Спам тема(Първоаприлски лъжовен Спам!) - от 01.04. до 30.04.21г.

• 24 767
  • 1 462
  •   1
Отговори
# 1 215
Да съм доволна от изпълнението гледам аз. Ама ако може и да е бързо ... съм на 7-то небе. Joy

махни доволна да си и асам твоя човек

# 1 216
Олдънът може и на по горно небе да те качи...осмо, девето там...

Стана топло навън. ОфиСиално свалям капелата вече...

# 1 217
Това ме подсеща, мъдря багажа аз, та ми кажете сега.. дават го там докато няма да съм карантина между 14-17 градуса, минималните няма какво да ви ги цитирам, те там студено си нямат. Та аз с яке ще тръгна, ма си мисля освен якето само тениски и един суичър да набутам. Блузи с дълъг ръкав не ми трябват, нали? Или съм идиот ?

# 1 218
Земи една с дълъг ръкав, за разкош

# 1 219
Капела вземи.

# 1 220
Ма много място заемат тея ръкави, кът ми е Joy
Де ще пъхам цигарите и алкохола от толкоз ръкави??

# 1 221
Норче, ти нали вътре ше седиш? Вътре топло лий? Кви са спомените от предишния път? И къв сезон беши тогаз. И кви температури?
Аз съм човекът с въпросите. Joy

# 1 222
# 1 223
Инче, то вътре принципно е хладно и сумрачно, ма аз бързо намерих термостата и от де се светват всички лампи, та бързичко става топлина и светлина, ама то домашните дрехи съм ги уредила, другите мъдря сега, че нещо не остана място и всеки ръкав ми е в повече Grinning

Ахахах, Кики, нави ме, една ще сложа Grinning

# 1 224
Де точно отиваш...аз не раззбраф, ама акъл давам...
И каква е целта на пусещениЙто?

Ино, не ме копирай. Аз съм с въпросите...яснота трябва да има, инак не ми е цпокойно...

# 1 225
  • над кукувичето гнездо
1. Бутилката се пъха в ръкава на блузата и се завива в самата блуза.
2. Дрехите, като не се сгъват, а се навиват, се подреждат по-компактно и заемат по-малко място.
3. Без дълъг ръкав не бих тръгнала. Тениска се пере за 2 минути на ръка и съхне за една нощ.
4. Онзи ден май уточнихме, че вкъщи без дрехи е по-добре Smiley но навън е препоръчително.

# 1 226
но само препоръчително не задължително. ма то слагаме маските и кой шна познае

# 1 227
  • Euskal Herria
Ех, Кика ме е изпреварила, я как хубаво е онагледила. И Исето добре е подредила списъка. Simple Smile

# 1 228
# 1 229
Тета, целта на посещението e мъжка, като бонус ще си и почивам.
Исе, само си представям на летището как вадя дрехи и внимателно завивам в тях бутилки, ма колко му е. После и внимателно да ги развивам на място и се излагам. Въпреки че добре съм го тренирала явно, щото не ме пита какво искам да ям, а какъв алкохол да ми зареди Grinning

Общи условия

Активация на акаунт