ми го припомни.

Общи условия

Активация на акаунт